- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.421
Bende su an okudum, saka gibi yaaa.... bosuna sanal alem yalan alem dememisler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatirlarmisin leyla medyumname bende sıfır di hiç bir şey bilememistiCanim iste insan paranoya yapiyor. Bir suru insan simdi gecmiste yaptigi ozel veya genel yorumlara bakiyoordur falan. Senin dedigin falinustasi degil ama medyumname idi. Benim cok samimi olarak yazistigim bir insandi @withoutyou ama benimle ilgili kimsenin bilmedigi sadece ona soyledigim bir detayi falinustasi ynamede soylemisti. Insanin akli cok celiniyor. Yonetim diger uyelikleri paylasirsa eger netlesebilir bazi seyler. Ne gunah almak ne aldatilmak istemem dedigim gibi. 23 agustosta banlanan kaderozcan olarak yazmis 24 agustosta kendisi olarak. Insanin akli cok celiniyor iste. Hani oldugu gibi yazan o dobra withoutyou? Hani haksizliga gelemeyen kisi? Ne oldu simdi? Olmadi hic olmadi bu!
Pes diyorum. Bosanan kadin olarak da yazmis, her yerden akilli oynamissin @withoutyou ya da gercekte her kim isen... Falinustasi sensin muhtemelen, hatta belki medyumname de. Ikisinin ayni insan olabilecegi de konusuldu. Surada oldugu gibi gercek insan olarak yazan kac kisi variz acaba... Pes diyorum pes!!! Sanirim herkes boyle kuskunlesiyor foruma. Senin gibiler yuzunden. Iyi ve dogru olmak hep kazandirir, inancimi guvenimi degistirmem senin yuzunden, Allah islah etsin.
@Kazen tekrar tesekkurler, ve yurek dolusu diyorum ki supersiniz! Yasasin KK :) kalan gercek
Eline yüreğine sağlık beş kuruş para için yaptıkları şeye bak
Bu kız falınustasına fal atmıstı işte pars mars ismini vermişti bu olayıda yalan demekkiPes diyorum. Bosanan kadin olarak da yazmis, her yerden akilli oynamissin @withoutyou ya da gercekte her kim isen... Falinustasi sensin muhtemelen, hatta belki medyumname de. Ikisinin ayni insan olabilecegi de konusuldu. Surada oldugu gibi gercek insan olarak yazan kac kisi variz acaba... Pes diyorum pes!!! Sanirim herkes boyle kuskunlesiyor foruma. Senin gibiler yuzunden. Iyi ve dogru olmak hep kazandirir, inancimi guvenimi degistirmem senin yuzunden, Allah islah etsin.
@Kazen tekrar tesekkurler, ve yurek dolusu diyorum ki supersiniz! Yasasin KK :) kalan gercek uyeleriyle :)
Hangisi dogru bilmiyorum canim. Benim taniyip guvendigim ogrenciydi. Diger kimliklerle tanismadim ben!kizlar burda kimse ile özelimizi paylasmamak gerekiyor bunu anladim. Kim bilir kac falciya derdimizi anlattik.
Leyla_74 withoutyou ögrenci degil miydi? BIr de yeni bosandim yazmis.
Nilufer_4U ne zaman girersin bilmem. Girdiginde 1840. sayfadan "kaderozcan" mesaji ile basla okumaya. 1843. sayfa dahil... Senin de ozel yazismalarin vardi cunku...
Leyla cığım kalp kalbe karşıymış. Muhtemelen sen bu satırları yazarken ben geçirdiğim şoku atlatmaya çalışıyor ve seni düşünüyordum ve de bu çoklu üyelik alan kişi hakkında ne düşüneceğimi bilemez bir durumdaydım. Ben gerçeğim ve amacını anlamaya çalışıyorum. Neye inanayım ben şimdi? Evet bilgi çalıp bunu muhtemel falcı hesap/hesaplarında kullanmaya çalışmak farklı yaşlarda açtığı farklı hesaplarla farklı yaş gruplardan üyelerle arkadaşlık kurup bu bilgileri geri kendilerine satmak mı amacı? Eğer öyle ise yine de nitelikli düşünülmüş bir dolandırıcılık olmaz mı bu, ya da farklı kişilik ve psikolojik durumlara bürünebiliyorsa şizofren bir durum sergileniyor... Yazık ya, biz mi herseye inanacak kadar safız yoksa kendisi mi içten pazarlıklı, samimiyetsiz ve çıkarları uğruna herseyi yapabilecek bir kişilik... Ne olursa olsun yaptığı kabul edilebilir bir durum değil.Nilufer_4U ne zaman girersin bilmem. Girdiginde 1840. sayfadan "kaderozcan" mesaji ile basla okumaya. 1843. sayfa dahil... Senin de ozel yazismalarin vardi cunku...
Saflik var bende ama bazen de hislerim bir sey diyor aklima aykiri... Ben en bastan ikisinin ayni insan olabilecegi suphesine dusmustum. Bir de durup durup ozel mesajlarima bakiyorum. Etiketlemek istemiyorum kendisini, zaten artik girmiyir buraya, ama o kisi bana 1 mayista withoutyou falinustasinin reklamini yapiyor demis. Ben de oyle bir sey olmadigina ikna etmisim onu. Resmen kefil olmusum, ben onunla ozelden yazistim oyle biri degil diye!!! Sonrasinda falinustasiyla ilgili benzer suphem oldu benim de ama cook sonra. Meger o ilk gunlerde anlamis hemen.Leyla_74 bu arada sen yazmıştın falın ustası ve medyumname aynı fotoğraf değil mi diye ve ben de kesinlikle olmadığını sadece aynı diagonal açı olduğunu yazmıştım. Şimdi düşünüyorum da bu profillerin sahibi iki fotoğraf seçip PC de aynı diagonal açıyla pekala tellwe ye koymuş olabilir yani ikisinin de tek gözlerinin bir kısmı görünüyor etc... Ve evet fotoğraftaki kişiler ayrı olsada bu iki hesabın sahibi aynı kişi olabilir. Seçtiği profil fotolarında aynı tekniği kullandığından dolayı.
Kım bu bahsettiğin Leyla,reklam yapan o degılki isim vermek sorun olsunSaflik var bende ama bazen de hislerim bir sey diyor aklima aykiri... Ben en bastan ikisinin ayni insan olabilecegi suphesine dusmustum. Bir de durup durup ozel mesajlarima bakiyorum. Etiketlemek istemiyorum kendisini, zaten artik girmiyir buraya, ama o kisi bana 1 mayista withoutyou falinustasinin reklamini yapiyor demis. Ben de oyle bir sey olmadigina ikna etmisim onu. Resmen kefil olmusum, ben onunla ozelden yazistim oyle biri degil diye!!! Sonrasinda falinustasiyla ilgili benzer suphem oldu benim de ama cook sonra. Meger o ilk gunlerde anlamis hemen.
Kızlar benim bir önerim var özel hayatı çok ifşa etmicek şekilde bize gelen falları burada paylaşsak en azından kim bizi kandırmış anlarız ?
Kızlar, uzun süredir fal baktırıyorum. Konuyu yeni okuyacaklar adına bilgi vererek açıklayayım kimin hangi falından memnun kalmışım.
Fallarkraliçesi: Bu bayan fallara çok uzun ve detaylı bakıyor. İlk olarak 1 yıl önce baktırmışım, söylediklerinin hiçbirini yaşamadım. Patladı yani.
Cicekcii: Bu ablamız da patlamış.
Sabrinaa: Promosyon falmış zaten, kısacık göndermiş o da "rahatlayacaksın" tarzı klasik şeyler.
Kehanetci: Bu bayana yıldızname baktırmışım ama hiç güzel değil yani. Bana uygun bir şeyler bulamadım içinde.
Medymemine: Hiç güzel bir fal değil. Zaten devamlı "potansiyeliniz çok fazla" gibi şeyler söyleyip durmuş.
Azizeninsesi: Aslında falı çok kötü değilmiş ama tarih olarak bu şubatı vermiş ve hiçbir şey olmadığına göre patladı falı.
Esaret1: Hiç beğenmedim. Zaten bu yaşta da evlenmeyi düşünmüyorumPatlayan bir fal daha.
Ruhlaralemi: Bunu da hiç beğenmedim. Tavsiye etmiyorum.
Pirayesultan: Bununla tartışmışım hatta. Tamamen kendi içinde çelişen bir faldı. "Esmer bir erkek beyaz tenli" gibi bir cümlesi vardı siz düşünün.Asla tavsiye etmiyorum.
Chitra: Tellwe'de sevdiğim iki falcıdan biri. Her falı gönderdim ve hepsi bana uyuyordu. Çok fazla detay bildi, sorduğum kişiyi ise resmen bana anlattı ve aramızda problem yaptığı şeyi söyledi. Vadelerine henüz var çıkarsa onu da yazarım.
Zanale: Hiç beğenmedim. Tavsiye etmiyorum.
Falinustasi: Tellwe'de beğendiğim diğer bir falcı. 1 yıl gibi bir süre önce baktırmıştım ilk olarak, söylediği şeyi hiç ummasam da yaşamıştım. (Kavga) Yeni de attım, çok tutarlı ve Chitra ile benzer şeyler söyledi fakat daha vadesi var çıkarsa yazarım. Yalnız, arkadaşım Katina gönderdi ve orada sevgilisiyle arasındaki bir kızı tarif edip sevgilisinin soracağı bir şeyi söyledi. Bu da oldu. Fakat burada beğenmeyenler de var yorumları dikkatli okuyup gönderin bence.
Cherrycoco: Ben bunu da beğenmedim ama emek harcamıştı onun için baktırmayın diyemem. Burada beğenenler var fakat falı bana hiç uymamıştı.
Mayadert: Çok fena sayılmazdı. Bana sorarsanız kesinlikle baktır diyebileceğim isimlerden biri değil, ama üstte yazdıklarımın çoğundan iyi.
FalaNiyetHakkaniyet: Berbat. Kesinlikle önermem, paranıza yazık.
Kocaalem: Bence bu fal iyiydi. Kötü diyemem yani. Hem uzun da yazmıştı ve tutarlı şeyler söylemişti.
Byzmelek: Hiç beğenmedim, paranıza yazık diyorum. Zaten siz ister kahve, ister tarot atın o sizi canlı fala çağırıyor. Gittiğinizde de söylediği doğru düzgün bir şey yok.
Ama bu sekilde falcilar da kim oldugumuzu anlar. Tellwe de baska rumuzum var ama mesela geysunun falini paylassam geysu bunu bulamaz mi
Burda da chitra ve falinustasini övmüs