tellwe.com'da bakılan fallar!

Benim şu an nisanlimla ciddi bir sıkıntı yok ama evlilik planlarımızla ilgili sıkıntılar var. Beklediğimiz bazı şeyler var. Bu nedenle bazen sorun yaşıyoruz. Bana yakında yine sorun yaşayacağımızı ama düzeltecegimizi söyledi. Bakalım daha çok işle ilgili dediği çıkacak mi onu merak ediyorum oradan anlayacağım.

İnşallah olur canım haberini bekliyorum sana verdiği tarihlerde kapsamlı galiba çpk uzagıda hıssedıyor asıl benımki çıkarsa hakketen iyi bakıyor demektir imkansıza yakın cunku

bakan adam suya fincana gerek duymaz o yuzden katinaymis suymus benim gozumde aynı hep . Sevgilimle evlilik olarak iki yıla ihtiyacı var dedi ciddi adimlar atarsiniz bu zamana kadar dedi , cok uzun bi sure yani 2 yılda , anlık durumu benim tahmin ettogim seyler söyledi , yukarda biri yazmisti bir kac kiside demis benim dusunduklerimi söylüyorlar karsi tarafinkini degil demislerya bende bi simdi celiskiye düstüm acikcasi , bana söylenen seyler benim tahmin ettigim acsbs boylemi dusunuyo o diye icimden gecenler cunkü .
Hayatimiz yoluna girsede biraksak şu fal isini hepimiz derdi aynı cogunlukla , erkeklerede bi hal oldu evlilikten korkan korkana ugrastiriyolar bizide bir bucuk senedir fal ata ata bi hal oldum ..

Ya sorma banada öyle geliyor hep benım bi işim peşine duscepimi ve uzulcegımı soylemiş sonrasındada bu kişiyle goruscegımı ilk kısmı gercekten oldu şok oldum ama şuvarki bu ilk kısımda dedıgı şeyi ben zaten kafamda gunlerdir kuruyordum buyuzden gercek oldu karsı taraf ım dusuncesi ise hearn degısebilir falda patlamış olur...
erkekler konusına gelınce evet artık korkaklar ve unutulmamamıki çok iyi oyuncular zerre kadar menfaat için uzun sureli oyunculuk yapan adamlar var bu onların dogasında bak ben ilk kez terkedıldım halada doncem vb dıyor benı aklınca aptal yerine koyuyor bir insan ancak ciddi ciddi severse harekete geciyor oda bu devirde az olay bu uzucu evet...

Canlarım, hiç bir falcı yüzde yüz herşeye hakim değil. Şu var. Fal diye bir şey var evet. Herkes aynı derecede yeteneğe sahip değil. İkisi doğruysa biri yanlış olabiliyor. Ayrıca. Bu insanlar mükemmel yeteneklere sahip olsalar orada o fiyatlara fal bakmazlar saatlerce ugrasmazlar. Çünkü gerçek ve yetenekli insanlara ulaşmak kolay değil. Onlarin adını duysak yerini bilmeyiz. Yerini bilsek randevusuz gidemeyiz. Randevu alsak paramız yetmez. Ama gerçekten bir musibet bin nasihattan iyi derlerya öyle. Bu kadar para dök ikisi çıksın ucu çıkmasın biri çıksın biri çıkmasın derken ne cepte para ne kafada psikoloji kalıyor.

bakan adam suya fincana gerek duymaz o yuzden katinaymis suymus benim gozumde aynı hep . Sevgilimle evlilik olarak iki yıla ihtiyacı var dedi ciddi adimlar atarsiniz bu zamana kadar dedi , cok uzun bi sure yani 2 yılda , anlık durumu benim tahmin ettogim seyler söyledi , yukarda biri yazmisti bir kac kiside demis benim dusunduklerimi söylüyorlar karsi tarafinkini degil demislerya bende bi simdi celiskiye düstüm acikcasi , bana söylenen seyler benim tahmin ettigim acsbs boylemi dusunuyo o diye icimden gecenler cunkü .
Hayatimiz yoluna girsede biraksak şu fal isini hepimiz derdi aynı cogunlukla , erkeklerede bi hal oldu evlilikten korkan korkana ugrastiriyolar bizide bir bucuk senedir fal ata ata bi hal oldum ..
Bi korkakta bende var bacim sirf bu konulardan ayrildim ne diyosun vazgecemiyoda insan belli bi sureden sonra yeni insan istemiyosun hayatinda

Çıkan fallarda bugün: falinustasi dün baktığı tarotta ailemle sorun yaşayabileceğimi söylemişti, çıktı. Koşa koşa buraya geldim haber vermek için :KK48:

Sanki sana bikez daha çıkmıştı onun falı

Bi korkakta bende var bacim sirf bu konulardan ayrildim ne diyosun vazgecemiyoda insan belli bi sureden sonra yeni insan istemiyosun hayatinda

Birde kabul etmiyorlar değilmi onlara sorsan onlar istıyor biz değil..

Son fal baktırdıklarımdan Chitra'yı beğendim. Olumsuz bir faldı ama zaten bende durumu olumsuz görüyorum. Gayet özenli bir bakımdı. Binnazda Melisa Yılmaz başarılıydı. Falınustası'ndan memnun kalmadım, nokta atışı olmayan genel geçer bir faldı. Tellwede rengafal diye birini denedim, fiyatına göre güzel bir faldı. Aklımda nakta var ama fiyatı çok yüksek muhtemelen denemem

Bana gelecekle ilgili fazla bir şey söylememişti ilk falda ama anda ve karakter analizinde çok iyiydi.. Ama burada sanki başka birilerine daha çıkmıştı ya

Bana çıkmıştı falınustasi çok bir nokta atışı yoktu kısa canlı faldı zaten. 2 ay içinde bi arkadaş vasıtasıyla seninle iletişime geçecek senin sevgini arıyor demişti öyle oldu ama bundan önce de iletişim olmuştu onu bilememişti.

Eski fallarımı okuyorum da Perseis ayrılacağımızı bir nevi bilmiş. Peralina da ufak bir detay bilmiş ama ayrılık yok demiş, tutmadı. Aynı şekilde Lelya da patlamış.
Perseis bence de hic bos bir falci degil. 1 katina 1 kahvem var eski tarihli. Vade vermemis.

Ya o bu değilde telwe duvafına bakınca çok acaip fotoğraflar paylaşan falcılar var asmara kokoshum binnaz foto paylaşımları çok alakasız ve komik :) :duduk::bicak::deli:

Tellwe de katina da ters düz secerken belli oluyor ama fallarıma gittimde tüm kartlar düz görünüyor falcılara da bu şekilde hepsi düz gitmiyordur değil mi? birde kartlarında enerji geçer mi katina baktırıp çıkan oldumu hiç?

Back
X