- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.881
kimi ester kirayı mıBoşver baktırma,parana yazık. Vaktıyle bildi dediğim bile tesadüfen cıkmış....Ben daha baktırmam o yuzden tavsıye de etmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimi ester kirayı mıBoşver baktırma,parana yazık. Vaktıyle bildi dediğim bile tesadüfen cıkmış....Ben daha baktırmam o yuzden tavsıye de etmem
Banu Yılmaz a baktırmayı defalarca denedim 3 4 kez maalesef beni hep canlı fala çağırdı ben de hoşlanmadım üsluptan. Sorum spesifik değildi bence geneldi ağzımdan laf alıp yazmaya çalışacak diye düşündüm açıkçası.
Kızlar, geysudan falım geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum, bende nokta atışlı ve doğru tespitleri fazlasıyla olan bir faldı. Geysu'ya fal baktırmayanlar hala varsa çok şey kaçırır. Vadeleri geç çıkar haberiniz olsun. O yüzden vadelere takılmayın.
Reklam oldugunu dusunmuyorum. Bende fali iyiydi ilki. Yname istedi evet attim. Ama onsirada oyle bir sabikasi yoktu. Simdi okudum yname diye baktigi normal bir fal aslinda. Yname detayi yok. Ama soyledikleri okasi seyler ve vade beklemede. Paragoz bir falci olabilir ama adini gecirenler arasinda nilufer ve capella reklam amacli degil en azindan. Hatta nilufer baslarda birden fazla falinin ciktigini yazmisti. Baska kim vardi bilmem, reklam amacli yazanlar olmus olabilir tabi eski sayfalarda bilmiyorum.Aynen benide öyle yapti. Bir de kahve yollamistim. Canliya cagirdi :) burda reklami yapiliyor diye düsünüyorum.. sadece bize öyle yazmis olamaz yani
Canim kizmakta haklisin ama galiba fali acmadan goremiyorlar, siran gelince belki de enerji tutmamistir. Sallamasindan iyidir diye dusun.Bende cadininelmasini bekledim tam altı gün falı iade etti görü alamamış alti gün sonra fal mı iade edilir allah aşkına
Geysunun fali cikti mi sende hic canim?
Reklam oldugunu dusunmuyorum. Bende fali iyiydi ilki. Yname istedi evet attim. Ama onsirada oyle bir sabikasi yoktu. Simdi okudum yname diye baktigi normal bir fal aslinda. Yname detayi yok. Ama soyledikleri okasi seyler ve vade beklemede. Paragoz bir falci olabilir ama adini gecirenler arasinda nilufer ve capella reklam amacli degil en azindan. Baska kim vardi bilmem.
Ben anladim zaten onlari kastetmedigini, onlarin referansi iyi bir falci olabilecegi yonunde oldugu icin belirtmek istedim sadece :) byzmelek gibi, fali bir kere atip sonra para tuzagina dusmesin buraya yeni uye olanlar diye. Ilk fallari iyi. Canliya gitmemek kesin cozum bence :)Aslinda onlara söylemedim zaten neyse
Ban kahve fali iade etti, canliya cagirdi. Cok sacma geldi banaBen anladim zaten onlari kastetmedigini, onlarin referansi iyi bir falci olabilecegi yonunde oldugu icin belirtmek istedim sadece :) byzmelek gibi, fali bir kere atip sonra para tuzagina dusmesin buraya yeni uye olanlar diye. Ilk fallari iyi. Canliya gitmemek kesin cozum bence :)
Kızlar çıkan fal haberiyle geldim beklediğimiz umudunu kestiğimiz bi para vardı cadınınelması bu haftasonu pazartesiye kadar sarkan zamanı söylemişti birkaç gün erken de olsa geldibugün tekrar fal attım bu olay olunca iade etmiş çok sık fal atıyorsunuz herhangi bir enerji alamadım diye. ilginç biri
Ben Banu'nun canlı fala cagırma sabıkası yuzunden Nilufer'in eski mesajlarında yazdıgı takdiği uygulayarak fal atmştm "Size fal baktrmayı cok istyorum ve sizi cok merak edıyorum o nedenle şu an katına gönderyorm dıger fallar için musaıt deglm"deyıp kısaca sorumu ekleyp göndermştm,bu taktik mi etkili oldu,yoksa halime mi acıdı ya da cadalozun teki oldugumu mu fark ettı bılemedm ama canlı fala çagrlmadm BU BIR
Ester Kıra-Kıraze aynı kişi BU IKI
Tellwedekı RealGypsy, merlee, ruh, hisperisi,sabrina,redqueen,enderun tarzı yorumcular FALCIBOT. Yorum sayfalarını okuyun ıyıce arkadaslar....galiba BU da UÇ
benBanuyilmaz canli fala cagiriyor ondan bir seycik olmaz. Sadece daha cok para almak istiyor.