tellwe.com'da bakılan fallar!

Leyla hiç çıkmadı gibi yeşilçingenenin falı lütfen bu da çıkmasın. Olumsuz ve sanki tamamen sorudan yürümüş fala gibi

Ay evet yaaa aklima geldikce sinirleniyorum. Byzmelek koca koca harflerle yazdigi yetmiyormus gibi bir de salaga anlatir gibi tekrar etmisti. Ozet evini sirkelu suyla sil nazar var... Google nazar yazinca gelen ilk seyler arasinda zaten... Tabi bir de bunu fala eklemeyip canliya cagirmasi ayri olay. Saglam ders oldu bana ama :)
İlk zamanlarda olur öyle bizde az kazıklanmadık:))

naktaya bende 1 ay arayla 2 fal baktırdım 1.sinde görüşür konuşur arar dediği insana 2.falda aramaz belki yıllar sonra dedi
Naktanın tarzı bu sanırım :) Bi de 2 -5 yıl gibi vadeler veriyor:) 2 kez baktırdım ilk falda dediği bir şeyin gerçek olduğunu öğrendim bunun üzerine2. falımı attım ilk falda söyledikleriyle çelişen yorumda bulundu belki doğrudur karşı tarafı teyit edemiyorum hangi söylediği gerçek bilmiyorum an da iyi olduğunu söyleyen çıkan arkadaşlarımda var ama ekstra olumsuz bakıyor,galiba durumumuz olumsuz olduğu için özetle aldığım pembe yorumlardan sıkılıp naktadan olumsuz duymak için attım yeni falını bekliyorum eminim gömer iki gün kendime gelemem ama riski göze aldım:) Bi de bana 6 ay sonra size yazar o da helalleşmek için demişti dediği gibi olmadı.6 aya kalmadan helalleşmek için değil bahaneyle gayet yüzsüz bi şekilde yazdı ağustosda yeni tanışcağım birini tarif etmişti öyle biri de çıkmadı:)

Nakta hakkında; sürekli baktırıyorum 3 kasım ve 7 kasımda arayabilir aramasa dahi o günler seni çok aşırı düşünecektir bu yansımıştır demişti bir kaç ay önce. net tarihlere hiç güvenmem. 3 Kasım'da çok net pişmanlığını gösteren bi paylaşımı oldu (ki asla böyle paylaşımlar yapmayan biri) 7 Kasım'da tam 9 aydır varolan engelimi kaldırdı... Ama falın sonucu onunla olmaz :)
W
Canım geysu çıkmış mıydı sende hiç?
Henuz cok yeni bakti canim o yuzden su an bir yorum yapamiyorum.

KahinMedea nasıl kızlar baktıran oldu mu hiç? 5kredi ve 6kişi var sırada bende baktırıyolarsa iyidir belki diye düşündüm kredisi de uygun

Back
X