- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.841
@gelpisipisipisii nakta geçen baharda bana baktığı falda da karşı tarafın tüm özelliklerinin zıttını söyledi ama sonuç o kişiyle olmaz deri olmadı. O olmazı kendi saydığı kişilik özelliklerinden mi uydurdu bir şey mi gördü bilmiyorum. Adama güvenilmez hareket etmeyi sevmez dedi. Adam dağ taş geziyor güvenilmezliği ile ilgili de o görüştüğümüz sürede bir şey görmedim
En önemlisi noktanın o falından sonra enerjim söndürüldü resmen. Hiç hissetmezdim böyle şeyler. İki ay önce gene durmadım attım ne söylemiş hatırlamıyorum açıp dinleyesim de yok açıkçası.
Velhasıl kadın burada bu kadar popülerken kalkıp da mesajlardan bilgi alacağını sanmıyorum kaldı ki sen söylememişsin. Sakin ol yani
En önemlisi noktanın o falından sonra enerjim söndürüldü resmen. Hiç hissetmezdim böyle şeyler. İki ay önce gene durmadım attım ne söylemiş hatırlamıyorum açıp dinleyesim de yok açıkçası.
Velhasıl kadın burada bu kadar popülerken kalkıp da mesajlardan bilgi alacağını sanmıyorum kaldı ki sen söylememişsin. Sakin ol yani