tellwe.com'da bakılan fallar!

bildi diyebileceğim hiçbir şey yoktu ki, hep gelecek yorumu yapmış. ben yorumu “sevgilimle aram çok kötü” diyerek atmıştım, bana “yakın zamanda kavga etmişsiniz” demiş. yaptığı tek analiz/an-geçmiş yorumu buydu. bu da çok zor tahmin edilebilecek bir şey değil bence :)
sesli güldüm:)

bildi diyebileceğim hiçbir şey yoktu ki, hep gelecek yorumu yapmış. ben yorumu “sevgilimle aram çok kötü” diyerek atmıştım, bana “yakın zamanda kavga etmişsiniz” demiş. yaptığı tek analiz/an-geçmiş yorumu buydu. bu da çok zor tahmin edilebilecek bir şey değil bence :)
Fal ve yorumcular için şu an diyecek bişey bulamyorum, yalnız insan bekleyip hayalkırıklığı bir yorum alınca beklentilerini karşılamadığı için daha da çok öfkeleniyorsun o anda. Bu da tatmin oluncaya kadar üst üste yeni fallar atmakla sonuçlanabiliyor bazen ama şu anda sakin kalıp zamana bırakmak en iyisi. Seni eğlenip güldürecek bir şeyler izlemek, açık hava ve seni meşgul edecek cesitli aktiviteler yani sevgiline odaklanmadığında içinde birikmiş olan kötü enerjiler serbest kalır ve hersey gör bak nasıl düzelecek.

Merhaba kızlar son 1 ay içinde bende nakta, geysu ve chitra ya fal baktırdım.Yeni bir hesap alarak özellikle baktırdım kafamda soru işareti olmasın diyerekten. Bu üçü arasından en iyisi chitraydı .Chitraya sorduğum sorulardan ziyade bir de benim sürekli aklımı kurcalayan ve şimdiye kadar kimseye sormadığım bir şeyi dile getirdi helal olsun dedim.Hatta soru kısımında o söylediği şeyle ilgili tekrar sordum.Evet bende dile getirmiştim tekrar açılım yaptım emin olmak için öyle bir durum yok dedi o konu ile ilgili.İçimi çok rahatlattı.Nakta ve Geysu da olumlu gördüler sorduğum konu ile ilgili ama vade olarak daha kısa vade vermişlerdi ve nakta da özellikle ruhumu sıkan bir tarzı olduğunu düşündüm.Sonra yine sorular kısmında sorduğumda çevirgel duası oku google da var yazmış.Nakta yı o yüzden çok sevemedim.Geysu ne çok iyi ne çok kötü ben aman aman bir yorum almadım.Ama emek vermiş....Yani özetle favorim chitra 2 gün bekledim onu ama kesinlikle değdi... Verdiği vade çıkarsa yazarım..4 ay var bakalım artık Allahtan her şey.Geçen sene de başka hesabımdan baktırmıştım chitraya biraz kısa yorum yazmıştı bu seferkine göre ve olumsuzluk olarak sadece zaman var daha demişti.Bu baktırışımda çok memnun kaldım.Enerji meselesi kesinlikle :)

mavigece07 mavigece07 chitraya ne falı attınız,arkadaşıma önereceğim de mahcup olmayayım :)
katina atmıştım.memnun kaldım ben tabi yine enerji meselesi.diğer falcılarda çok övülüyor burda ama aralarında benim şahsi görüşüm chitra..çünkü bende bildiği şey uydurbileceği bir şey değildi..

bana uzun uzun yorum yapan geysu gibi bir falcı gerek, geysuya yeni attım uzunca bir süre atamam. ya bir paragraflık fallar çok tuhaf geliyor nerdeyse sorduğum soru uzunluğu kadar fal yollamak biraz garip.

Arkadaşlar geysudan memnun kalmayanlarin önerilerine ihtiyacım var. Kimden memnun kaldılar? Çünkü geysuyu büyük bir heyecanla beklememe rağmen hayal kirikligiydi falı. Suan jubilemi yapacağım kimle yapayim? :)
Geysu anda iyiydi ama gelecek kisminda aşk için çuvalladi bende kendisini de cok sevdim valla is konusu cikti ama öbûr konu olmadi tamamen sallamasyon bakan biri kesinlikle degik bence

Kızlar chitranın falı çıkan var mı peki?
Bende iki konuyu bildi bi tanesi verdigi vadeden gecikmeli oldu ama bir ay kdr gecikmeli, diger konu vadesinde oldu ve en onemli konu benim icin surecti surec dedigi gibi oldu gercekten .. Kisilerin analizi ve benim bilmedigim direk o anda soramadigim kisilerin dusunceleri duygulari.. Sonradan sorabildigim zmnda ogrendigim ile ayniydi.. Smdi bi konu daha var umarim dedigi gibi olur daraldigim bi durum insallah dedigi gbi cikar ama her zmn soruna odaklanmak yerine An'da kalmayi kalabilmeyi de onerir dedigi gibi yapmaya baslayali daha dogrusu yapmaya calismaya baslayali ise yaradigini ve gidisat daha hizli ve olumlu oluyor soruna odaklanmadigim icin onu farkettim.. :)

Bir de bi dergide soyle bisey okumustum bugun, "bir seyi istedigimizde onu yurekten istemeli ve içsel engel koymamaliyiz..inancsizlik, endise, korku, guvensizlik gibi icsel engeller niyetin safligini bozar. Saf niyet adi ustunde berrak, ve hicbir puruz, engel tasimayan niyettir. Kisiler yasamda istedikleri seylere ancak saf niyet, istekle kavusabilirler.." :) hosuma gitti laylasmak istedim:))

Kızlar n'aptınız chitra 10 fal olmuş:) Anlık yorum olarak teyit edemiyorum ama bende de güzeldi falı beğendim. Gayet uzun ve detaylı bakmıştı. Henüz dediklerinden yaşadığım bişey yok, bakalım çıkacak mı? bi de chitra olumsuz yorum da yapıyor mu?

Kızlar n'aptınız chitra 10 fal olmuş:) Anlık yorum olarak teyit edemiyorum ama bende de güzeldi falı beğendim. Gayet uzun ve detaylı bakmıştı. Henüz dediklerinden yaşadığım bişey yok, bakalım çıkacak mı? bi de chitra olumsuz yorum da yapıyor mu?
Merhabalar, ben 1 ay kadar önce baktırmıştım.Bana olumsuz yorum yaptı, karşı tarafı ruhsal sorunlu yaptı ki ama sanırım öyle biri:).Diğer Kişiler olumlu görmüştü.Ama artık olumlu olumsuz görseler dahi pek umrum değil.:)Dilersen falımı gönderebilirim.Ama biraz garip gelmişti bana falı.Ve geçmişte karşı tarafın bildiğim olayını anlatmış gibiydi.Böyle bir durumu yaşayan var mı chitra’ da?

Merhabalar, ben 1 ay kadar önce baktırmıştım.Bana olumsuz yorum yaptı, karşı tarafı ruhsal sorunlu yaptı ki ama sanırım öyle biri:).Diğer Kişiler olumlu görmüştü.Ama artık olumlu olumsuz görseler dahi pek umrum değil.:)Dilersen falımı gönderebilirim.Ama biraz garip gelmişti bana falı.Ve geçmişte karşı tarafın bildiğim olayını anlatmış gibiydi.Böyle bir durumu yaşayan var mı chitra’ da?
Yani dediği gibi olumsuz mu oldu? Öngürülerini yaşadın mı peki?

5 liralıklardan birine attım az önce yeni galiba bornmoon diye. fena değil 5 liraya göre baya uzun bakmış nokta atışı diyemem ama olabilecek şeyler söylemiş
Merhaba benimde baktırsam mı diye içimden geçti. 10-15 20 liralık derken son iki ay cidden sınırı aştım :( o yüzden düşük fiyatlılara göz gezdiriyorum bu ara. Ve acil baktırmam gerek :( Sana kısa vade mi verdi? Çıkan bişey olursa ya da olduysa yazabilir misin?

Yulee ve evremdamla'yı ben de denedim.

Yulee ile enerjimiz uymadı sanırım. Karakter analizleri konusunda yanılmış, gelecek konusunda ise çelişmiş. Pek beğenmedim malesef.

Evremdamla ise daha hisli geldi bana. Beni şaşırtacak nokta atışları yoktu ama güzel bir fal bakmış.

Back
X