- 2 Temmuz 2017
- 185
- 176
- 23
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.741
falcı gonca dan bahsettim ya canım burdaFalcigonca'yı deneyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
falcı gonca dan bahsettim ya canım burdaFalcigonca'yı deneyen var mı?
falcı gonca dan bahsettim ya canım burda
defnesene baktıran var mı
önerebilcegin var mı cnmİlk geldiği zamanlar baktırmıştım, bazı kısımları kopyala yapıştır bir fal gelmişti. iade aldım. şu an nasıldır bilemiyorum.
önerebilcegin var mı cnm
gizem hatun anda iyi..acaba karso taraf adına kahve icip oymuşum gibi atsam olur mu?
kaç kez attım sonuç hüsran vadedilen pembe mutlu son olmadıBence gerek yok çünkü zaten falında hem karşı tarafın hem senin düşünceni söylüyor. En azından benim fallarımda öyle.
Gizem Hatun anda mükemmel fakat gelecek konusunda malesef çıkmıyor![]()
kaç kez attım sonuç hüsran vadedilen pembe mutlu son olmadı
Evet alıyor geysu uzakta yazsa da alıyor zaten bakıcağı zamanda mail atar...Geysu uzakta gözüküyor çok uzun süredir uzaktayken fal bakıyor mu??
Kizlar selamlar konuya daliyorum biraz ama kusura bakmayin
Ben su blackpearl e fal baktirdum .cok olumsuz bir faldi.sevglinle ayrilcaksiniz falan dedi cok emin konustu.su an ufak tefek seylerl saymazsak iyi gidiyor masallah ama aklima cok takildi.
Cikiyor mu fallari bu kadinin??
Ay tesekkurler .Çıkmadı üzerinden çok zaman gecti hatta bende ani bile bilememis. Sonradan öğrendim. Merak etme. Endiselenip, falcilara inanip ilişkini kotuye yorma. Sana nacizane tavsiyem.