kızlar,medyumefsa gelmiş yeni bende kahve falı yolladım,medyumemel tarzı havalar sezdim biraz neyse 2.5gün bekledim en son bana falı iade etmiş,enerjim tutmadı baskasına baktır demiş,zaten okadar güne kahve falımı kalırki başkasına yollayım,saçma yani..
mistikkediye kelebek baktrdım tmm cok ayrıntılı bir fal beklenmez kelebekten ama cok iyi bir falcıya farketmez diye düşünüyorum.nosferatuya baktrdım tamamen herşeyi sallamş,bisürü bisürü...baska baktrdıklarımda var ama hepsini yazmayım,meselenin özü:yeni gelen falcılar,hava yapanlar,fal sırasında kuyruk olusanlar falan hikaye,
kendimede cok kızıyorum artık baktırmayacağım diyorum,max 2 gün duruyorum..yani terapi desen oda değil,hepsi ayrı biyerden moral bozuyor.coğumuzun derdi dertleri olduğu için zaafımız var işte baktırmayın demiyorum ama nette doğru düzgün yok boşuna para.ki şunuda bilin,15,20krediye bakan kişilerde cok farklı değiller coğuna baktrdım bende arkadasımda,aynı tarz cümleler.zaten bu kadar para verildikten sonra 30,40liraya dışarda falcı falcı dolaş daha iyi,