tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar merhaba, daha önce chitraya baktıran çok olmuş gördüğüm kadarıyla mayıs haziran aylarında sizlere çıktı mı?

kızlar merhaba, daha önce chitraya baktıran çok olmuş gördüğüm kadarıyla mayıs haziran aylarında sizlere çıktı mı?
Ben iki defa baktırdım ilk falında dediği birkaç maddi anlamdaki şeyleri vaktiyle yaşadım birde yine aynı falda iletişim var demişti gecikmeli olarak o da oldu chitra an için iyi bence ve üslubu falı uzun yazışi ikinci falı atalı dört ay geçti ki bu falında hiç bir şey çıkmadı son kasım ayında olumlu ön gördüğü vardı o da olmadı

Ben iki defa baktırdım ilk falında dediği birkaç maddi anlamdaki şeyleri vaktiyle yaşadım birde yine aynı falda iletişim var demişti gecikmeli olarak o da oldu chitra an için iyi bence ve üslubu falı uzun yazışi ikinci falı atalı dört ay geçti ki bu falında hiç bir şey çıkmadı son kasım ayında olumlu ön gördüğü vardı o da olmadı

çok teşekkür ederim:)

mesela şöyle bişey var chitraya bi iş durumuyla ilgili bişey sormuştum bu işle ilgili ilk başta olumsuz olucak çünkü ordaki bi adam seni beğenmemiş ama sonradan düzelicek demiş işin garibi sorduğum iş devlet işi olumsuz sonuc gelirse olumluya dönme ihtimali yok ve daha mülakat olmadı bile kim beni beğenmemiş bilmiyorum yani bu açılardan da tutarsız geldi o yüzden vadesi var diyorum ama çıkması çok zor yani

L Lepis75 ya bana da ilk falı çok daha iyiydi ikinci falında biraz hayalkırıklığına uğradım ama daha
L Lepis75 ya bana da ilk falı çok daha iyiydi ikinci falında biraz hayalkırıklığına uğradım ama daha vadesi var
Benim ana konu aşk ti maddi konulara da deginmisti onları yaşadım zamanında ilk falında idi esas konu da gecikmeli olarak yaşandı fakat sonuç onun dediği gibi olmadı ikinci falı attım onun da zamanı çoktan bitti ve bu falda hiç bir şey çıkmadı en ufak bile anda iyi sadece chitra sanırım gelecek olumlu yada olumsuz fos

Bence sen fal baktırma otur kendine bak:) aynı elfin gibi bir tarzın var . Ben falını , bakış şeklini çok beğendim , çoğu falcıdan iyisin hesap açarsan sana atmak için sıraya girerim:)) bi de bu enerji işlerini bilemedim genel de hep ters ve olumsuz kattları çekerim durumun olumsuzluğunun beynimdeki etkisinin yansıması diye düşünüyorum:)

Tellwede falcıların çoğu burayı takip ettiğinden bir kez daha emin oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Falcının benle işimle ilgili yorum yapmasından anladım! Giriş cümlesi çok dikkatimi çekti, şöyle ki yorumcu birisinin benden yorum almaya gelmiş dedi. :D Kızlar burası çok sıkı takip ediliyor :deli:Evet bildiği şeyler oldu ama sevgilimi çok zıt tarif etti. Benim hala oyum elfine :halay:

Falcının benle işimle ilgili yorum yapmasından anladım! Giriş cümlesi çok dikkatimi çekti, şöyle ki yorumcu birisinin benden yorum almaya gelmiş dedi. :KK70: Kızlar burası çok sıkı takip ediliyor :deli:Evet bildiği şeyler oldu ama sevgilimi çok zıt tarif etti. Benim hala oyum elfine :halay:
Chitra mi

Hayır kuzu nakta! chitraya lafım yok! chitranın falı bende patlamadı ama naktanın falı daha önce patlamıştı ona rağmen naktaya fal attım evet bizi çok güzel analiz ediyo hatta düşüncelerimizi bile bize söylüyor o kadar iyi telepati kuruyor bizimle :) Kötü bir falcı diyemem ama bende patladı daha önce ve sevgilimi çok yanlış tarif etti.

Hayır kuzu nakta! chitraya lafım yok! chitranın falı bende patlamadı ama naktanın falı daha önce patlamıştı ona rağmen naktaya fal attım evet bizi çok güzel analiz ediyo hatta düşüncelerimizi bile bize söylüyor o kadar iyi telepati kuruyor bizimle :) Kötü bir falcı diyemem ama bende patladı daha önce ve sevgilimi çok yanlış tarif etti.
Nakta senin burada uye oldugunu mu bilmis??? Buradaki isminle oradaki ismini ayni mi tutuyorsun? Ayni tutulmamasi lazim bence.
Yoksa falcilik potansiyeli anlaminda mi yorumcu demis? Cunku bunu bildiyse ben helal olsun derim :) Kisilik analizinin iyi oldugunu biliyorum cunku.

Nakta senin burada uye oldugunu mu bilmis??? Buradaki isminle oradaki ismini ayni mi tutuyorsun? Ayni tutulmamasi lazim bence.
Yoksa falcilik potansiyeli anlaminda mi yorumcu demis? Cunku bunu bildiyse ben helal olsun derim :) Kisilik analizinin iyi oldugunu biliyorum cunku.

Giriş cümlesi aynen şu! yorumcu birinin benden yorum almaya gelmiş görsel hafızan çok iyi , önün açık iyi bir eğitimle iyi yerlere gelirsin dedi ben aflalladım :D noluyoruz dedim. Sonra fal boyunca daha çok işimle ilgili yorum yapması ve işimin riskli olduğunu bilmesi vb. tam işimin riskli olduğunu hiç yazmadım. Hiç bir yerde. Nickim farklı beni çok iyi analiz etti. Ama sevgilimi iyi analiz edemedi. Adam sanki sosyal ortamı varmış gibi halbuki bu kişin sosyal ortamı iş yüzünden sıfır. Eskilerden biri dönüyor dedi eskilerden biri 3. ay önce döndü evlilik istiyor dedi o 2. ay önce evlik niyetini söyledi bana yani geçmişi gelecek gibi anlattı. Benim kafa gitti çok karışığım :bicak:

Giriş cümlesi aynen şu! yorumcu birinin benden yorum almaya gelmiş görsel hafızan çok iyi , önün açık iyi bir eğitimle iyi yerlere gelirsin dedi ben aflalladım :KK70: noluyoruz dedim. Sonra fal boyunca daha çok işimle ilgili yorum yapması ve işimin riskli olduğunu bilmesi vb. tam işimin riskli olduğunu hiç yazmadım. Hiç bir yerde. Nickim farklı beni çok iyi analiz etti. Ama sevgilimi iyi analiz edemedi. Adam sanki sosyal ortamı varmış gibi halbuki bu kişin sosyal ortamı iş yüzünden sıfır. Eskilerden biri dönüyor dedi eskilerden biri 3. ay önce döndü evlilik istiyor dedi o 2. ay önce evlik niyetini söyledi bana yani geçmişi gelecek gibi anlattı. Benim kafa gitti çok karışığım :bicak:
Yakin gecmis gelecekle karisir mi sorusu bende (nakta da olmadi ama) baska iyi falcilarda olmustu. Hatta buna gore vadeleri tekrar duzenlemeye calismistim. Ama nakta burayi takip edip uye isimlerini eslestirip fal bakmaya calisacak biri degil bence. Sadece favorim oldugu icin demiyorum bunu. Ayni seyi chitra, geysu icin de dusunurum. Durust olduklarina inandirmislardir beni her zaman. Geysu mesela bende anda iyi olmadigi halde enerjim tutmadigi halde gozumde iyi falcidir.
Yorumcu derken ne kastedildigini sordun mu? Burada yaziyor olmak bizi yorumcu yapmaz, yorumcu denilen sadece falci olabilir bence. Ben hangi falcinin duvarindaydi hatirlamam ama "ben de tellwe'de yorumcuyum, sizin falinizi cok merak ediyorum bakar misiniz" diye yazanlari biliyorum. Ama tabi falci ismiyle gecmiyor uyelik isimleri. Seni eslestirmis olmasi mumkun olamaz bence, hele ki fal asamasinda buraya yazmadigin dusunulurse.
Bir de onceki fali patladi demissin, ne kadar gecti vadenden, bu benim icin onemli :)

ben aldım yorumunu beğendim fiyatına göre iyiydi gelecek beklemede ve tozpembeci bi yorumcu değil kesinlikle...Fiyatına göre iyi yani denenebilir..yinede enerji işi tabii ki

Bende siradayim bekliyorum cokda merak ettim yorumunu cok az onlein oluyor sanirim gunlukde 1 fal bakiyor ..tesekkurler cv icin..

Bende siradayim bekliyorum cokda merak ettim yorumunu cok az onlein oluyor sanirim gunlukde 1 fal bakiyor ..tesekkurler cv icin..
S Springgg85 durtuyorsun ama direniyorum :) merak da ettim cok. Tellwede kredimi bitirdim almamaya calisiyorum :)

Son düzenleme:
Yakin gecmis gelecekle karisir mi sorusu bende (nakta da olmadi ama) baska iyi falcilarda olmustu. Hatta buna gore vadeleri tekrar duzenlemeye calismistim. Ama nakta burayi takip edip uye isimlerini eslestirip fal bakmaya calisacak biri degil bence. Sadece favorim oldugu icin demiyorum bunu. Ayni seyi chitra, geysu icin de dusunurum. Durust olduklarina inandirmislardir beni her zaman. Geysu mesela bende anda iyi olmadigi halde enerjim tutmadigi halde gozumde iyi falcidir.
Yorumcu derken ne kastedildigini sordun mu? Burada yaziyor olmak bizi yorumcu yapmaz, yorumcu denilen sadece falci olabilir bence. Ben hangi falcinin duvarindaydi hatirlamam ama "ben de tellwe'de yorumcuyum, sizin falinizi cok merak ediyorum bakar misiniz" diye yazanlari biliyorum. Ama tabi falci ismiyle gecmiyor uyelik isimleri. Seni eslestirmis olmasi mumkun olamaz bence, hele ki fal asamasinda buraya yazmadigin dusunulurse.
Bir de onceki fali patladi demissin, ne kadar gecti vadenden, bu benim icin onemli :)

Önce ki falda eski sevgilim hakkında gelmez demişti. Hareketsizlik olucak demişti. Aşk yok demişti ama hepsi tersi oldu yani bana olumsuz konuştuğu ne varsa olumlu çıktı. Kuzu bana bildiğin falcısın dedi :KK70: hahaha yeteneğin var dedi ben şok ben iptal. İşimin üstünde durması ( bu kısmı hiç bir yerde yazmadım hakikaten çok riskli ve dikkat gereken bir birimde görev yapıyorum) iş konusunda çok uyardı beni. Benimle ilgili analizleri doğru ama karşı tarafla ilgili analizi doğru değil. Olgun değil dedi ama asla ona katılmıyorum gördüğüm en olgun adam. Bence bunu da karıştırdı dedi ki mart ayında biri karşına çıkıcak adam gibi adam ve çok olgun, diğerini unutucaksın. Halbuki bekleyişte ki sevgilim için böyle düşünüyorum geçmişten gelen kişiyi unuttum hatta bir cümlesi çok dikkatimi çekti eskisi için o da kimmiş diceksin dedi geçenlerde arkadaşımla kıyas yaparken eskiden dönen kişi için aynı cümleyi sarf ettim dedim ki; o kim ya adam mı bir buna bak bir ona. Bence geçmiş gelecek an karıştı :KK70: bende

Rachelle ve merlin34'e daha önce baktıran var mı kızlar? Chitradan fal bekliyorum rachelle merlin34 ve cadınınelması'nın da vadeleri var beklemede. Kredileri tükettim ben de bir süre fal atmamayı düşünüyorum :KK64:

Back
X