- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.801
kızlar merhaba, daha önce chitraya baktıran çok olmuş gördüğüm kadarıyla mayıs haziran aylarında sizlere çıktı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki defa baktırdım ilk falında dediği birkaç maddi anlamdaki şeyleri vaktiyle yaşadım birde yine aynı falda iletişim var demişti gecikmeli olarak o da oldu chitra an için iyi bence ve üslubu falı uzun yazışi ikinci falı atalı dört ay geçti ki bu falında hiç bir şey çıkmadı son kasım ayında olumlu ön gördüğü vardı o da olmadıkızlar merhaba, daha önce chitraya baktıran çok olmuş gördüğüm kadarıyla mayıs haziran aylarında sizlere çıktı mı?
Ben iki defa baktırdım ilk falında dediği birkaç maddi anlamdaki şeyleri vaktiyle yaşadım birde yine aynı falda iletişim var demişti gecikmeli olarak o da oldu chitra an için iyi bence ve üslubu falı uzun yazışi ikinci falı atalı dört ay geçti ki bu falında hiç bir şey çıkmadı son kasım ayında olumlu ön gördüğü vardı o da olmadı
ben aldım yorumunu beğendim fiyatına göre iyiydi gelecek beklemede ve tozpembeci bi yorumcu değil kesinlikle...Fiyatına göre iyi yani denenebilir..yinede enerji işi tabii kiMedyumzagnosdan yorum alan varmi cok fazla ismi gecmiyor baktiranlar yorum yspabilirmu.
Benim ana konu aşk ti maddi konulara da deginmisti onları yaşadım zamanında ilk falında idi esas konu da gecikmeli olarak yaşandı fakat sonuç onun dediği gibi olmadı ikinci falı attım onun da zamanı çoktan bitti ve bu falda hiç bir şey çıkmadı en ufak bile anda iyi sadece chitra sanırım gelecek olumlu yada olumsuz fos
Bence sen fal baktırma otur kendine bak:) aynı elfin gibi bir tarzın var . Ben falını , bakış şeklini çok beğendim , çoğu falcıdan iyisin hesap açarsan sana atmak için sıraya girerim:)) bi de bu enerji işlerini bilemedim genel de hep ters ve olumsuz kattları çekerim durumun olumsuzluğunun beynimdeki etkisinin yansıması diye düşünüyorum:)
Neden?Tellwede falcıların çoğunun burayı takip ettiğinden bir kez daha emin oldum.
Neden?
Chitra miFalcının benle işimle ilgili yorum yapmasından anladım! Giriş cümlesi çok dikkatimi çekti, şöyle ki yorumcu birisinin benden yorum almaya gelmiş dedi.Kızlar burası çok sıkı takip ediliyor
Evet bildiği şeyler oldu ama sevgilimi çok zıt tarif etti. Benim hala oyum elfine
![]()
Chitra mi
Nakta senin burada uye oldugunu mu bilmis??? Buradaki isminle oradaki ismini ayni mi tutuyorsun? Ayni tutulmamasi lazim bence.Hayır kuzu nakta! chitraya lafım yok! chitranın falı bende patlamadı ama naktanın falı daha önce patlamıştı ona rağmen naktaya fal attım evet bizi çok güzel analiz ediyo hatta düşüncelerimizi bile bize söylüyor o kadar iyi telepati kuruyor bizimle :) Kötü bir falcı diyemem ama bende patladı daha önce ve sevgilimi çok yanlış tarif etti.
Nakta senin burada uye oldugunu mu bilmis??? Buradaki isminle oradaki ismini ayni mi tutuyorsun? Ayni tutulmamasi lazim bence.
Yoksa falcilik potansiyeli anlaminda mi yorumcu demis? Cunku bunu bildiyse ben helal olsun derim :) Kisilik analizinin iyi oldugunu biliyorum cunku.
Yakin gecmis gelecekle karisir mi sorusu bende (nakta da olmadi ama) baska iyi falcilarda olmustu. Hatta buna gore vadeleri tekrar duzenlemeye calismistim. Ama nakta burayi takip edip uye isimlerini eslestirip fal bakmaya calisacak biri degil bence. Sadece favorim oldugu icin demiyorum bunu. Ayni seyi chitra, geysu icin de dusunurum. Durust olduklarina inandirmislardir beni her zaman. Geysu mesela bende anda iyi olmadigi halde enerjim tutmadigi halde gozumde iyi falcidir.Giriş cümlesi aynen şu! yorumcu birinin benden yorum almaya gelmiş görsel hafızan çok iyi , önün açık iyi bir eğitimle iyi yerlere gelirsin dedi ben aflalladımnoluyoruz dedim. Sonra fal boyunca daha çok işimle ilgili yorum yapması ve işimin riskli olduğunu bilmesi vb. tam işimin riskli olduğunu hiç yazmadım. Hiç bir yerde. Nickim farklı beni çok iyi analiz etti. Ama sevgilimi iyi analiz edemedi. Adam sanki sosyal ortamı varmış gibi halbuki bu kişin sosyal ortamı iş yüzünden sıfır. Eskilerden biri dönüyor dedi eskilerden biri 3. ay önce döndü evlilik istiyor dedi o 2. ay önce evlik niyetini söyledi bana yani geçmişi gelecek gibi anlattı. Benim kafa gitti çok karışığım
![]()
ben aldım yorumunu beğendim fiyatına göre iyiydi gelecek beklemede ve tozpembeci bi yorumcu değil kesinlikle...Fiyatına göre iyi yani denenebilir..yinede enerji işi tabii ki
S Springgg85 durtuyorsun ama direniyorum :) merak da ettim cok. Tellwede kredimi bitirdim almamaya calisiyorum :)Bende siradayim bekliyorum cokda merak ettim yorumunu cok az onlein oluyor sanirim gunlukde 1 fal bakiyor ..tesekkurler cv icin..
Yakin gecmis gelecekle karisir mi sorusu bende (nakta da olmadi ama) baska iyi falcilarda olmustu. Hatta buna gore vadeleri tekrar duzenlemeye calismistim. Ama nakta burayi takip edip uye isimlerini eslestirip fal bakmaya calisacak biri degil bence. Sadece favorim oldugu icin demiyorum bunu. Ayni seyi chitra, geysu icin de dusunurum. Durust olduklarina inandirmislardir beni her zaman. Geysu mesela bende anda iyi olmadigi halde enerjim tutmadigi halde gozumde iyi falcidir.
Yorumcu derken ne kastedildigini sordun mu? Burada yaziyor olmak bizi yorumcu yapmaz, yorumcu denilen sadece falci olabilir bence. Ben hangi falcinin duvarindaydi hatirlamam ama "ben de tellwe'de yorumcuyum, sizin falinizi cok merak ediyorum bakar misiniz" diye yazanlari biliyorum. Ama tabi falci ismiyle gecmiyor uyelik isimleri. Seni eslestirmis olmasi mumkun olamaz bence, hele ki fal asamasinda buraya yazmadigin dusunulurse.
Bir de onceki fali patladi demissin, ne kadar gecti vadenden, bu benim icin onemli :)