tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar banada geldi chitranın falı.genel olarak ileri vadeli olaylardan oluşuyo anı bana göre bildi ama emin olmadığm şeyler de var ancak zaman gösterir.çıkması bana göre zor ama çıkarsa mutlaka yazıcm

Chitranın falını bende bekliyorum. Sıra baya çok galiba chitranın enerjisi düştüğü için günde 1-2 fal bakıyor. Böyle giderse sıra bana ancak 1 ay sonra gelir. Chitra duy sesimi lütfen her gün gir :110:

kızlar chitraya dayanamayıp ben de fal attım bakalım sonucu paylaşırım :) şu sıra acayip fal krizim geldi kredim de vardı online diye rachelle diye bi falcıya gönderdim sonucu az önce geldi çok şaşırttı beni 5 krediye göre ummadığım şeyler bilmiş. hiçbir yerde detayını vermediğim bi noktaya da değinmiş fiyatı arttırmadan tekrar baktırabilirim bu kişiye. dün de katiella diye birine atmıştım yine 5 kredi ama berbattı özensiz ve hissiz bir fal maalesef.

kızlar bana da geldi chitranın falı basmış negatifi :halay: anlık durumda doğru geldi bana ve bana da uzun vade konuşmuş. ama şöyle bişey var ki geçen baktığı falla bunun allakası yok tutmuyo yani birbirini bilemedim
Bir seyi merak ettm şimdi, sen Chitra'ya daha önce baktığı falda olumlu oldugunu söylemiştn, Cadınınelması'nın ise negatif veee Chitra'nın bu falı da negatif. Kafamı karıştıran ise şu:

Bu 2 falcıya attığın 3 ayrı falı aynı hesaptan mı attın....

Veya Cadınınelması ile Chitra'nın negatif baktığı falları aynı hesaptan mı attın? 2si aynı kişi veya paslasıyor olabılrmi acaba?

capella79 capella79 sanmıyorum çünkü chitranın uslubu tamamen aynı
hepsine aynı hesaptan attım aslında ama chitranın ilk falı geçen yazdı ve o falda da uzun vadeli konuştuğu için şu an yaşadıklarıma uygundu. ama kendi önceki falını okumamış bile heralde yani şu an baaambaşka bi fal attı ki ikisi de evlenmeli mevlenmeli falan ama başka başka şeylerden bahsediyo. bu falında da anlık olarak uygun duruma ama bi garip oldu yani böyle anlamadım yani.
cadınınelması da bi konuda aşşırı negatif diğer konuda pozitifti ki chitra ikisinde de negatif, ortak negatif oldukları konuda da benzer şeyler söylemişler aslında
bence anlık negatif durumu ikisi de bildi diye düşünüyorum ama gelecek için şu an kime güveneceğimi bilemedim açıkçası

Chitraya geçen bahar ayında 17 liraya baktırmışım . Şimdi 30 yapmış. Vay arkadaş. O zamanlar yeni biriyle tanışmıştım. İlk falı anda çok güzel bilmiş ancak sonuç çıkmamış. O konu ile ilgili sonucu bilen çıkmadı zaten. Sanki sadece nakta kısmen bilmiş gibi. Adamla bir iki ay görüştük ama ilişki başlamadı, başlamaması için olumsuz bir neden yoktu ama beklenmeyen oldu ilişki başlamadı. Her neyse sonra ben bir fal daha atmışım o zamanlarda chitraya orda eski falımı bile açıp kopya çekmemiş. Senin birlikte olacağın kişi eskilerden demiş. Şimdi siz de bu kadar söz edince atasım geldi kızlar ama sezgiden yeni geldi falım. Beklemek istiyorum biraz daha hem sizlerin yorumlarını dinlemek için hem de en önemlisi enerji karışmaması için. Zira o bahardaki ilişki adayıyla görüşmelerimde sanki fark etmemesemde etkilendim söylenenlerden sanki. Çok da fal atmıştım o dönem ayda 3 4 diyeyim bence çok

S Salsa80 ya bana da çok benzer bişey söyledi ben geçen sene başka biri için baktırdıydım chitraya ve şu an hoşlandığım kişiyi noktasına virgülüne tarif edip böyle biriyle tanışcaksın on numara ciddi ilişki olcak demişti, şimdi o kişiyi sordum ve bunu unut sen tanıyıp o gözle bakmadığın biriyle olcaksın demiş valla ne desem bilemedim belki ilk falı iyi ikincide sapıtıyo chitra...
ben de nakta istiyodum ama cidden aynı enerji çekilmesi bende de oldu resmen kart çekmeye gitmiyo elim o yüzden bırakıcam bi süre

S Salsa80 ya bana da çok benzer bişey söyledi ben geçen sene başka biri için baktırdıydım chitraya ve şu an hoşlandığım kişiyi noktasına virgülüne tarif edip böyle biriyle tanışcaksın on numara ciddi ilişki olcak demişti, şimdi o kişiyi sordum ve bunu unut sen tanıyıp o gözle bakmadığın biriyle olcaksın demiş valla ne desem bilemedim belki ilk falı iyi ikincide sapıtıyo chitra...
ben de nakta istiyodum ama cidden aynı enerji çekilmesi bende de oldu resmen kart çekmeye gitmiyo elim o yüzden bırakıcam bi süre

Söyledigi tarihde mi tanistin?

D diaz ben ilk falımda tarottu böyle biriyle tanıştım neler olur diye sordum. İkincide Katina attım hiç söz etmemişim o adaydan geçmişten biri demiş senin kaderin o da çıkmadı. Çünkü hepsi evlendi ikinciye birinciden bağımsız bakmış açıp kopya bişe çekmemiş. Ama falın uzunluğu anlatım tarzı geysu gibi güzel beni tatmin etti açıkçası

Sezgiden falım geldi dedim. Anlık güzel yorumlamış. Geleceği önceden çıkmıştı kısmen. O bahardaki adamla tanışacağımı sezgi, geysu, kısmen ecem bilmişti. Sizlerden de baktıran varsa sezgi ile ilgili yorumlarınızı okumak isterim.

Geysu ya fal attmistim bugun yorumu geldi dediginiz gibi seviyeli cok guzel fal yorumu var yazdiklarinin %80 dogruluk payi var ozellikle kisilik analizi iyi yapiyor belli gecmis aynen oyle anlik bugun baya baya iyi sonu genelde pembeye bagliyorlar sanirim oraya takilmiyorum begendim geysuyu

Aceline midir nedir ona baktirdim rezalet, helios diye biri var o da rezalet. Pes ettim bir daha fal atarsam erkeklere atacagim.
Chitraya gecen mart nisan gibi baktirmisimtim bildigi seyler oldugu gibi, tutturamadigi da oldu ama bir iki seyi nokta atisi yapti. Uzun uzun detayli yazmisti. Terbiyesi yuzunden severim ben. Merak ettigim medyumiskender var o da piyasada yok:S

geysu'nun baktıkları çıktı mı size? Bende sanki fallarda daha çok olumsuz olaylar çıkmış olumlular eh işte, fal baktırmak kopya çekmek gbidir bir bedeli olur diyorlar ya :(

Aceline midir nedir ona baktirdim rezalet, helios diye biri var o da rezalet. Pes ettim bir daha fal atarsam erkeklere atacagim.
Chitraya gecen mart nisan gibi baktirmisimtim bildigi seyler oldugu gibi, tutturamadigi da oldu ama bir iki seyi nokta atisi yapti. Uzun uzun detayli yazmisti. Terbiyesi yuzunden severim ben. Merak ettigim medyumiskender var o da piyasada yok:S
tutturdu dediği şeyler ana konu mu canım?
neler tuttu

T TeraziHanim aynen valla nankörlük yapmiyim diyorum ama çok şükür benim de olumsuzlar şakır şakır çıkıyo olumlularda tık yok :halay:
geysu benim şu an bekleyenlerde en pozitif falım inşallah geysu çıkar :KK17:
Ya acaba bastırdığımız için mi böyle oldu Yani baktırmasaydık olumlu olacak olan şey olumsuz mu oldu diye düşünüyorum :(

T TeraziHanim bunu hep ben de düşünürüm çünkü ben bi konuyu aklıma takıp baktırdığım ilk fal hep olumlu sonrasında olumsuza doğru bi akış olur yani bilmiyorum allahım diyorum akışına bıraksam bu kadar takmasam belki olacak yani ama işte bağımlılık gibi fal ara falan veriyorum hergün de baktırmıyorum ama tamamen kurtulamıyorum :işsiz:

Back
X