- 8 Nisan 2017
- 197
- 407
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #13.081
Kehriban çok övüldü diye fal atmıştım fakat benim fal gerçekten çok kötüydü
Hiçbir ayrıntı hiçbir bilgi yok sadece "o kişi çok iyi ailesi de çok iyi siz şimdi görüşmeseniz de ilerde evleneceksiniz, zaten o da seni çok beğeniyor, senin nasıl biri olduğunu biliyor" gibi en fazla 2 paragraflik bir yazıydi. Aynı kehribandan mi bahsediyoruz anlamadım
Nehir ateşoğlu birde azıcık esen mermeri öneriyorum gerisi çıkmadı.Ben tamamen karistirmisim. Binnaz da yurtdisi secenegi varmis. Byv ve diger baska birkac site ile karistirdim demek ki... Simdi binnaz da gelecegi cikan olumlu olumsuzu bilen biri kimdir aklinda olan varsa yazar mi? Ben de arastirmaya baslayacagim
Denediklerimiz ayni seninle sanirim. Beklemeye itirazin yoksa kehriban i oneririm. Ama kredin bitmez cunku kehriban kredisi yuksek degil. Belki falinustasi da olabilir. Buradaki rumuzunla orasi ayni degil umarim.Arkadaşlar kalan son 25 kredimle birisini denemek istiyorum. Aklınıza takılan bir falcı söyleyin benim durumumu okuyanlar biliyordur. Ona fal atıcam. Eğer benim düşünceme ters teperse buraya yazmayı düşünüyorum. Bana göndermeyi düşündüğünüz iyi bir falcı söyler misiniz? O kadar kredimde boş kalmasın kullanmak istiyorum ://
Delirdim herhalde yine fal atmaya calisiyorum. Bekle diyorum simdi kendime. Bekle!: ama not ediyorum ileride deneyecegim.Nehir ateşoğlu birde azıcık esen mermeri öneriyorum gerisi çıkmadı.
Hayır aynı rumuz değil tabiki. Tamam 2 sinden birini denicem. En azından boşu boşuna kredi beklemesin. Teşekkür ederim :)Denediklerimiz ayni seninle sanirim. Beklemeye itirazin yoksa kehriban i oneririm. Ama kredin bitmez cunku kehriban kredisi yuksek degil. Belki falinustasi da olabilir. Buradaki rumuzunla orasi ayni degil umarim.
Sana da mı patladıMedyumhane olayından ve benim exin gerçek yüzünü gördükten sonra fal olayına uzun süre ara veriyorum. Umutsuz ve beklentisiz günler daha kolay geçiyor sanki.
Hayirlisi olsun canim hepimiz icin oyle aslindaMedyumhane olayından ve benim exin gerçek yüzünü gördükten sonra fal olayına uzun süre ara veriyorum. Umutsuz ve beklentisiz günler daha kolay geçiyor sanki.
Medyumname falci olarak patladi desek daha dogru olur sanirim. Arastirma yaparak bulup yazdigi seyler oldugundan konustuk. Birkacimiz icin hala nereden bulduguna emin olmasak bile guvenilirligi sarsildi b kereSana da mı patladı
Arkadaşlar kalan son 25 kredimle birisini denemek istiyorum. Aklınıza takılan bir falcı söyleyin benim durumumu okuyanlar biliyordur. Ona fal atıcam. Eğer benim düşünceme ters teperse buraya yazmayı düşünüyorum. Bana göndermeyi düşündüğünüz iyi bir falcı söyler misiniz? O kadar kredimde boş kalmasın kullanmak istiyorum ://
Bence sen hayatına yeni biriyle devam edeceksin :)
Nehiri bende beğenirim bende de bildiikleri oldu...Öyle deme şekerim bunları bile bilemeyenler var :)) Ayda 1 Nehire atmaya devam edeceğim hiç değilse çıkan noktaları oluyor.
Ah kehriban ciksin hepimize (olumlu olanlar icin diyorum sadece). Aratirsan eger kehriban in cikan falalrindan soz eden var patladi diyen de var tabi. Her falci gibi yaniNasıl yani?
Kehriban o kadar mi tutturamiyor, çünkü bana sorduğum kişiyle evleneceğimi filan söyledi
Ah kehriban ciksin hepimize (olumlu olanlar icin diyorum sadece). Aratirsan eger kehriban in cikan falalrindan soz eden var patladi diyen de var tabi. Her falci gibi yani
Sende chitra nakta ve kehriban ayni mi konustu? Vadeler falan?
Ben tellwe ye sormuştum. cevap olarak şu tarz bir cevap vermişlerdi "profil resmi falcıların kendi resmidir. sizlerin güveni açısından başka fotoğraf koyanları kabul etmiyoruz" tarzı bir şey dediler. yani gerçek sanırımKızlar ya merakımdan soruyorum bu Tellwe'deki falcıların profil fotoğrafları gerçek mi yani kendi fotoğrafları mı? Yoksa temsili mi ?
Kendi fotosu olanda var temsili koyanda var yeter ki yönetim kabul etsin...Kızlar ya merakımdan soruyorum bu Tellwe'deki falcıların profil fotoğrafları gerçek mi yani kendi fotoğrafları mı? Yoksa temsili mi ?
Yonetimin falcilarla yuzyuze iletisimi yoksa gercek fotograf oldugunu da bilemezler bence de.Kendi fotosu olanda var temsili koyanda var yeter ki yönetim kabul etsin...
Yok hiç iletişimimiz olmadı telefonla bile aramadılar...Yaa tellwede herkes falcı zaten :))Yonetimin falcilarla yuzyuze iletisimi yoksa gercek fotograf oldugunu da bilemezler bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?