- 10 Ocak 2017
- 217
- 226
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.421
Sizce hangisi diğerine göre daha iyi yakın gelecek ve karşı tarafın düşünceleri konusundaIkiside hakkini veriyor diyebilirim pisman olmazsin enerjinizbuyarsa tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce hangisi diğerine göre daha iyi yakın gelecek ve karşı tarafın düşünceleri konusundaIkiside hakkini veriyor diyebilirim pisman olmazsin enerjinizbuyarsa tabi
Karşı tarafın düşünceleri konusunda nakta daha detaylı anlatıyor.Bende ikisinin de vadesi uzun olduğu için gelecek için bir şey diyemem.Sizce hangisi diğerine göre daha iyi yakın gelecek ve karşı tarafın düşünceleri konusunda
Nakta diye dusunuyorum ama ben cok yeni baktirdim ikisinede henuz cikan biisi yok önceden baktiranlarin yorumu da boyleydiSizce hangisi diğerine göre daha iyi yakın gelecek ve karşı tarafın düşünceleri konusunda
Benimkinde yer yer olumsuz yer yer olumluydu, hiç çıkmaz diyeceğim birşeyi yaşadım. Chitrayla benzerdi. İkisininde bildiği şeyler oldu. Şubat ayını beklemedeyim şuan.. Sorularımdan yola çıkacağı durumlar yoktu ikisinde de :)
Kızlar bir şey anlatıcam size burada yakınlaştık yani sırdaşım gibi oldunuz. :) Yorumlarınızı da bekliyorum. Şimdi benim okulum diğer üniversitelere göre erken açıldı neyse bu ilk haftamdı. Perşembe günü sabah arkadaşla konuşa konuşa sınıfa bir girdik baktım sınıfta üst sınıflardan bir kız bir erkek. Bir şeyler anlatıyorlar bölümle ilgili. Neyse kapıda durdum çocuk bana kitlendi hiç gözünü ayırmıyor, ben de acaba bunlar kim diye düşündüğümden çocuğa bakıyorum boş boş. Çocuk dikti gözünü ayırmıyor en sonunda kız girdi araya "Merhaba kızlar" diye. O derece yani. Neyse biz geçtik oturduk ben çıkardım telefona bakmaya başladım. Ama şunu belirteyim çocuk aşırı aşırısı yakışıklı. Ama ben biraz "lanet ötesi" bir ilişki yaşamış olduğum için geçmişte yakışıklı erkeklerden uzak durmak istiyorum artık
Neyse, bunlar konuştular falan çıktılar. Hoca gelecek nerdeyse pat bir baktım çocuk geldi bana bakarak. Birkaç ön sırama oturdu. Derse kaldı yani. Ben yine aldırış etmedim, yemin ederim çocuk umrumda değil o sıradaSonra işte tenefüs falan oldu, bunun tam yanı boşluk o boşluktan sonra iki sıra daha var. Orada kız var onun yanına gittim konuşuyorum. Görüyorum bu bana bakıyor, ben dönünce kafayı çeviriyor. 2 defa böyle oldu. En sonunda ben döndüm suratına baktım o da benim suratıma baktı en sonunda çevirdim kafamı.
Sonra da gittim oturdum. Yine hoca geldi. Bir 10 dk-15 dk bir zaman geçti. Bu ayağa fırladı, arkasına döndü bana baktı çantasını aldı sınıftan küt diye çıktı. Bir daha da görmedim.
Ne düşüneceğimi de bilemiyorum şu an. :)
*Bu arada şunu da ekleyeyim. Çocuk cidden çok yakışıklı. Yani yanımda oturan kızlar iç çekerek bakıyordu çocuğa. Onun olduğu yerlerde falan takılacaklarmış artık.
Ama bahsettiğim gibi yakışıklı erkek fobisi oldu ben de neredeyse.Bunun sebebi de, eski erkek arkadaşımın çok yakışıklı olmasıydı ama o konuya hiç girmeyeceğim.
![]()
Üniversite ilk yıla bu yüzden lise sondan bozma diyorlar işte tabiki bu kadar sıradan şeylere anlam yüklemeyeceksin sadece gününü yaşa, eğlen, gül geç, aldırma böyle aranan tiplere :)
withoutyou bu sıradan bir durum olabilir. Sıradan olmasa bile zamana yay hatta bu çocuk yakışıklı olduğu için daha çok zamana yay onu tanımadan bir ilişkiye atlama. Artık üniversitelisin çevrende bir sürü insan olacak önemli olan doğru insan doğru zaman. Naçizane tavsiyem üniversiteye derslere ortama çevreye alışmadan da bir ilişkiye başlama.
Kızlar defnesene fal atan var mı daha önceki yorumlarinizda Şennur abla olduğunu soylemistiniz memnun olan var mı aceba
Ben ikisine de baktırdım enerji meselesi ama black burdan baktığı birine de bana kullandığı kalıpları kullanmış fazlaca direk kopyala yapıştır değil ama aşırı benzerlik vardı. Nakta da durum üzerinde çok yorum yapmış yani etrafında çok dolanmış ama sonunda ne dedi diye bakınca bomboş bir fal vardı elimde. Ben enerjimin yeşil çingeneyle aşırı tuttuğuna inanıyorum. Ama ona da üst üste çok fal attığım için dost muhabbetine döndü. Ara verdim 2 ay oldu 1 ay daha geçsin o saman tekrar bakırından.Kızlar sizce nakta mı black_pearl88 mi?
Bana da tutan hep yesilcingeneBen ikisine de baktırdım enerji meselesi ama black burdan baktığı birine de bana kullandığı kalıpları kullanmış fazlaca direk kopyala yapıştır değil ama aşırı benzerlik vardı. Nakta da durum üzerinde çok yorum yapmış yani etrafında çok dolanmış ama sonunda ne dedi diye bakınca bomboş bir fal vardı elimde. Ben enerjimin yeşil çingeneyle aşırı tuttuğuna inanıyorum. Ama ona da üst üste çok fal attığım için dost muhabbetine döndü. Ara verdim 2 ay oldu 1 ay daha geçsin o saman tekrar bakırından.
Bende tarot baktırmak istiyorum aslında şuan da önerebileceğiniz biri var mı?
yeşilcingeneye bende tavsiyeye döndü en son falı çok geneldi bir süre atmamBana da tutan hep yesilcingene
Ben ikisine de baktırdım enerji meselesi ama black burdan baktığı birine de bana kullandığı kalıpları kullanmış fazlaca direk kopyala yapıştır değil ama aşırı benzerlik vardı. Nakta da durum üzerinde çok yorum yapmış yani etrafında çok dolanmış ama sonunda ne dedi diye bakınca bomboş bir fal vardı elimde. Ben enerjimin yeşil çingeneyle aşırı tuttuğuna inanıyorum. Ama ona da üst üste çok fal attığım için dost muhabbetine döndü. Ara verdim 2 ay oldu 1 ay daha geçsin o saman tekrar bakırından.
Bende tarot baktırmak istiyorum aslında şuan da önerebileceğiniz biri var mı?
Bana da tutan hep yesilcingene
Vade değil de dedikleri onun gibi ilerlediYesilcingenenin vadesi tuttu mu?
Bende geçen sene bastırdığımda verdiği vade içerisinde dediği herşey kelimesi kelimesine çıktı. Bi ayrılık yaşamıştım. Evliliğe gideceği vs hepsi çıktı. Aynı kişiyle nişanlandım dediği gibi bikaç ay önce ayrılık yaşadık bunda da doğal olmayan aileden birinin bişeyler yaptırdığına dair yorum yaptı o tarz şüphem vardı çok ani olduğu için yine bu dediğine de inandım yani.Yesilcingenenin vadesi tuttu mu?