- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.761
Mavikurdele10 ay hadi bakalım hayırlısı iyi haberler çıkar inşallah
Bakalım:) inşallah canım hepimiz için en güzeli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavikurdele10 ay hadi bakalım hayırlısı iyi haberler çıkar inşallah
kızlar banada geldi chitranın falı.genel olarak ileri vadeli olaylardan oluşuyo anı bana göre bildi ama emin olmadığm şeyler de var ancak zaman gösterir.çıkması bana göre zor ama çıkarsa mutlaka yazıcm
Bir seyi merak ettm şimdi, sen Chitra'ya daha önce baktığı falda olumlu oldugunu söylemiştn, Cadınınelması'nın ise negatif veee Chitra'nın bu falı da negatif. Kafamı karıştıran ise şu:kızlar bana da geldi chitranın falı basmış negatifianlık durumda doğru geldi bana ve bana da uzun vade konuşmuş. ama şöyle bişey var ki geçen baktığı falla bunun allakası yok tutmuyo yani birbirini bilemedim
S Salsa80 ya bana da çok benzer bişey söyledi ben geçen sene başka biri için baktırdıydım chitraya ve şu an hoşlandığım kişiyi noktasına virgülüne tarif edip böyle biriyle tanışcaksın on numara ciddi ilişki olcak demişti, şimdi o kişiyi sordum ve bunu unut sen tanıyıp o gözle bakmadığın biriyle olcaksın demiş valla ne desem bilemedim belki ilk falı iyi ikincide sapıtıyo chitra...
ben de nakta istiyodum ama cidden aynı enerji çekilmesi bende de oldu resmen kart çekmeye gitmiyo elim o yüzden bırakıcam bi süre
tutturdu dediği şeyler ana konu mu canım?Aceline midir nedir ona baktirdim rezalet, helios diye biri var o da rezalet. Pes ettim bir daha fal atarsam erkeklere atacagim.
Chitraya gecen mart nisan gibi baktirmisimtim bildigi seyler oldugu gibi, tutturamadigi da oldu ama bir iki seyi nokta atisi yapti. Uzun uzun detayli yazmisti. Terbiyesi yuzunden severim ben. Merak ettigim medyumiskender var o da piyasada yok:S
Ya acaba bastırdığımız için mi böyle oldu Yani baktırmasaydık olumlu olacak olan şey olumsuz mu oldu diye düşünüyorumT TeraziHanim aynen valla nankörlük yapmiyim diyorum ama çok şükür benim de olumsuzlar şakır şakır çıkıyo olumlularda tık yok
geysu benim şu an bekleyenlerde en pozitif falım inşallah geysu çıkar![]()