kızlar ben nerdeyse 1 yıldan fazladır fal işinden uzaklaşmış ancak öncesinde de buralarda çok takılmış biriyim. bir dostumun bir ricası üzerine bu forumu bulmuştum.
burada övülen her falcıya da baktırdım o dönem. neler neler.... gerçekten şimdiki aklım olsa o paralara neler yapmam :) değişen bir şey olmadı, o aşk acım azalarak bitti ve geçti.
faldan uzaklaşıp şans verdiğim için - bu kısım bence çok önemli - karşıma yeni biri çıktı, 1 senedir birlikteyiz. ve bu kişi için fal filan göndermiyorum. ne olursa olsun iş olacağına varıyor nasıl olsa.
o dönem bekle diyenleri iyi ki dinlememişim. ama en başından beri bekleme, değmez diyenlerin bir listesini yapayım bir faydam olsun;
- serüven, kitap falı efsane bana göre
- yeşilçingene (ne çok üzülmüştüm o falı okuduğumda ama haklıymış)
- fama, serkan, sema üçlüsü sürekli değişen tutumlar içindeydiler. ama anlık durumları, gizli saklı işleri çok iyi bilenlerden. özellikle fama o ilişkiden sonra başka biri için çok nokta atışlar yaptı ve başından beni uzak tutmuştu.
- emine kurtuluş, ilginç ayrıntıları bilen bir hanım. pembeci ve iyi niyetli. eski psikopat sevgilimi hep anlamaya çalıştı ama sonunda o da bırak bunu gitsin kızım demişti
- geysu, uzak dönemi bilemem ama kişilik analizi iyiydi
- byzmelek, eski sevgilim için bu adamın hayatında başkası var o nedenle net gelmez de gitmez de demişti. belki de doğruydu.
bu forumdan uzaklaşmamı sağlayan, reklamcı bir üye vardı. şimdi ne reklam yaptığı falcıyı ne de kendi adını hatırlayamıyorum ama ona da buradan teşekkür etmeyi borç bilirim.