- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.221
Leyla hiç çıkmadı gibi yeşilçingenenin falı lütfen bu da çıkmasın. Olumsuz ve sanki tamamen sorudan yürümüş fala gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wow kutluyorum seni ))Bu forumda geysuda baktırıp verdiği vadede dediklerini yaşayan bir ben varım sanırım :) geçen sene baktırdığım falda iki ay vade verdi ve verdiği sürede dediği oldu.
Bana olumsuzlari da cekinmeden yazmis :)Şaşırdım ilginç genelde vadesi tutmadı gelişme olmadı diyen oluyor ama tersi çıkan az kişi vardır geysu da. Çok iyi niyetli sanrım çok olumlu herkese
Canım geysu çıkmış mıydı sende hiç?Bana olumsuzlari da cekinmeden yazmis :)
İlk zamanlarda olur öyle bizde az kazıklanmadık:))Ay evet yaaa aklima geldikce sinirleniyorum. Byzmelek koca koca harflerle yazdigi yetmiyormus gibi bir de salaga anlatir gibi tekrar etmisti. Ozet evini sirkelu suyla sil nazar var... Google nazar yazinca gelen ilk seyler arasinda zaten... Tabi bir de bunu fala eklemeyip canliya cagirmasi ayri olay. Saglam ders oldu bana ama :)
Naktanın tarzı bu sanırım :) Bi de 2 -5 yıl gibi vadeler veriyor:) 2 kez baktırdım ilk falda dediği bir şeyin gerçek olduğunu öğrendim bunun üzerine2. falımı attım ilk falda söyledikleriyle çelişen yorumda bulundu belki doğrudur karşı tarafı teyit edemiyorum hangi söylediği gerçek bilmiyorum an da iyi olduğunu söyleyen çıkan arkadaşlarımda var ama ekstra olumsuz bakıyor,galiba durumumuz olumsuz olduğu için özetle aldığım pembe yorumlardan sıkılıp naktadan olumsuz duymak için attım yeni falını bekliyorum eminim gömer iki gün kendime gelemem ama riski göze aldım:) Bi de bana 6 ay sonra size yazar o da helalleşmek için demişti dediği gibi olmadı.6 aya kalmadan helalleşmek için değil bahaneyle gayet yüzsüz bi şekilde yazdı ağustosda yeni tanışcağım birini tarif etmişti öyle biri de çıkmadı:)naktaya bende 1 ay arayla 2 fal baktırdım 1.sinde görüşür konuşur arar dediği insana 2.falda aramaz belki yıllar sonra dedi
WNakta hakkında; sürekli baktırıyorum 3 kasım ve 7 kasımda arayabilir aramasa dahi o günler seni çok aşırı düşünecektir bu yansımıştır demişti bir kaç ay önce. net tarihlere hiç güvenmem. 3 Kasım'da çok net pişmanlığını gösteren bi paylaşımı oldu (ki asla böyle paylaşımlar yapmayan biri) 7 Kasım'da tam 9 aydır varolan engelimi kaldırdı... Ama falın sonucu onunla olmaz :)
Henuz cok yeni bakti canim o yuzden su an bir yorum yapamiyorum.Canım geysu çıkmış mıydı sende hiç?
Kızlar yeşilçingeneyi nasıl bilirsiniz bakim
Yazın tanışıp kısa sürede evlenme kararı alacağım adamı bir paragraf tarif etmiş. Kış geldi, öyle bir adam yok. Mart ayında baktırmışım. Yani tutmamış bana...Kızlar yeşilçingeneyi nasıl bilirsiniz bakim
Bende dün baktırdım ona ben beğenmiştim. Baya ayrıntılı bakmış. Geleceği bilemem ama anı iyi yorumlamış ve harfler vermiştiTellwe Cadınınelması...rezalet....
herkes 5 kredi olduğu için baktırıyor ucuz diye.baktığı fal sayısını artırınca o da fiyatları çeker yukarılaraKahinMedea nasıl kızlar baktıran oldu mu hiç? 5kredi ve 6kişi var sırada bende baktırıyolarsa iyidir belki diye düşündüm kredisi de uygun
İyi bakmış ama pembeci değil. Uzun ve ayrıntılı bi fal olmuşherkes 5 kredi olduğu için baktırıyor ucuz diye.baktığı fal sayısını artırınca o da fiyatları çeker yukarılara