Tellwe hakkında ben de bi şeyler yazmak istiyorum.
Tellweyi hep güvenilir bulmadığımı söylemiştim. Ama bi ara kredi almıştım. Elimde kalmasın diye
AryaMira'ya yollamıştım. Hiç detay vermedim ama güzel sanki doğru şeyler yazmıştı. Acemi olduğum zaman puan vermeden soru sordum beğenmiştim çünkü hemen iade etmez mi bi de iade sebebine falımıı yazmış. Copy paste olduğu belli. Ama kıza bak helal olsun genel herkese uyacak fal yöntemi bulmuş. Ki kendisini sembol fal,falevi,binnazda da gördüm.
Bir diğer kişi
profalci hani tüm aklımıza gelecek sanatçılara bakmış olan adriana limaya daha yıllar öncesinden Metin Hara ile tanışacağını söyleyen, ben 4 puan verdim diye soru kısmında neden 4 veriyorsun deyip hakaretvarı konuşan insan.
Bir arada öylesine
Oliviana'ya attım. Benden burçlarımızı istedi. Tipik yengeç ve yay burcunu yorumlamış bi de girizgah kısmına. Hoşgeldin falevi 'ne diye yazmış

reklam mı yaptı Copy paste mi anlamadım. Sonra daha benim hüsran olayımı yaşamadan önce Geysu'ya tarot attım iyi bakmış biraz pozitifte ama özenmiş ya o yeter. Puanlama yapmadan soru sordum. Soruya da uzun ve özenli cevap vermiş. Puanlamayı unutmuşum dediğimde de sorun değil unutsan da demişti. Kibar bi hanfendi.
Hani bu engelleme olayını yaşadığım gün çok kötüydüm. Rüya da görmüştüm ya. Ben de rüya yorumu attım
Chitra'ya. Hani rüyam da tipik herkesin atıp tutacağı sallayacağı cinstendi. Neydi onu da söyliyim. Sevdiğim insanın hayatında biri olduğunu görmüştüm. Chitrayı bekledim bekledim. Baktım falı iade etmiş. Yazmış ki kusura bakma seni beklettim ama bu rüyadan çok bilinç altı yansıman bu dönemde merkür metrosu olduğundan böyle geçmişe dair rüyalar görmen normal dedi. İlk defa bi falcı beni sömürmedi benden yararlanmadı. Hem bilgili hem kaliteliymiş.
Tellwe maceram böyleydi. Bi de burada abuk subuk falcıları övmeyin.