tellwe.com'da bakılan fallar!

Bence bugün telwede bir problem var kızlar. Ben fallarımı ne safariden ne de bilgisayardan göremiyorum

Ben de kredi yükledim üst üste TL 5 ve bana da normal geldi, sanırım biz -benim gibi az önce deneyenler- free extra kredi için geciktik...

Kızlar kimi önerirsiniz ben chitra için kredi aldım yulee tekrar attım. Chitra geç bakıyor. Free kredide gelince kime atsam başka bilemedim.
Bu arada yulee gerçekten iyi. Fal dışında da benim falımı ilk iade etmiş bu kartlarda hep senin düşüncelerin çıkmış lütfen odaklanıp çekerek gönder demiş. En azından düşünceli ve kibar

10 tl lik katinaci ariyorum tellwede:)))))) iyi oldu bu ekstra 10 kredi ,aylik fal ihtiyacimi karsiladim3 hafta atmam :)))))).

Sanırım çoğumuzun hayatımızın karışık evrelerinde bu fak işine sarıyoruz.
Ben Tellwede kime fal baktırsam bana aynı şeyi söyledi. Şimdi sevdiğim ve semediklerimi sıralamak isterim.
Nakta,realgipsy,gamzesigulen Bu 3nu nedense hiç sevmedim fallarını okuduktan sonra çok yoğun şekilde bir ağırlık yaşadım. Özellikle Naktadan birisi bahsetmiş işte olumsuzluklar kraliçesi diye :KK70: Kesinlikle öyle benim tanıdığım kişiyi öyle bir tarif etmiş ki sanki şu anda adam intihar et desen eder. Kısaca o kadar olumsuz konuştu ki olmucakta demedi ha sonuç olarak diğerleriyle hemen hemen aynı şeyleri söyledi, ama genede çok olumsuz bir kişi insanın ruhunu sıkan bir yanı var. Denemeyin derim. Diğer ikisinin falları zaten çocuk yorumlamış gibi özensizdi. Genel olarak diğer falcılarla aynı tabloyu çizmişlerdi ama genede sevmedim.
Sevdiklerime gelince, Geysu,Akrepgoz,gelecektenhaberler,Ruhanım,Efsunine,Tutankamon. Bunların hepsi sorduğum kişiyle ilgili aynı bilgileri verdiler. Çizdikleri tabloda aynı,verdiği vakitler bile aynı. Hatta falsepeti,yamibada baktırdıklarımda aynı şeyleri söyleyip aynı zamanı verdiler. Bende şaşırıyorum enerjim hepsiyle tuttu mu acaba? Ya da hepsimi aynı tarihi atar? Yoksa hepsi mi biliyor diye.. Şu an ilerleme Geysunun söylediğiyle birebir gidiyor diye bilirim. Onun falı zaten çok özenli ve güzeldi. Ama tam çıktılar mı daha vadesi var onu bekleyip göricez. Bugun çok güvendiğim bir akrabam da bunlarla aynı zamanı verince vardır bir bildikleri dedim herhalde.
Bu arada şu Naktanın Binnazabladakı Gizem Sitareyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Aynı ses,aynı olumsuzluk,aynı negativ enerji çok gıcık oldum kendisine.
Binnaz ablada 4 sene önce Alev Tansele bir fal baktırmıştım,söylediği tarih kesinlikle tutmamıştı,ama olaylat 4 ay sapmayla aynen onun dediği gibi olmuştu. O yüzden bu sefer ona da attım tekrardam. Tarih olarak çok yakın tarih vermişti tutmadı. Ama geçen seferki gibi sapmayı işin içine katarsak diğer falcıların söyledikleriyle aynı tarihte olması getekiyor.
Falda ne söylerlerse söylesinler önemli olan sizin içinizden geçen ve kalbinizde hissettiğinizdir. Unutmayın yaşadığınız anı duygularınızı sizden daha iyi bilen bir tek Allahtır.

Falsepetinde kimlere baktirmistiniz kimleri begendiniz acaba..

Back
X