tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar başka bi nickten baktırdım yeni yorum geldi,yazıları aynen büyük harf,adımı vermedim,karşının adını verdim sadece,bide net soruları sordum,önceki iade ettiği falda genel aşk hayatım için demiştim ,kötü gördüm deyip iade etmişti,bakalım şimdi 3 hafta toplamda zaman verdi,eğer haber gelirse bana yazarım buraya ,umarım doğru bakım yapmıştır,anlamasın die doğum tarihimi biraz değiştirdim

Ben de baktırdım ve kesinlikle bunun da köstebek olduğuna ikna oldum, şöyle ki: fallarımda sordugum birkaç konu başlığı var fakat özellikle bir konuda buna daha genel sordum ve yorumda benim diğer bazı falcılara söylediğim durumu mot à mot yazmış. Benim için en önemli konu ve soru ise yuvarlak bir yorum olarak geçiştirilmiş, her kime sorsan sana diyebileceği üç vakte kadar gibi
çünkü bugüne kadar hemen hemen hiç kimseye bu konu hakkında en önemli detayı ya da kritik noktayı vermedim dolayısıyla fal geçmişimde bu detay yok. Diğer konu hani kelimesi kelimesine eski fallardan araklanmış olduğu apaçık olan artık güncel değil. Bu konunun artık geçerliliği olmadıgını belirtince ve diğer konu hakkında daha detay sorunca cvp veremeyip sıkışınca beni dalga geçmekle suçladı şakası yok bu işin filan yazdı hatta ve iade etmek istedi, sorularda ısrarcı oldum. İade istemiyorum dedim, şimdi baktım iade etmiş. Kazanan yine tellwe.

of ya nie böle yaparlar ki,insanları kandırmak,hisleriyle oynamak hem maddi hem manevi ellerine ne geçer,bu arada ilkay gürden hala yorumum gelmedi,misafir olarak baktırmıştım,çatlayacağım

Yok be canım şu 85 yaşındaki adanalı ana varya o
O Adıyaman lıydı hatırladığım kadarıyla. O da iade etti bana. Fal yorumundan sonra sorularını açık açık içinden geldiği gibi sorarsan ya da maskesiz yorum yaparsan direk iade ediyorlar puanlarını düşürmemek için. Aynı hafta içersinde 2. kez tecrübe ettim.

O Adıyaman lıydı hatırladığım kadarıyla. O da iade etti bana. Fal yorumundan sonra sorularını açık açık içinden geldiği gibi sorarsan ya da maskesiz yorum yaparsan direk iade ediyorlar puanlarını düşürmemek için. Aynı hafta içersinde 2. kez tecrübe ettim.
O kadar çok haklısın ki aynen öyle telwe çok güzel kazaniyor

of ya nie böle yaparlar ki,insanları kandırmak,hisleriyle oynamak hem maddi hem manevi ellerine ne geçer,bu arada ilkay gürden hala yorumum gelmedi,misafir olarak baktırmıştım,çatlayacağım
İlk falda sana büyü tarzı şeyler gördüğü için iade ettiğini yazmış, hmn sorunu sil bence duvardan ve de inanma, o nickinle fazla fal baktirmadiysan bilgi yoktur da ondan iade bence.

''canım soruların ile ilgili olarak bana mum ve su falı üzerinden ulaş.kahve falında öyle evlilik ,eski sevgili gibi şeyler çıkmadı.iyi akşamlar.'' demiş banu yılmaz :halay::halay::halay: yine zor yerden geldi galiba
Banu Yimaz bende de, katina falinda cevabimi goremedigi icin yname istemisti. Bos bir falci degil ama baska fala yonlendirme olayini cok mu yapmaya basladi acaba.

chat falı üzerinden gel sen bana demiş yine,3 tür böyle dior banuyılmaz,iade etmiş katinayı
Fal gonderirken belirtseydiniz keske tavsiye uzerine gonderiyorum ve ilk fal olarak katinayi tercih ediyorum ayrica diger fallar icin musait degilim su siralar ama yorumunuzu cok merak ediyorum... bu sekilde bakardi diye dusunuyorum.
Ben memnundum kendisinden fakat son zamanlarda surekli bu tarz yakınmalar oluyor :( Ne diyecegimi ne dusunecegimi bilemedim.

Ay ben ne yaptim ayol:))) adanayi ben karistirmadim araya, senin basina gunes gecmis adana da:)))), ben bu cinli teyzeyi sordum:)
Arkadaşlar büyük harfli fal konusunda size katılıyorum Elcin bana da büyük harf yazmış Ya bilmiyorum su an net bi şekilde görüştüğüm varken onu hiç söylemeyip görmemesi tuhafıma gitti zaten arkadaşlar korkmayın olumsuz geldiyse de bu 3 harflilerde geleceği bilemiyor Kuran'ı Kerim'de yazıyor hatta çoğu Zaman da yalan söyledikleri oluyormus bunların o yüzden çokta takmayın :) Banu Yılmaz konusunda verdiği vadeler tutmuyor ama anda gerçekten cok iyi bana tuttuğu oluyor an da tabii enerji meselesi bu... Farklı hesaplardan atmama rağmen aynı cevapları veriyor genelde vadeler değişiyor sadece ama evet hemen başka falına yönlendiriyor buny yapıyor katinaı da ben de iyidi aslında belki evlilik çıkmamıştır ondandır

Arkadaşlar büyük harfli fal konusunda size katılıyorum Elcin bana da büyük harf yazmış Ya bilmiyorum su an net bi şekilde görüştüğüm varken onu hiç söylemeyip görmemesi tuhafıma gitti zaten arkadaşlar korkmayın olumsuz geldiyse de bu 3 harflilerde geleceği bilemiyor Kuran'ı Kerim'de yazıyor hatta çoğu Zaman da yalan söyledikleri oluyormus bunların o yüzden çokta takmayın :) Banu Yılmaz konusunda verdiği vadeler tutmuyor ama anda gerçekten cok iyi bana tuttuğu oluyor an da tabii enerji meselesi bu... Farklı hesaplardan atmama rağmen aynı cevapları veriyor genelde vadeler değişiyor sadece ama evet hemen başka falına yönlendiriyor buny yapıyor katinaı da ben de iyidi aslında belki evlilik çıkmamıştır ondandır

tuttugu yok mu falinin

tuttugu yok mu falinin
Can'ım hep gelecekten bahsetmiş ask hayatımı sordum net olarak mantık olarak ilişkim olmasa da görüştüğüm insanı bilmesi lazımdı bilemedi ... Eski sevgilimle konuşacağımı ama olmayacağını söylemiş 5 ay sonra biriyle deneyeceğimi o Zaman eski sevgilimin pişman olacağını söylemiş yani bilemedim su an

Back
X