Vallahi su ana kadar bir suru falci denedim, aha bu da cok iyidir dedigim cikmadi. Yetenegim var diyene elimde tuzlukla kostum ama becerikli goremedim kimseyi. Erkek falcilari daha fazla begenmeme ragmen, cogunlugu rezalet. Ne hikmetse herkeste yuzyillardir fal bakiyor " bana bu yetenek gaynimdan gecti":))) ahahahha.
ErMani denen usaga fal baktirdigimi soylemistim, bana bir oneride bulundu, siz de deneyin belki faydasini gorursunuz. Yarin uyandiginda sacini taradigin bir tarak varsa saclarini temizle o taraktan ve hepsini cope at dedi. Ikinci gun sabah uyandiginda ise, odanda ve banyondaki aynalari temizle dedi.
Size de ben onereyim, para vermeye gerek kalmadan:)))bu arada kiymetabla fallari goturuyor vallahi, tabi yorumumu sildi hesabindan:S betule de fal yolladim bu arada, begenmedim acikcasi keklemis resmen milleti. Falcielvin mi ne onu deneyecektim, o zaman fali 7 liraydi yolladim, hatun bana " gunduz fal bakmiyorum" dedi, bir saat sonra bir baktim ki fiyati 30 lira olmus ondanmis gunguz fal bakmamasi:))))