tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben farkli bir soru sordum cunku o

Bana aslinda Marta kadar artacak yogunluk ve gorusmeler Mart sonu da ciddi bir konusma demis yani vade olarak net vermemis ama Subattan itibaern gibi anladim ben bu durumdan. Ben yorum aldiktan sonra aslinda bir gelisme oldu ve bazi seylerde bir degisme soz konusu o yuzden tekrar attim baska bir sey sormai icin hem sira gelene kadar belki sorumun cevabini almis olurum fali geldiginde de saglamasini yapmis gibi olurum bakalim yorumu ne olacak.
Anladım canım ,bende maksimum 2 hafta beklicem,ancak sıraya girer onu da hesap ederek,yine bi durum analizi istemeyi düşünüyorum.Bana bekle dedi. Ama karşı tarafa msj atmamak için zor duruyorum.Süreç ve vade bozulur felan diye endişe ediyorum :(

Anladım canım ,bende maksimum 2 hafta beklicem,ancak sıraya girer onu da hesap ederek,yine bi durum analizi istemeyi düşünüyorum.Bana bekle dedi. Ama karşı tarafa msj atmamak için zor duruyorum.Süreç ve vade bozulur felan diye endişe ediyorum :KK43:
Bence biraz beklemelisin aceleyle karar verme en az 1 ay ver ses gelmezse belki mesaj atarsin su an benim durumumda da oyle ama ben kesinlikle mesaj atmayi dusunmuyorum.

Fal atasım var ama sıra-mıra bekleyemem sardunya0'a fal atan var mı,nasıldır?
Sanki burda reklam yapan bi falcının 2. Üyeliği olduğu konuşulmuştu ama bilmiyorum doğru mudur? Ben baktırmıştım kısa bir fal. Olumlu başlayıp olumsuz bitirmişti.ama çoklu profil dendiğinden itibar etmemiştim.

Sanki burda reklam yapan bi falcının 2. Üyeliği olduğu konuşulmuştu ama bilmiyorum doğru mudur? Ben baktırmıştım kısa bir fal. Olumlu başlayıp olumsuz bitirmişti.ama çoklu profil dendiğinden itibar etmemiştim.
Tesekkur ederm yanıtladgn için,aklıma takılıp duruyordu...

Anladım canım ,bende maksimum 2 hafta beklicem,ancak sıraya girer onu da hesap ederek,yine bi durum analizi istemeyi düşünüyorum.Bana bekle dedi. Ama karşı tarafa msj atmamak için zor duruyorum.Süreç ve vade bozulur felan diye endişe ediyorum :KK43:

Icgudulerinede guvenmelisin.bilmiyorum ben icinden bi sey yap der yaparsam iyi oldugunu icimden gelmeyen bi seyi yaptigimda tam tersi olabiliyor

Kızlar bu arada bir ara burada MedyumZagnos furyasının Ruhanin çoklu profili olduğu mevzusu vardı ve bence kesinlikle öyle.İkisi de ayni anda piyasaya çıkıp aynı anda kayboldu.Klasik Telwe çoklu profilleri
MedyumZagnos benim moralimi cok bozmustu bir o bir de BYV Medyumcem, ikisi neredeyse ayni seyleri soylediler ve diger butun falcilardan farkli bir yorumda bulundular ama ikisi de yanilmis gozukuyor su anda..

MedyumZagnos benim moralimi cok bozmustu bir o bir de BYV Medyumcem, ikisi neredeyse ayni seyleri soylediler ve diger butun falcilardan farkli bir yorumda bulundular ama ikisi de yanilmis gozukuyor su anda..
Benim de moralimi çok bozdu medyum zagnos. İlk falı aşırı olumlu ikincisi aşırı olumsuzdu. Aynı konu üstelik. İnşallah olumsuz söyledikleri çıkmaz hiçbirimize

Bence biraz beklemelisin aceleyle karar verme en az 1 ay ver ses gelmezse belki mesaj atarsin su an benim durumumda da oyle ama ben kesinlikle mesaj atmayi dusunmuyorum.
Biraz daha beklicem falı Atalı 2 hafta olmuş,yorumda 4.gün geldi.. Ayy ölcem hesap yapmaktan :) ama gelişme olursa haber vercem mutlaka

Bende kredi kalmisti siraya gireyim simdiden diye attim ona yine cunku dnledim falini tekrar bende de nokta atisli seyler bilmis aynen karsi tarafla ilgili hem de soylemedigim ve bilmesinin zor olacagi bir kac nokta. su an gerci 5o'li siralardayim herhalde en az 10 gun surer falin gelmesi :))

En son baktığımda 36.sıradaydım:KK12:

merhaba kızlar bnauyılmaz zaten benim için bie numara bunu burda hep söylediğimde reklam gibi oluyor ancak onun yanında son zamanlarda baktırdığım fallarda 2 kişi dikkatimi cekti özellikle herra nın falını sevdim bir de WOMEN bu iki falcı hakkındada burda cok fazla bilgi bulamadım herhangi bir sekilde fal yollayanlar çıkıp çıkmadığını söylerse cok sevinirim :)

merhaba kızlar bnauyılmaz zaten benim için bie numara bunu burda hep söylediğimde reklam gibi oluyor ancak onun yanında son zamanlarda baktırdığım fallarda 2 kişi dikkatimi cekti özellikle herra nın falını sevdim bir de WOMEN bu iki falcı hakkındada burda cok fazla bilgi bulamadım herhangi bir sekilde fal yollayanlar çıkıp çıkmadığını söylerse cok sevinirim :)
Herra bana çıkmıştı bi ara sürekli atıyordum ama fiyatına göre çok kısa bir fal atıyor

Herra...aslında Banu Yılmaz canım...Oncekı mesajlarmda da grupça kımdır yazmıştm,tekrarlamycam. Gecen fıyatını 15'e dusurdugunu gorunce eskı fallarına bakaym dedm....aa ben bu kırık,olması olacaklı yazım dilini tanyorm ....Pekı hersey 1 yana cıkmış mı? Önemli olan bu sonuçta.....Hani Lamia'nın 6 yıl öncekki 1 falını paylasmış bır arsa işini sormuştm cevabında kadın "bu iş cok uzun surecek" demiş ve gecen yıla dek surdu.....Herra ne demiş "bu yıl sonunda satılacak,degerı artacak"bla bla demiş 4 yıl önce.....Dıger dedıklerınden de gram cıkan yok. Eskı falları okuyunca degıl 15, 5 tl bıle vermem sana dedm.

Herra...aslında Banu Yılmaz canım...Oncekı mesajlarmda da grupça kımdır yazmıştm,tekrarlamycam. Gecen fıyatını 15'e dusurdugunu gorunce eskı fallarına bakaym dedm....aa ben bu kırık,olması olacaklı yazım dilini tanyorm ....Pekı hersey 1 yana cıkmış mı? Önemli olan bu sonuçta.....Hani Lamia'nın 6 yıl öncekki 1 falını paylasmış bır arsa işini sormuştm cevabında kadın "bu iş cok uzun surecek" demiş ve gecen yıla dek surdu.....Herra ne demiş "bu yıl sonunda satılacak,degerı artacak"bla bla demiş 4 yıl önce.....Dıger dedıklerınden de gram cıkan yok. Eskı falları okuyunca degıl 15, 5 tl bıle vermem sana dedm.
herrayla banuyılmaz aynı kişi mi demek istedin ya ben zaten cıkan fal olmadan yazmıyorum anı bile cok kişi oluyor da herranın falı beni gercekten cok şaşırttı o yüzden onu merak ettim ama eğer ikisi aynı kişi diyorsan bence cok farklı banuyıılmaz kısa yazıyor herra uzun bir fal yollamıs yANi cok mantıklı konusmus women de aynı sekilde ilginc bir sekilde örtüşmüş uzak gelecek olduğu için burda sormak istedim... ama madem cıkmamıs cok da sey yapmayım :D

Herra bana çıkmıştı bi ara sürekli atıyordum ama fiyatına göre çok kısa bir fal atıyor
canım galiba bana da tutturdu gibi ama uzak tarih bilemiyoorumda anda cidden cok iyi ve pembeci değilmiş çatır çatır söylemiş yani ilişkim hakkında super modunda değil yani hiç böyle bir yorum almamıstım

Herra bende hiç bir şey bilemedi. Banu ya hiç baktirmadigimdan olsa gerek :)))
Sadece geysu ya fal attığım hesaptan olduğu için belki. Çok yuvarlak bir faldı. Hepimize uyar. Fiyatı da çok yüksek.

Herra bende hiç bir şey bilemedi. Banu ya hiç baktirmadigimdan olsa gerek :)))
Sadece geysu ya fal attığım hesaptan olduğu için belki. Çok yuvarlak bir faldı. Hepimize uyar. Fiyatı da çok yüksek.
15 tl ye baktırdım indirim yapmış herra bir de bendeki fal hiç kısa değildi gördükleriyle alakalı oluyor herallde uzunluk kısalık ...banuyılmaz bana cıkıyor bazı arkadaslara enerjisi tutmamış o yüzden cok öneremiyorum ama yani bende hiç şaşmıyor yani öneriyorum diyemiyoru banuyılmaz sana canım bana göre fiyatı uygun olması da cok iyi banuyılmaz hep 10 kredi

Back
X