- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.981
banuyılmaz aşşırı kısa ve cümleler çok karışık daha ne dediğini anlayamadan fal bitti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oldu aynen... Hatta, yasayacaksin dedigi seyi yasadigim zamani hesaplayarak vadesini yeniden duzenlemeye calismistim kafamda... Vadesine coook var ama soyledigi seyleri gecmiste birakmistik. Hisli biri bence ama belki bende bir karisiklik yasadi. Bir de o donemler cok fal attigim icin bende enerji olarak fazla bir sey katmamisimdir :) ayni gecmis ve gelecek karisikligini sanirim perseis ve roldeo da da yasamistim.Banu yılmaz bende geçmişteki bi olayı şimdi yaşayacağım gibi söyledi sanırım? Ya da aynı şeyi tekrar yaşıycam anlamadım? Böyle bişey başına gelen var mı acaba?
Çook teşekkür ederiimBende oldu aynen... Hatta, yasayacaksin dedigi seyi yasadigim zamani hesaplayarak vadesini yeniden duzenlemeye calismistim kafamda... Vadesine coook var ama soyledigi seyleri gecmiste birakmistik. Hisli biri bence ama belki bende bir karisiklik yasadi. Bir de o donemler cok fal attigim icin bende enerji olarak fazla bir sey katmamisimdir :) ayni gecmis ve gelecek karisikligini sanirim perseis ve roldeo da da yasamistim.
Çook teşekkür ederiim
Bu kadar olur, roldeoya baktırmadım ama ben de perseis'te yine böyle bir şeyi yaşamıştım. Bir de ecem23te olmuştu aynı durum...
Banu yılmaz bana da uzun bi vade verdi, bence de hisli biri nokta atışı vardı aslında ama dediğim gibi eski bi olayı gelecek gibi anlattı. söylediği geçmişte başıma gelen kötü bir şeydi inşallah tekrar yaşamam :))
BANUYILMAZBanu Yılmaz'ın profili ne ki arkadaşlar ben bulamadım
Katina baktırmıştım :)Ne baktirmistin? Tarot mu
İyi mi peki canım gelecek bilmeseeBANUYILMAZ
Nakta bana yeni baktı aşk hayatı çıkıyor muKızlar naktanın söylediği iki şey çıktığını farkettim.Ekim ayında büyük bir tartışma görmüştü.Onu yaşadım.Erkek arkadaşımın yaşça büyük birinden destek alarak iş kuracağını söylemişti.O da gerçekleşti
nakta için şu diyemiyorum ben yaa sanırım bana fazla pembeydi ona bakarsam karşı taraf melek şeytan olan benimNakta bana yeni baktı aşk hayatı çıkıyor mu
5 ay önce baktırmıştım.Bende aşk konusunda dedikleri çıktıNakta bana yeni baktı aşk hayatı çıkıyor mu
Canım benim son yorumumu sayfa 1793 te bulabilirsin, bir bak istersen. Forumu tekrarlarla doldurmayayım.İyi mi peki canım gelecek bilmesee
De olur anı bilmesi hisleri bilmesi yeter
Bende de berbattı gercekten falcı seraySelam kızlar ben falcı sEray a kahve atmıştım çok fena salladı resmen.10 TL ye kahve ya da tarot bakıp beğendiğiniz biri var mı tellwe de.Yesulcingene iyidi ona da baktirdim
hadi ya çok enterasan bi faldı da.. bekleyip göreceğim.5 ay önce baktırmıştım.Bende aşk konusunda dedikleri çıktı
Akrepgöz berbat hic degmiyor bir de cok pahali 5 dklik ses kaydi yollamis sonra bana 5 puan ver yazmis ben vermeyincehadi ya çok enterasan bi faldı da.. bekleyip göreceğim.
akrep göz nasıl :S