tellwe.com'da bakılan fallar!

bu arada evrimtekin ve deryahatun aynı kişi
Deryahatun bende bombos bir faldi. Neredeyse butun fal boyu seksi giyinip romantik bir yemek hazirlamami anlatmisti duzelecekseniz dedi gecti :D O sekilde duzelecek olsak falda ne isim var benim... Daha yazardim da neyse :)

Nakta ben de cikadi kizlar. Kiymetabla da defnesen haberiniz olsun. Iki tane hesabi var, birinde basi ortulu, digerinde degil. Bana yolladigi falda defne sen diye imzalamis. Evrimtekine ben de baktirdim bana burcumu okumus:S

ademir diye biri vardi kizlar ona baktiran var mi hic. Ben cok begenmistim onu ama sitede yok artik.

Nakta ben de cikadi kizlar. Kiymetabla da defnesen haberiniz olsun. Iki tane hesabi var, birinde basi ortulu, digerinde degil. Bana yolladigi falda defne sen diye imzalamis. Evrimtekine ben de baktirdim bana burcumu okumus:S

ademir diye biri vardi kizlar ona baktiran var mi hic. Ben cok begenmistim onu ama sitede yok artik.
Dediği çıkan biri oldu canım onların dışında?

Deryahatun bende bombos bir faldi. Neredeyse butun fal boyu seksi giyinip romantik bir yemek hazirlamami anlatmisti duzelecekseniz dedi gecti :KK70: O sekilde duzelecek olsak falda ne isim var benim... Daha yazardim da neyse :)
BDV'de bedavaya veriyorlar bu tavsiyeyi :cool: Hatta daha başka fantastik tavsiyeler bile bulabilirsin orada :-):-)

Kesin 20 yaşında falandır:)
Deryahatun 30 lu yaşlardayım demişti bana geçen hafta baktırdığında ama bende bir şeyi bildi hem de zor bir şey di yani kimsenin tahmin etmeyeceği bir şey ve ben sormamıştım o kendiğilinden söyledi ve sadece o sitede o söyledi bu yönden yetenekli bence taktir ettim..

Bir de ben cadınınelmasını çok beğendim..Sevdiğim insanın karakter analizini geçmişini çok iyi anlatmış.Son zamanlarda online değil sanırım ya :( çok sıra oluyor fiyatını artırmadan ona belki bir kere daha yollarım..

Ama gelmiş geçmiş en iyisi venüsamber kim ne derse desin.Onun ki gerçekten duru görü bence.1 yıl öncesinden görüp söylemişti o insanla nerde nasıl tanışacağımı mesleğini ve geçmişini.Asıl fal tabiki de bu ama böyle bakanı bulmak zor :(

Deryahatun 30 lu yaşlardayım demişti bana geçen hafta baktırdığında ama bende bir şeyi bildi hem de zor bir şey di yani kimsenin tahmin etmeyeceği bir şey ve ben sormamıştım o kendiğilinden söyledi ve sadece o sitede o söyledi bu yönden yetenekli bence taktir ettim..

Bir de ben cadınınelmasını çok beğendim..Sevdiğim insanın karakter analizini geçmişini çok iyi anlatmış.Son zamanlarda online değil sanırım ya :KK43: çok sıra oluyor fiyatını artırmadan ona belki bir kere daha yollarım..

Ama gelmiş geçmiş en iyisi venüsamber kim ne derse desin.Onun ki gerçekten duru görü bence.1 yıl öncesinden görüp söylemişti o insanla nerde nasıl tanışacağımı mesleğini ve geçmişini.Asıl fal tabiki de bu ama böyle bakanı bulmak zor :KK43:

venüsamber'e baktıramadım ben kadın falı bıraktı:( o en son fal açtığında yakalamayı çok isterdim.

ademire baktirmistim, patladi maalesef ama cok begendigim bi fal degildi, pembeydi

venüsamber'e baktıramadım ben kadın falı bıraktı:KK43: o en son fal açtığında yakalamayı çok isterdim.
aynen eğer haberiniz olursa bana da özelden haber verebilir misiniz.Onun için falsepetine de üye olmuştum yakalayamadım..2014 te tellwe de bakmıştı bana 1 yıl sonra birebir yaşadım geleceği Allah bilir.Ama gerçekten bazı insanlarda duru görü gibi bir şey var.Kartla kahve ile görülemez bence o kadar şey o_O ...

kesinlikle kıymet abla defnesen hepsi sennurabla

erkek arkadasımla kavga ettim evrimtekine attım flaımı iade etmiş erkek arkadasın hayatına devam ediyor paran bosa gitmesin demiş cok sinir oldum 4 gün konusmadık sadece bugun mesaj atmı yani cidden bazıları cok sacma fal bakıyor adam heralde hayatına bakıcak ya ilişki duruumu görwmedim dediğin gibi kusura bakma yazms yok artık ya :D biraz ulanık cıkms fotolar ondan bakmak istemedi heralde

bu arada evrimtekin ve deryahatun aynı kişi
erkek arkadasımla kavga ettim evrimtekine attım flaımı iade etmiş erkek arkadasın hayatına devam ediyor paran bosa gitmesin demiş cok sinir oldum 4 gün konusmadık sadece bugun mesaj atmı yani cidden bazıları cok sacma fal bakıyor adam heralde hayatına bakıcak ya ilişki duruumu görwmedim dediğin gibi kusura bakma yazms yok artık ya :KK70: biraz ulanık cıkms fotolar ondan bakmak istemedi heralde
Demişsin,yeniden mi fal attın ki?

Back
X