tellwe.com'da bakılan fallar!

Önce ki falda eski sevgilim hakkında gelmez demişti. Hareketsizlik olucak demişti. Aşk yok demişti ama hepsi tersi oldu yani bana olumsuz konuştuğu ne varsa olumlu çıktı. Kuzu bana bildiğin falcısın dedi :KK70: hahaha yeteneğin var dedi ben şok ben iptal. İşimin üstünde durması ( bu kısmı hiç bir yerde yazmadım hakikaten çok riskli ve dikkat gereken bir birimde görev yapıyorum) iş konusunda çok uyardı beni. Benimle ilgili analizleri doğru ama karşı tarafla ilgili analizi doğru değil. Olgun değil dedi ama asla ona katılmıyorum gördüğüm en olgun adam. Bence bunu da karıştırdı dedi ki mart ayında biri karşına çıkıcak adam gibi adam ve çok olgun, diğerini unutucaksın. Halbuki bekleyişte ki sevgilim için böyle düşünüyorum geçmişten gelen kişiyi unuttum hatta bir cümlesi çok dikkatimi çekti eskisi için o da kimmiş diceksin dedi geçenlerde arkadaşımla kıyas yaparken eskiden dönen kişi için aynı cümleyi sarf ettim dedim ki; o kim ya adam mı bir buna bak bir ona. Bence geçmiş gelecek an karıştı :KK70: bende
Bekledigin ne ise o gercek olsun. Senin falciligini nakta da onayladiysa eger, ben sana yine gelirim :) umarim gelmeme gerek kalmaz o ayri, ama yine de baska bir konu bulur yine gelirim sanki :KK66:

Bekledigin ne ise o gercek olsun. Senin falciligini nakta da onayladiysa eger, ben sana yine gelirim :) umarim gelmeme gerek kalmaz o ayri, ama yine de baska bir konu bulur yine gelirim sanki :KK66:

Şimdi dinledim ; diyor ki bizim gibi bir yorumcu gelmiş gibi hissediyorum sanki bizden biri bana fal atmış biri vizyonun çok geniş hislerin kuvvetli doğru kullan bunu :D iyi bir eğitimle iyi yere gelirsin diyor. Kendimden korktum :D

Şimdi dinledim ; diyor ki bizim gibi bir yorumcu gelmiş gibi hissediyorum sanki bizden biri bana fal atmış biri vizyonun çok geniş hislerin kuvvetli doğru kullan bunu :KK70: iyi bir eğitimle iyi yere gelirsin diyor. Kendimden korktum :KK70:

Banada ciksa ya falin:) dile benden ne dilersen :D

Şimdi dinledim ; diyor ki bizim gibi bir yorumcu gelmiş gibi hissediyorum sanki bizden biri bana fal atmış biri vizyonun çok geniş hislerin kuvvetli doğru kullan bunu :KK70: iyi bir eğitimle iyi yere gelirsin diyor. Kendimden korktum :KK70:
tam 28 günlük fal diyetimi bozup Nakta'ya yine fal atacağım bu nokta atışları yüzünden :D :D

Alemsin, yorumcu dedigi falci ya iste :) Hisler kuvvetli ama kafa karisik su an sende ;) Bizim fallar ciksin, sana site acalim fal icin ;) %30 gitmesin diger sitelere. (piskinligime bak di mi, bedava baktirip para vermis gibi yaptim)

Alemsin, yorumcu dedigi falci ya iste :) Hisler kuvvetli ama kafa karisik su an sende :KK66: Bizim fallar ciksin, sana site acalim fal icin :KK66: %30 gitmesin diger sitelere. (piskinligime bak di mi, bedava baktirip para vermis gibi yaptim)

Hahahah cidden kadın benle ilgili çok nokta atışı olmuş fakat gelecek diye bahsettiği geçmiş aslında çünkü işle ilgili özellikle mart ay'ını işaret etmiş bir şey yaşıyacaksın demiş halbuki bu mart işle ilgili büyük bir krize yol açacak bir şey yaşadım son anda kıl payı işin içinden çıktım :D hala dinliyorum.

Hahahah cidden kadın benle ilgili çok nokta atışı olmuş fakat gelecek diye bahsettiği geçmiş aslında çünkü işle ilgili özellikle mart ay'ını işaret etmiş bir şey yaşıyacaksın demiş halbuki bu mart işle ilgili büyük bir krize yol açacak bir şey yaşadım son anda kıl payı işin içinden çıktım :KK70: hala dinliyorum.

Ya ben fal bakan insanların birbirlerine bakamayacaklarını duymuştum:) enerji çakışması gibi bir şey:))

Back
X