Nilufer_4U
,
B
Bones and Stones
,
nilmil
....etiketleyemediğim ama yüreği temiz-hala elini vicdanına koyarak konuşmaktan konuşmaktan çekinmeyen güzel kadınlar.....YAPMAYIN...HAK ETMİYORLAR....
Kendi adıma Falın ustasına fal atmayı aklımın ucndan dahi geçirmedim *a veya *b muthiş dese dahi.....Çünkü başlık moderatörler tarafından silindi mi bilmem ama falın ustası kk'da kendini öven başlık acıp banlanmıştı, aleni reklam yaptığı için.....Daha yeniydi tellwede o aralar...BİTTİ...benim için o saatten sonra....
Reklamı kim yapar.....Paraya, müşteriye ihtıyac duyan,acelesi olan......Tamam kimse babasının hayrına bu işi yapmıyor bu işi AMA yeteneğin varsa VE karşındakine önce İNSAN olarak deger verebiliyorsan ZAMANLA ÜNLENİR-TANINIR-SIRADA INSANLAR SABIRLA SENİ BEKLERLER. Hal böyle olunca reklama gerek var mı,ihtiyaç var mı?
Açıktan reklam işe yaramayınca,6 farklı kişilikli üyelik ve o üyeliklerle zaten YARALI,BERELİ insanlara yanasmak FIRSATCILIK degilmidir? Kazen acıklamasa daha devam etmeyecek miydi? Biz nerden bilecektik, hala en uyanıgımız bile günah mı alıyoruz diye VİCDAN YAPACAKTIK. YAZIK YA BİZE.AYIP SIZE.
Peki bu işin bir yüzü, diiğer yüzü daha KÖTÜ. Benim gibi tek üyelikli,fal baktırıp,diğerleriyle fallarını paylaşan,öneren insanlar....Önersek bir dert, enerji baskasına uyar-uymaz orası ayrı sorun, diğer ayrı ve BU HATUN GİBİLERİNİN NEDEN OLDUGU SORUN ISE ORTAMDA YARATILAN PARANOYA....
HALA VİCDAN MI YAPABİLİYORMUSUNUZ KIZLAR......