tellwe.com'da bakılan fallar!

Bilmiyorum şuan benim de kanıma girdi bu durum bi deste de ben mi alsam diyorum ama korkuyorum:)
Korkulacak bi durum yok 1 seneyi geçti hem tarot hem katina kartlarım var..Sadece kafaya takıyorsunuz kendinizi korkutuyorsunuz.Ve çok sık fal açmamak gerekiyor..Hepsi psikolojik yoksa kart işte...

Vallahi su ana kadar bir suru falci denedim, aha bu da cok iyidir dedigim cikmadi. Yetenegim var diyene elimde tuzlukla kostum ama becerikli goremedim kimseyi. Erkek falcilari daha fazla begenmeme ragmen, cogunlugu rezalet. Ne hikmetse herkeste yuzyillardir fal bakiyor " bana bu yetenek gaynimdan gecti":))) ahahahha.
ErMani denen usaga fal baktirdigimi soylemistim, bana bir oneride bulundu, siz de deneyin belki faydasini gorursunuz. Yarin uyandiginda sacini taradigin bir tarak varsa saclarini temizle o taraktan ve hepsini cope at dedi. Ikinci gun sabah uyandiginda ise, odanda ve banyondaki aynalari temizle dedi.

Size de ben onereyim, para vermeye gerek kalmadan:)))bu arada kiymetabla fallari goturuyor vallahi, tabi yorumumu sildi hesabindan:S betule de fal yolladim bu arada, begenmedim acikcasi keklemis resmen milleti. Falcielvin mi ne onu deneyecektim, o zaman fali 7 liraydi yolladim, hatun bana " gunduz fal bakmiyorum" dedi, bir saat sonra bir baktim ki fiyati 30 lira olmus ondanmis gunguz fal bakmamasi:))))

Şu yazdıklarının her bir satırını ayrı güldüm ya.Gülmekten kendime gelemedim ne güzel izah etmişsin. :)))))
kıymet abla falları götürür tabi vip falcı olmaya çalışıyo çünkü o zaman fiyatını yükseltecek.ben baktırdım çuvalladı iade istedim.

Tellwe sisteminde aratma yaptigimda falcinin ismi cikmiyorsa, fakat google uzerinden aradigimda goruntuleyebiliyorsam bu falcinin beni engelledigini mi gosterir? Bilen var mi?

Tellwe sisteminde aratma yaptigimda falcinin ismi cikmiyorsa, fakat google uzerinden aradigimda goruntuleyebiliyorsam bu falcinin beni engelledigini mi gosterir? Bilen var mi?
canım yanlış bilmiyorsam falcılar engelleyemiyorlar karalisteye alıyorlar diye biliyorum ben bizler onlara oy verebiliyoruz ya onlarda bize oy verebiliyorlar ya da karalisteye alıyorlar problem yaşadıkları insanları. Daha önce benimde başıma gelmişti bir falcıyla oradan biliyorum yönetimden öyle bilgi vermişlerdi bana.

Karaliste olayı var sanırım ilk fal baktırdığım zamanlar iki farklı falcı bana aynı falı yollamıştı şikayet ettim duvarına da açıkça yazınca iade etmişti sonra da falcıyı aratınca bulamadım.
Nakta'da başka bir falcıdan düşük puan aldım diye bakmamıştı yeni hesap açmıştım.

Karaliste olayı var sanırım ilk fal baktırdığım zamanlar iki farklı falcı bana aynı falı yollamıştı şikayet ettim duvarına da açıkça yazınca iade etmişti sonra da falcıyı aratınca bulamadım.
Nakta'da başka bir falcıdan düşük puan aldım diye bakmamıştı yeni hesap açmıştım.
Ben nakta'yı beğenirim. Ciddi şekilde teyid ettiğim şeyler var söylediklerinde ama Gelgelelim bu yaklaşımı doğru bulmam. Hiç bir yorumcu için bulmam. Tam olarak bakmama nedeni olarak diger falciya düşük puan vermis olmani mi gösterdi ? Yoksa enerji filan mı dedi ? Hepimiz dönem dönem hatta online fal baktirmaya ilk başladığımız zamanlarda acemilikten ve safliktan bir sürü insana fal yollayıp kendimizle hiç alakası olmayan yorumlar almadık mı?
Tepkimizi göstermek en doğal hakkımız değil mi ? Bunu da düşük puan vererek yapabiliriz ancak. Yani benim x falcıya düşük puan vermiş olmam kendine güvenen bir yorumcu için fal bakmama kriteri olamaz olma malıdır da...
Onların kara listeye alma hakkı var ama bana alakasız gelen bir yoruma düşük puan verme hakkım yok. Bu çok saçma.
Nehir'ı de çok severim binnaz da ama onunda 5 yıldız altı verenler tekrar gelmesin deme sinden de irrite oluyorum.
Bu anlamda elfin'i takdir ediyorum. En başında diyor kadın enerjimiz tutmadıysa, yorumu kendinizle bagdastiramazssniz iade almaktan çekinmeyin diye.
İyi yorumlar yorumlamaz o ayrı bir mesele ama nezaketi takdire değer..
Bu kadar ego cidden fazla... bana bir daha bakmaz, ya da sitede başka yorumcuya gidemem kara listeye alırsa diye 5 yıldız vermeye mecburum öyle mi ?

Son düzenleme:
Şu yazdıklarının her bir satırını ayrı güldüm ya.Gülmekten kendime gelemedim ne güzel izah etmişsin. :)))))
kıymet abla falları götürür tabi vip falcı olmaya çalışıyo çünkü o zaman fiyatını yükseltecek.ben baktırdım çuvalladı iade istedim.

Ay sikayet etmeme ragmen tuzlukluk yaptim yine, ve sahmeran iyi midir yorumuna " yav dur bir deneyeyim" dedim ve ucuncu goz fali attim. Hanimefendi fali iade etmis " canim canli fala gel bu sorulara bakalim" demis:)) niye ki ayin mi yapacakti acaba:)) millet bulmus yolunu, az kazaniyorlar diye milleti sogusleme derdindeler. Tellwe ye parla ucte biri parayi aliyorsaniz, sonucta bizim cepten uc cikiyor size bir geliyorsa, arada ki yuzde 65 den fazlasini goturen tellweye atar yapmak lazim.

Ben bu sitede hep erkekleri begeniyorum neden bilmiyorum. Kayadibi diye biri vardi, simdi medyum iskender olmus ama iskender diye aratinca cikmiyor, medyum diye aratinca cikiyor neyse adami gorunce bir baktirayim dedim, ama uzakta:S

Bu adam bana nicki kayadibi iken yildiznama bakti. O zaman bir nokta atisi vardi, soyledigi hersey dogru degildi ama benim gecmisimde kalmis birinden bahsetti, ve dogruydu, sanki icinizde kalmis, yureginizin derinlerinde dediki ask ile ilgili sormastim. Dogru dedi, ve yabanciydi bu kisi onu da dogru tahmin etti ki ben yerimle ilgili bir sey demedim. Neyse su an pusuya yattim donerse ve baktirirsam ve yine nokta atislari olursa belirtirim. Siz de eger baktirirsaniz haber verin:)

Ben nakta'yı beğenirim. Ciddi şekilde teyid ettiğim şeyler var söylediklerinde ama Gelgelelim bu yaklaşımı doğru bulmam. Hiç bir yorumcu için bulmam. Tam olarak bakmama nedeni olarak diger falciya düşük puan vermis olmani mi gösterdi ? Yoksa enerji filan mı dedi ? Hepimiz dönem dönem hatta online fal baktirmaya ilk başladığımız zamanlarda acemilikten ve safliktan bir sürü insana fal yollayıp kendimizle hiç alakası olmayan yorumlar almadık mı?
Tepkimizi göstermek en doğal hakkımız değil mi ? Bunu da düşük puan vererek yapabiliriz ancak. Yani benim x falcıya düşük puan vermiş olmam kendine güvenen bir yorumcu için fal bakmama kriteri olamaz olma malıdır da...
Onların kara listeye alma hakkı var ama bana alakasız gelen bir yoruma düşük puan verme hakkım yok. Bu çok saçma.
Nehir'ı de çok severim binnaz da ama onunda 5 yıldız altı verenler tekrar gelmesin deme sinden de irrite oluyorum.
Bu anlamda elfin'i takdir ediyorum. En başında diyor kadın enerjimiz tutmadıysa, yorumu kendinizle bagdastiramazssniz iade almaktan çekinmeyin diye.
Bu kadar ego cidden fazla... bana bir daha bakmaz, ya da sitede başka yorumcuya gidemem kara listeye alırsa diye 5 yıldız vermeye mecburum öyle mi ?
Bence gecmisimizi ve genelde ne kadar yildiz verdigimizi gorup bizimle ilgili bir fikir sahibi olmaya calisiyorlar falimiza bakmadan. Puan kaygisi gutmelerine kiziyoruz ama biz de puanlara bakiyoruz sonucta. Tek yildiz verildigini gorup kotu bir yorum okuyorsam atmaktan vazgeciyorum bazen. Aynen onlar da bence o sekilde bakiyor. Fali begendigi halde bedavaya getirmek icin faldan alacagini alip dusuk puan veren iade isteyenler var. Dolayisiyla kendilerince tedbirli olmaya calisiyorlar.

ben ilk kez geysuya fal baktırdım güzel ve özenli bi fal ama zamanlaması karışık gibi geldi biraz ama beğendim genel olarak. asıl chitrayı bekliyorum ama hep uzakta ve bi sürü sıra var hiç falda görünüyor mu bilen var mı?

Bence gecmisimizi ve genelde ne kadar yildiz verdigimizi gorup bizimle ilgili bir fikir sahibi olmaya calisiyorlar falimiza bakmadan. Puan kaygisi gutmelerine kiziyoruz ama biz de puanlara bakiyoruz sonucta. Tek yildiz verildigini gorup kotu bir yorum okuyorsam atmaktan vazgeciyorum bazen. Aynen onlar da bence o sekilde bakiyor. Fali begendigi halde bedavaya getirmek icin faldan alacagini alip dusuk puan veren iade isteyenler var. Dolayisiyla kendilerince tedbirli olmaya calisiyorlar.
Leylacım tabi ki öyle... Buna bir itirazım olamaz zaten. Tamam burada hep yorumcuları yazıp çiziyoruz da dürüstçe ve hakkaniyetli konuşacaksak, olumsuz diye beğenmeyip düşük puan verip ya da iade alıp aylarr sonra gelip de bunu burada itiraf eden ve o fal çıktı diyen yok mu ? Var..
Burada bilmem kime fal attım. Güzel bakmış ama iade hakkım vardı yanmasın diye iade aldım önereceğiniz başka biri var mı diyen olmadı mı ? Oldu..
Tek bir fal ücreti ödeyip maksimum sayıda fal baktırmaya çalışanlar yok muydu ? Vardı..
5 farklı hesaptan fal yollayıp falcıyı çapraz sorguya almadım diyen kaç kişiyiz ?
Telwe'de falcı duvarına yapılan saçma sapan yorumlara sorulan sorulara hep beraber şaşırıp hep beraber güldük. Güvenlik görevlisi bir kızımız vardı. Ne renk ruj sürsem düğünde diye soran ? O aklıma geldi adını unuttum:))
Toplumun her düzeyinden insan geliyor yorum almak için... Uğraşması zor.. Zaten malzemesi insan ve hizmet olan her meslek sıkıntılı işin içine psikoliji de girince karışıyor çarşı pazar:))
Eğri oturup doğru konuşalım. 2 taraflı da suistimale açık bir sistem online fal baktırmak...
Yalnız 2 şeyi merak ediyorum bilen aydınlatsın lütfen...
Kaç yorumcuya düşük puan verilirse diğer falcıların haberi oluyor ?
1 mi 1'den fazla mı ? Telwe'de sadece 1 kişiye düşük puan verdim Chitra falıma bakmadı.. 1 defayı da bilem görüyorlar mı ? :)))
Falcılar birbirlerinin puanını düşürmek için profil açıp, fal atıp düşük puan veremezler mi ?
Sabah sabah kafa yine zehir bende :)))

Nakta'yı ben de beğenirim ki zaten son 3 - 4 aydır düzenli naktaya baktırırım arada nehir derin sezgi yaptım o kadar. Evet tam olarak bakmama sebebini "iyi bir yorumcu tarafından düşük puan almışsınız bu sebeple bakamam" tarzı açıkça yazarak belirtmişti. Bir ara ekran görüntüsü de paylaşabilirim.
Ve evet tepkimizi göstermemiz normal bende aksini idda etmedim, bu tip her olayı baktırdığım vakitlerde şikayet etmişimdir.

Back
X