tellwe.com'da bakılan fallar!

encokempatiden falım geldi. Tek olumsuz konuşan olarak tarihe geçiyorum:))
Yanlış anlamayın kızlar ben birlikteyim erkek arkadaşımla ama iletişmide bu sıralar sıkıntı var. Bende kafamda çok kuran birisiyim takıntılıyım.
Bana ilerde ayrılacaksınız duyguları yetersiz falan yazmış

encokempatiden falım geldi. Tek olumsuz konuşan olarak tarihe geçiyorum:))
Yanlış anlamayın kızlar ben birlikteyim erkek arkadaşımla ama iletişmide bu sıralar sıkıntı var. Bende kafamda çok kuran birisiyim takıntılıyım.
Bana ilerde ayrılacaksınız duyguları yetersiz falan yazmış

Canım şu aralar cidden güvendiğin enerjin tutan falcılar dışında yeni birilerini deneyip kafanı bulandırma derim

Değil mi ya. haklısın valla. Ben artık favorilerimden gideyim.
Ekstra kredi geldi ya tellweden cozuttum bedava kredi diye resmen.

İnan bana hiç gerek yok gelecek senin hareketlerinle şekilleniyor sonuçta duygular vs bunlar zaman içerisinde iyileşir güçlenir böyle olmasa siz zaten barışmazdınız demekki var bir şeyler:) hiç kafana takma hatta sil derim

Peki,asıl konu olmuş muydu,yani açıkçası tarih değil de sonuç benim için daha önemli,ondan soruyorum

Olmadi ne yazık ki çok farklı bir yere gitti. Geçmiş durumu iyi biliyor ama ben 3 kez baktırdığım için artık tanıdığından mıdır nedir benzer şeyleri çok demişti zaten ondan sonrada ona hiç atmadım

Canım şu aralar cidden güvendiğin enerjin tutan falcılar dışında yeni birilerini deneyip kafanı bulandırma derim
Ben yogun sikintim varken yeni falcilara baktirip kafa bulandirma bi de ustune iyice sinirimin bozulmasi olayini cok yasadigim icin ben de bildigin guvendigin falcilardan git derim :) hala daha yenileri denemek isesem de bi yanim cesaret edemiyo:)

Back
X