tellwe.com'da bakılan fallar!

önerebilcegin var mı cnm

Çok baktırmamaya çalışıyorum canım fal baktırırsam da yenileri deniyorum. Binnazda mihrace atalay iyiydi, şu an 4.99. Yakalayabilirsen denenebilir bence. Tellvede bir önerim yok. Geçen ay Chitra'ya baktırıp beğenmiştim.

Falalemde Gizem Hatun ve biryolunvarda Hira favori falcılarım.

gizem hatun anda iyi..acaba karso taraf adına kahve icip oymuşum gibi atsam olur mu?

Bence gerek yok çünkü zaten falında hem karşı tarafın hem senin düşünceni söylüyor. En azından benim fallarımda öyle.

Gizem Hatun anda mükemmel fakat gelecek konusunda malesef çıkmıyor :(

her seferinde baktırmayın diyorum inanmıyorum ama encokempatiyi denediniz mi arkaaslar yorumları bekliyorum bana dediği bir seyi yasadım tekrar baktırdım falına var mı deneyen

Ben bıraktım eğitim iş hepsi patladı çok kotu haber aldım kızlar kahroluyorum eğitimim gene olmadı:(

Kizlar selamlar konuya daliyorum biraz ama kusura bakmayin
Ben su blackpearl e fal baktirdum .cok olumsuz bir faldi.sevglinle ayrilcaksiniz falan dedi cok emin konustu.su an ufak tefek seylerl saymazsak iyi gidiyor masallah ama aklima cok takildi.
Cikiyor mu fallari bu kadinin??

Kizlar selamlar konuya daliyorum biraz ama kusura bakmayin
Ben su blackpearl e fal baktirdum .cok olumsuz bir faldi.sevglinle ayrilcaksiniz falan dedi cok emin konustu.su an ufak tefek seylerl saymazsak iyi gidiyor masallah ama aklima cok takildi.
Cikiyor mu fallari bu kadinin??

Çıkmadı üzerinden çok zaman gecti hatta bende ani bile bilememis. Sonradan öğrendim. Merak etme. Endiselenip, falcilara inanip ilişkini kotuye yorma. Sana nacizane tavsiyem.

Çıkmadı üzerinden çok zaman gecti hatta bende ani bile bilememis. Sonradan öğrendim. Merak etme. Endiselenip, falcilara inanip ilişkini kotuye yorma. Sana nacizane tavsiyem.
Ay tesekkurler .
Moralimi cok bozdu vede cok kesin konustu o yuzden etkilendim.farkli bir erkek goruyorum dedi senin icin .

Back
X