- 5 Ocak 2013
- 1.122
- 2.275
- 208
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #6.021
aa gerçekten mi? bana o kadar olumlu konuştu ki birine olumsuz oknuştuğuna inanamıyorum. hatta söz nişan evlilik dedi da daha 20 yaşındayım ben o yüzden fena uçmuşyok bermudacım, bana tam olumsuz olmasa da pembe tablo olmayan bir yorum yapmıştı o.. yani belki de dedikleri çıkar, negatif düşünme
Benim de bu sene bitmeden olucak dedi istediğin bakalım çıkarsa yazıcam geçmişi şuan ki durumu bende de iyi bilmişti içimden geçirdiğim şüphelerimi kadın pat pat falda yazmıştı şok olmuştum. işte şu şekilde şüphelerinn var bunu düşünüyorsun ama bu şekilde değil diye birde durumu açıklamış bana hiç sormadan. vallahi beğenmiştim bir de dediği çıkarsa tamamdır benim için famaFama geçmiş anda bende iyiydi ancak verdiği tarih geçti henüz olmadı henüz diyorum çünkü tarihler de sapma oluyor
Benim de bu sene bitmeden olucak dedi istediğin bakalım çıkarsa yazıcam geçmişi şuan ki durumu bende de iyi bilmişti içimden geçirdiğim şüphelerimi kadın pat pat falda yazmıştı şok olmuştum. işte şu şekilde şüphelerinn var bunu düşünüyorsun ama bu şekilde değil diye birde durumu açıklamış bana hiç sormadan. vallahi beğenmiştim bir de dediği çıkarsa tamamdır benim için fama
canım ben ona hiç baktırmadım ama 3 haftada ağız değiştirenden hayır gelmez..sallaKizlar iki hafta once peithoya baktirmistim yerin dibine sokmustu durumu benvde ulan demistim daha 3 hafta once promosyonda basharfini verip oluyor bu is demistin 3 haftada hersey degisir ama sen kulliyen olumsuz konusuyorsun bari boyle boyle oldugundan olmiyacak artik de bri diye kendi kendimi gaxa getirmistim. Bu sabah icime bir peitho korkusu coktu. Cok cok begenen dedigi cikti ya da iyi falcilarla ayni seyleri soyledi diyenimiz var miBugun gitti yine kafam benim o adama diyecek iki cift lafim var gelsin ki soyleyeyim
olacak dedigi promosyondu. Bu olmaz dedigi kahve + tarottu ama hic onun ozelliginden vs bahsetmemis dengesiz dese inanirdim. Ya Fama 3 ay olumlu bisey olmicak 3 ay sonunda o gelicek demisti gelsin iki cift laf edeyim herkese benden fal o derece artikcanım ben ona hiç baktırmadım ama 3 haftada ağız değiştirenden hayır gelmez..salla
medyumselena ya at o zaman..en azından an konusunda iyidir. bunun dışında inan hiç bilemiyorum..benim favori dediklerim bile patlar olduKızlarr kafam karışık bana fal baktır ççıktı diyeceğiniz kimler var.çok pahalı brçogu ve artık sanalda faldan çekiniyorum baktırırken.kazıklandım hep yıllarca....
tatlım şöyle bişy var, erkekler illaki bir geri dönüp yoklarlar geride kalanı.. kimisi sevdiğinden kimisi meraktan kimisi de anlık boşluğa düşer o yüzden hala beni seven o salak yerinde duruyor mu diye döner.. seninki hangi klasmana giriyor bilmiyoruz ama illaki bir ses eder. sen merak etme.. tek yapman gereken aramamak..bırak kendi arasınolacak dedigi promosyondu. Bu olmaz dedigi kahve + tarottu ama hic onun ozelliginden vs bahsetmemis dengesiz dese inanirdim. Ya Fama 3 ay olumlu bisey olmicak 3 ay sonunda o gelicek demisti gelsin iki cift laf edeyim herkese benden fal o derece artik
tatlım şöyle bişy var, erkekler illaki bir geri dönüp yoklarlar geride kalanı.. kimisi sevdiğinden kimisi meraktan kimisi de anlık boşluğa düşer o yüzden hala beni seven o salak yerinde duruyor mu diye döner.. seninki hangi klasmana giriyor bilmiyoruz ama illaki bir ses eder. sen merak etme.. tek yapman gereken aramamak..bırak kendi arasın
Bilmiyorum bakalim ocagi dort gozle bekliyorum herkes gelicek zaman var dedi. Peitho haric. Bir de arkadasimin teyzesi bakla falinda o kiza soyle uzak dursun o cocuktan dedi. Haklilar bende hep uzaktim zaten ama iki cift cumle icimde kaldi. İnsallah canim doner de bir kere acik secik konusuruz. Fala tovbe etmeseydim sinav icin atardim kim dogru kim yalan sererdik ortaya sinav sonucu en net sonuctatlım şöyle bişy var, erkekler illaki bir geri dönüp yoklarlar geride kalanı.. kimisi sevdiğinden kimisi meraktan kimisi de anlık boşluğa düşer o yüzden hala beni seven o salak yerinde duruyor mu diye döner.. seninki hangi klasmana giriyor bilmiyoruz ama illaki bir ses eder. sen merak etme.. tek yapman gereken aramamak..bırak kendi arasın
Sen saraylıya baktırdın mı hiç canım? beğenmiş miydinmedyumselena ya at o zaman..en azından an konusunda iyidir. bunun dışında inan hiç bilemiyorum..benim favori dediklerim bile patlar oldu
kızlar selenaya su falı baktıran ve geleceği tuttrudu diyen var mı aranızdaa???
aşk konusunda verdiği zaman geçti yaniAşk için baktırıp araya eğitimimi de sıkıştırmıştım. Su falı esasında tek bir konu için bakılırmış öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam eğitim için kart seçip bakmıştı ama dediğim gibi emin değilim, olumlu demişti olumlu da olmuştu.
Aşkı soracak olursan henüz tık yok, söyledikleri de hayal gibi çünkü benim herifte bildiğin davar inadı var 10 ay boyunca ne eli sürçtü ne yanlışlıkla da olsa eli numarama değmedi ..
aşk konusunda verdiği zaman geçti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?