- 17 Nisan 2014
- 258
- 167
- 63
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.381
Kızlar biz bu Rhea yı beğenmiyorduk ama eski fallarıma bakıyordum dediklerinin çoğu çıkmış hahaha 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biz bu Rhea yı beğenmiyorduk ama eski fallarıma bakıyordum dediklerinin çoğu çıkmış hahaha![]()
kahve atmışım taa mart ayında. ilişkiyi tutturamasa da gerek sağlık gerek maddi yönden hemde ağustos ayında gerçekleşecek dedikleri olmuş. Başka durumlar da vardı onlarda doğru ama sadece 3 aya kadar ilişki demiş o olmadıNe baktirmissin sekerim, nokta atisi mi, neler cikmis :)
kahve atmışım taa mart ayında. ilişkiyi tutturamasa da gerek sağlık gerek maddi yönden hemde ağustos ayında gerçekleşecek dedikleri olmuş. Başka durumlar da vardı onlarda doğru ama sadece 3 aya kadar ilişki demiş o olmadı![]()
hehheAsk hayatinla ilgili bir seyler tutmus mu beni burasi ilgilendiriyor :) Gerisini salliyorum :)
hehheyok tutmamış aslında çevremdeki insanı bilmiş ama zaman tutmamış.
yokPeki sonuc tutmus mu? Iliskiniz basladi mi yani :)
Kızlar VenuSunKizi on numara beş yıldız şiddetle tavsiye ediyorum![]()
hangi falı gönderdin? ben de bi deniyimKızlar VenuSunKizi on numara beş yıldız şiddetle tavsiye ediyorum![]()
ben de tarot attım. içi dolu, güzel yorumlar tespitleri var. canımlı cicimli laf salatalığı yapmamış.katina atmıştım güzel yorumladı ama su tarot attım daha sonra o olmamış sankidenemek için normal fallardan atabilirsiniz yine de çoğundan güzel.