tellwe.com'da bakılan fallar!

Yazılı mı yollamış? Hmm kötü olmuş ya bendeki iyiydi falı hatta şaşırdım bildiği bir iki şeye, şu yola başvurmasalar keşke ortaya çıkıyor çünkü.
Sesli de sorun var diye yazılı yorumladım demiş falı burda paylaşsam eminim başka attığı kişilerde olmuştur. Çünkü o falı okurken ben de atsam bana da bunları dese aaa iyi baktı bildiği şeyler olmuş derdim:)

Aynen bende de falı iyiydi ama artık onu da kaleye almıyorum.Fiyatları aşırı yükselmiş Birde.Artık o yorumdan sonra da fal atan olur mu bilinmez.Evremdamla bu mesaja nasıl cevap vericek acaba

Benim sesliydi, karşı tarafın bana söylediği bir cümleyi içinden böyle geçirmiş demiş ama dediği şey cidden spesifik bir şey uymaz kimseye. O zaman az kişi vardı sırada, 60 kişi olunca bence hızlı bakmak adına bu yola başvurmuş olabilir. Sırada bir falım daha var ona, gelsin daha iyi anlarım, belki o zamana kadar sorumla ilgili bir gelişme olur ve teyit etmiş olurum

Sana o zaman iyi bakmış olması,şuan sıra çok diye kopyala yapıştır fala başvurmuş olması onu iyi bir falcı yapmaz. Aksine böyle hileye başvuran birine ben nasıl itibar edebilirim bana yapmayacağının garantisi var mı ya da sana göre spesifik olan bişey belki bana da uyar. O yüzden bence kimse baktırmasın ki görsün ne demek olduğunu. Ben de baktırayım diye düşünüyordum ama şuan asla baktırmam.

Ben 3-4 gün önce yeniden sıraya girmiştim ucuzken belki kendi iade eder yeni baktırdığım için. Tellwe cidden kötü bir site artık orada ucuz olanlara baktırıp çok bir şey ummadan fal isteğimi geçiştirmiş oluyorum, evremdamla da o fiyata iyi gelmişti sesli olması da hoşuma gitti. Bir daha ben de atmam tabi ki şimdikini de çekmem bakalım nasıl bakacak bu sefer.

Canım eğer sorun olmazsa, özelden yollayabilir misin falı, dinlediğim yorumla,uyuşan ya da aynı cümleler var mı bakmak istiyorum. Malum umut bağladık bekliyoruz vadeyi

Kızlar kopyala yapıştır felan olunca, içime kurt düştü,binnazda şevdar 150 kredi iken yakalarsam kahveye baktırsam mı? Yoksa durduk yere moralim felan bozulur mu? Ne dersiniz ben şevdara hiç baktırmadım, nasıldır..

Şevdar’a iki defa baktırdım ben ilki eh tutan yerler vardı ama ikincisinde çok jenerik bakmış sadece kart anlamıyla yorumlamış bilemiuorum çok seveni var ama bana uymadı

Fal icin soyadi istemek cok sacma bir falvinin bu bilgiye ihtiyaci yok...face instadan ariyor sanirim ..
Ben de hayatta bilgi vermem ben anne ismi bile vermiyorum en fazla dogum tarihi. BlueDaisy Evremdamla'ya ben sadece ismimi ve dogum tarihimi verdim sormamis soysismimi tekrar o sekilde gonderebilirsin bence

kızlar evremdamla bana da sesli falımda problem olduğu için yazılı fal gönderiyorum demiş. İsim istediği halde ismimle hitap eden hiçbir yer yok ama fala kötü diyemem çünkü ruh halim karşı tarafın ruh halini anlatmış. Kafam karıştı şimdi benimde

Ben fal atmadım bu hatuna ama arkadaşıma attığı falı okudum, ikimizin durum farklı olsa da o fal bana gelse aaa bildi derim. İsimsiz ve kişiye hitap edilmiyorsa copy-paste olma olasılığı çok :)

Banada sesli falımda ismimle hitap etmedi canım ama ana konu ile ilgili direk sorumla alakalı yorumlar yapmış,hatta sorum birden fazla idi,yazma sırama göre cevaplamış. Karşı tarafla ilgili,bir iki noktada tam onu anlatıyor.Geleceğide bekleyip göreceğiz..

Ben fal atmadım bu hatuna ama arkadaşıma attığı falı okudum, ikimizin durum farklı olsa da o fal bana gelse aaa bildi derim. İsimsiz ve kişiye hitap edilmiyorsa copy-paste olma olasılığı çok :)
Ve yollanmis fincan resimlere Hic yorum yapmadi, tei cektigi kartlarla ilgili yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…