tellwe.com'da bakılan fallar!

@gelpisipisipisii nakta geçen baharda bana baktığı falda da karşı tarafın tüm özelliklerinin zıttını söyledi ama sonuç o kişiyle olmaz deri olmadı. O olmazı kendi saydığı kişilik özelliklerinden mi uydurdu bir şey mi gördü bilmiyorum. Adama güvenilmez hareket etmeyi sevmez dedi. Adam dağ taş geziyor güvenilmezliği ile ilgili de o görüştüğümüz sürede bir şey görmedim

En önemlisi noktanın o falından sonra enerjim söndürüldü resmen. Hiç hissetmezdim böyle şeyler. İki ay önce gene durmadım attım ne söylemiş hatırlamıyorum açıp dinleyesim de yok açıkçası.

Velhasıl kadın burada bu kadar popülerken kalkıp da mesajlardan bilgi alacağını sanmıyorum kaldı ki sen söylememişsin. Sakin ol yani

Şimdi dinledim ; diyor ki bizim gibi bir yorumcu gelmiş gibi hissediyorum sanki bizden biri bana fal atmış biri vizyonun çok geniş hislerin kuvvetli doğru kullan bunu :KK70: iyi bir eğitimle iyi yere gelirsin diyor. Kendimden korktum :KK70:
Balım, ben Nakta'ya aylar önce ilk ve son kez fal attm. Niye? Sorduğum 2 soruya çok alakasız yanıtlar aldm. Ilk sorumda kendi içinde celişti. Ne yalan söyliyim 5 tl'lik bazı fallarım bile daha iyiydi (yenilerden yulee mesela o 40 tllik fala bin basardı)....O nedenle bir daha fal atmam

Eklemeden gecemeyecegm ilg,özeni ve insanlığı 5 yıldız....

Ama....Sezarın hakkı sezara benle ilgili söylediği 3 şey beni aynı senin gibi şok etti. Sadece beni reel hayatta tanıyanların bilebilecegi şeylerdi. Forumda konuştgum seyler de degildi. O nedenle Nakta'nın forumu okudugunu ve buna ihtyacı oldugunu düşünmüyorum. Ama beni bana anlatsın dıye bırıne de 40 tl vermem.

Ayrıcana benim enerjim tosun gibi yerindeydi walla faldan sonra...

Balım, ben Nakta'ya aylar önce ilk ve son kez fal attm. Niye? Sorduğum 2 soruya çok alakasız yanıtlar aldm. Ilk sorumda kendi içinde celişti. Ne yalan söyliyim 5 tl'lik bazı fallarım bile daha iyiydi (yenilerden yulee mesela o 40 tllik fala bin basardı)....O nedenle bir daha fal atmam

Eklemeden gecemeyecegm ilg,özeni ve insanlığı 5 yıldız....

Ama....Sezarın hakkı sezara benle ilgili söylediği 3 şey beni aynı senin gibi şok etti. Sadece beni reel hayatta tanıyanların bilebilecegi şeylerdi. Forumda konuştgum seyler de degildi. O nedenle Nakta'nın forumu okudugunu ve buna ihtyacı oldugunu düşünmüyorum. Ama beni bana anlatsın dıye bırıne de 40 tl vermem.

Ayrıcana benim enerjim tosun gibi yerindeydi walla faldan sonra...

Aynen canım beni çok güzel anlattı ,işimi kişiliğimi ama geçmiş / gelecek karıştı :) eski yeni karıştı gelecekte olacak dediği şeyler geçmişte zaten olmuş. Gerçekten şaşırdım ya :) kötü bir falcı kesinlikle değil ama gelecek patlıyor daha öncede tecrübe etmiştim ama yinede yolladım.

@gelpisipisipisii nakta geçen baharda bana baktığı falda da karşı tarafın tüm özelliklerinin zıttını söyledi ama sonuç o kişiyle olmaz deri olmadı. O olmazı kendi saydığı kişilik özelliklerinden mi uydurdu bir şey mi gördü bilmiyorum. Adama güvenilmez hareket etmeyi sevmez dedi. Adam dağ taş geziyor güvenilmezliği ile ilgili de o görüştüğümüz sürede bir şey görmedim

En önemlisi noktanın o falından sonra enerjim söndürüldü resmen. Hiç hissetmezdim böyle şeyler. İki ay önce gene durmadım attım ne söylemiş hatırlamıyorum açıp dinleyesim de yok açıkçası.

Velhasıl kadın burada bu kadar popülerken kalkıp da mesajlardan bilgi alacağını sanmıyorum kaldı ki sen söylememişsin. Sakin ol yani

Aynen benimde tüm enerjim emildi sanki. Yahu off bir tuhaf oldum. Kafam çok karıştı ama sevgilimi çok yanlışş tarif etti eski/yeni karıştı resmen :D

S Springgg85 durtuyorsun ama direniyorum :) merak da ettim cok. Tellwede kredimi bitirdim almamaya calisiyorum :)
zaten kredisi çok uygun ve eski üyeler tavsiye ettiği için gitmiştim 4 5 gün bekledim ama değdi..Katina atmıştım kartlara göre değil hislerine göre bakmış falı ben beğendim fal krizinde değerlendirilebilir...

Back
X