- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.861
S
Springgg85
kimden söz ediyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medyumzagnos tan canım...S Springgg85 kimden söz ediyorsun?
Ben baktirdim cok memnun kaldim zaten diger fallarida cikmisti sadece sorumun cevabini bekliyorum :)Sezgiden falım geldi dedim. Anlık güzel yorumlamış. Geleceği önceden çıkmıştı kısmen. O bahardaki adamla tanışacağımı sezgi, geysu, kısmen ecem bilmişti. Sizlerden de baktıran varsa sezgi ile ilgili yorumlarınızı okumak isterim.
Sezgi dediginiz hangi sitede acabaBen baktirdim cok memnun kaldim zaten diger fallarida cikmisti sadece sorumun cevabini bekliyorum :)
Ben de ayni durumdayimChitra karneyle mi dagitiliyor arkadas, 4 gundur bekliyorum 6 sira ilerlemisim![]()
Bi ara iyi hizda gidiyodu gaza gelip yolladim ama neticeyi goremedikBen de ayni durumdayim![]()
Enerji emiyor benim enerjim yerlerde ruhum daraldı ya
Çıkmaz deme kız.. Geç çıkıyor :)) Neden fal attığınızı falan unutunca :))An da iyidir, olumluya bağlar ama gelecek çıkmaz :)
Unutamıyorum:) Hiç aklımdan çıkmıyor o fallar :))Çıkmaz deme kız.. Geç çıkıyor :)) Neden fal attığınızı falan unutunca :))
Bana hic gelmeyebilir bu gidisleYahu geysu'da ilerlemiyor :) Chitra tek fal yorumlayıp çıkmış. Dün hiç girmedi yok arkadaşlar bana ancak sıra 1. ay sonra gelir![]()
Enerjinin emilmesiyle ilgili şöyle bir yazı buldum bı bakın isterseniz.Tırstım valla.
''
Gelelim bu enerji vampirlerine. Etrafınızda öyle insanlar vardır ki, onların yanında kanınız çekilmiş gibi hissedersiniz. Kimisi çok konuşur, kimisi hiperaktiftir, kimisi kötümserin, kimisi de Polyanna’nın önde gidenidir, ama bir şekilde onların yanında kendinizi bitkin, depresif, halsiz, tükenmiş filan hissedersiniz. Telefonda bile konuşsanız, konuşma bittiğinde bitkin halde bulursunuz kendinizi.
Enerji vampirleri kendi enerjilerini üretmek yerine başkalarının enerjilerinden beslenirler. Parazit gibidirler. Günün sonunda kazanan onlar, kaybeden siz olursunuz. Onlar sizinle olan beraberliklerinden dolayı kendini daha iyi hissederken siz b.....k hissedersiniz.
Elbet buna çare var. Her şey enerjiden ibaretse, enerjinizin efendisi de sizlersiniz. Bedeninizde ve auranızın etrafında akan enerjinin sadece kendi sınırları içinde kalmasını sağlarsanız; ne enerjiniz dış güç tarafından çalınabilecek, ne de dışarıdan içeriye bir sızıntı olacaktır.
İşinin ehli olmayan kişilerin üzerinizde yaptığı bilinçsiz çalışmalar ve sizin buna izin vermeniz sonucu açılan kapılardan, aynı bilgisayar korsanlarının yaptığı gibi içeriye nelerin sızacağı hiç belli olmaz. Bedeninizde belli başlı yerlere, özellikle de kuyruk sokumu gibi yerlere yapışarak sizden beslenmeye ve bazen sizi yönetmeye başlarlar.
Spiritüel açıdan gelişimi olmayan çoğu kadın enerji yaymak yerine emmeyi tercih eder. Erkeklerin çoğu kadınlara göre daha rahat ve vurdumduymaz olduklarından onların vampirlikleri daha zayıftır.''
Ben baktirdim cok memnun kaldim zaten diger fallarida cikmisti sadece sorumun cevabini bekliyorum :)
Boşver baktırma,parana yazık. Vaktıyle bildi dediğim bile tesadüfen cıkmış....Ben daha baktırmam o yuzden tavsıye de etmemkızlar benimde bir durumla ilgili fal baktırmam gerekli ester kirayı deneyenler söyleyebilirmi nasıldır onu düsünüyorum