tellwe.com'da bakılan fallar!

cok eski falci o hatirlamiyorum ama eski bi hesabimda baktirmadigim yoktur kapattim onu orda vardi ama cikmamisti bence tellwede iyi falci cok cok azzz
tellwede bence baktirmaya degecek isimler nakta, geysu, akrepgöz, falcinurseli ,yesilcingene(herkese tuttugu icin baktirmadim henüz) .. gibi isimler digerleride denenmesi lazim eskilere hicc atma bile cöp

Akrepgoz bende 10 dakik icinde vakip 6 dakikalik ses kayidi yolladi. Acikcasi pek inanmadim. Sende cikti mi hic

arkadaşlar yeni bir farkındalıkla buradayım :) hemen paylaşıyorum 1. elçine kahve atmıştım biliyorsunuz burda söyledim hepinize hiç bir bilgi vermeden canlı fala geldim ve birbirini zıtlayan seyler söyledi 2. si falcıgonca diye bir kullanıcıya kahve falı attım dünden beri bu falı bir yerden hatırlıyorum diyorum ARWN e 4 ay önce attığım falı hatırladım ve tekrar okudum b bu falcı goncayla aynı falı yazmış birebir ama böyle cok spesifik cümleler herkese kopyala yapıştır hatta ARWNnin falında bir yerde ablacım yazdığını gördüm bu erkek değil kız profili bile olabilir ... ve falcı gonca 2 falı birleştirirp kopyala yapıştır yapmış çünküARWN le kopyaladığı yerde iyi aksamlar yazıp başka bir falla devam etmiş....neyin içinde olduğumuzu lütfen farkedelim lütfen bu fallara umut bağlamayın arkadaşlar bende kanıtlar var isteyene atarım daha önce de bunu yaptım bilen bilir

yerinde olsam o site yöneticilerine mesaj atarım.eninde sonunda bulurlar eğer öyle birşey varsa.

serüvene kitap falı baktırdım cidden harika analiz etmiş karşıyı,bakalım dediği gibi çıkarsa sonuç beklemedeyim inşallah çıkar,bide şu monicaya baktıran var mı kızlar?
Monica bana gercekten bakmadı. Yorum yazınca iade etmişti.

Selam kızlar falcı sEray a kahve falı baktıran var mı. Ben kahve atmayı düşünüyorum nasıl sizce

iade etti birşey görememiş sorumla alakalı, iyiki metafizik falı göndermemişim :))

Anlamadım ki tatlım. Birşey göremedim boş yere paranızı almayayım demiş ama ben zaten onun için kredi yüklemiştim elimde patladı 40 kredi :/ Başka kime atabilirim ki.
geysu olabilir seruven kitap falı olabilir

Back
X