tellwe.com'da bakılan fallar!

15 tl ye baktırdım indirim yapmış herra bir de bendeki fal hiç kısa değildi gördükleriyle alakalı oluyor herallde uzunluk kısalık ...banuyılmaz bana cıkıyor bazı arkadaslara enerjisi tutmamış o yüzden cok öneremiyorum ama yani bende hiç şaşmıyor yani öneriyorum diyemiyoru banuyılmaz sana canım bana göre fiyatı uygun olması da cok iyi banuyılmaz hep 10 kredi
Banu bana da ilk iki falında tarihleri bildi bazı şeylerde, ilk falında söylemediğim detayları gördü hatta. üçüncü falında da Şubat için bir şeyler söyledi tutar mı bilmiyorum.

Banu bana da ilk iki falında tarihleri bildi bazı şeyle
Banu bana da ilk iki falında tarihleri bildi bazı şeylerde, ilk falında söylemediğim detayları gördü hatta. üçüncü falında da Şubat için bir şeyler söyledi tutar mı bilmiyorum.
güzel seylerse ins cıkar canım :D ben de birkaç kere tam zamanında olmadı gecikti ama burda o olay cok konusuldu zamanlar şaşabiliyor birde genelde ben banuyılmaz dısında ana konu dısında bakılan seyleri pek sallamıyordum ama onun özzellikle anakonu dısında verdiklerini 1 2 hafta içinde yaşıyorum ana konudada şaşmadı bu arada

15 tl ye baktırdım indirim yapmış herra bir de bendeki fal hiç kısa değildi gördükleriyle alakalı oluyor herallde uzunluk kısalık ...banuyılmaz bana cıkıyor bazı arkadaslara enerjisi tutmamış o yüzden cok öneremiyorum ama yani bende hiç şaşmıyor yani öneriyorum diyemiyoru banuyılmaz sana canım bana göre fiyatı uygun olması da cok iyi banuyılmaz hep 10 kredi
Ben baktırdığım da 40 tl idi.. 2 satır bir şey
Neyse telwe ye artık hiç guvenmedigimden uygulamayı da sildim geçmiş falları da...
Binnaz da az kredim var. Bitirip onu da kaldıracağım.. ohhh falsız hava sahası:)))

Aynen bana başından beri aynı şeyi söylüyor biraz da olumsuz taaflatı da var benim için söylediklerinin pembeci değil yani. ona su falı da attım ama keşke atmasaymışım katinası ile çok fark yok biraz daha uzun sadece bir 10 tl iken diğeri 50 tl değmez.

Ben baktırdığım da 40 tl idi.. 2 satır bir şey
Neyse telwe ye artık hiç guvenmedigimden uygulamayı da sildim geçmiş falları da...
Binnaz da az kredim var. Bitirip onu da kaldıracağım.. ohhh falsız hava sahası:)))
hahahahah keske falsız kalabilsek di mi :D binnazdada baktırdım aslında ben 4 5 fal da tellwedekiler daha iyi geldi bana da orda isabetli olan bende sedef celik diye biri onunki tuttu

Aynen bana başından beri aynı şeyi söylüyor biraz da olumsuz taaflatı da var benim için söylediklerinin pembeci değil yani. ona su falı da attım ama keşke atmasaymışım katinası ile çok fark yok biraz daha uzun sadece bir 10 tl iken diğeri 50 tl değmez.
canım atıcaksan kahve at katinadan daha cok söylüyor bana göre mum ve su falını beğendim aslında ben ya aynen uzun ama daha uzun gelecekten bahsetmiş banu yılmaz cunku kısa gelecekten bahsediyor cünkü gününde mi olması gerek acaba bu falcıların bir de :D olabilir mi ki belki de onlarında bazen auraları mı desem acık olmuyordur :D

canım atıcaksan kahve at katinadan daha cok söylüyor bana göre mum ve su falını beğendim aslında ben ya aynen uzun ama daha uzun gelecekten bahsetmiş banu yılmaz cunku kısa gelecekten bahsediyor cünkü gününde mi olması gerek acaba bu falcıların bir de :KK70: olabilir mi ki belki de onlarında bazen auraları mı desem acık olmuyordur :KK70:
Bence kesin enerjilerini tam toplayamadıkları zamanlar oluyor. Ben katina kart seçmeyi daha kolay bulduğum için kahve hiç atmıyorum bir dahakine kahve atarım artık her ay ona atıyorum zaten. Bana en çok Binnaz Elfin’le Banu’nun enerjisi tuttu söylediklerini yaşıyorum, Binnaz Doğa Dan’dan da memnun kaldım ona da tekrar atacağım. en son evremdamla da oldukça iyiydi sürpriz oldu benim için bir de Yulee söylediği bir şey oldu ama onun sonucunu bekliyorum dediği gibi tamamlanırsa bilmiş olacak.

Bence kesin enerjilerini tam toplayamadıkları zamanlar oluyor. Ben katina kart seçmeyi daha kolay bulduğum için kahve hiç atmıyorum bir dahakine kahve atarım artık her ay ona atıyorum zaten bana en çok Binnaz Elfin’le Banu’nun enerjisi tuttu söylediklerini yaşıyorum, Binnaz Doğa Dan’dan da memnun kaldım ona da tekrar atacağım. en son evremdamla da oldukça iyiydi sürpriz oldu benim için bir de Yulee söylediği bir şey oldu ama onun sonucunu bekliyorum dediği gibi tamamlanırsa bilmiş olacak.
yule bana da tutturdu ben yule yi gercekten beğendim özeniyor ve hisli birisi binnazdan dediklerinde aklımın bir köşesinde dursun bir gün atmaya karar verirsem onları deneyeyim cunku enerjilerimiz benzer olabilir :) ama bence banu yılmaz kahvede daha cok yazıyor denediğinde bana söyler misin simdi burda konusuyorum ins öyle olur yani bana hep öyle olduğundan diyorum ama bir seyleri önerince de insan cekiniyor :))

yule bana da tutturdu ben yule yi gercekten beğendim özeniyor ve hisli birisi binnazdan dediklerinde aklımın bir köşesinde dursun bir gün atmaya karar verirsem onları deneyeyim cunku enerjilerimiz benzer olabilir :) ama bence banu yılmaz kahvede daha cok yazıyor denediğinde bana söyler misin simdi burda konusuyorum ins öyle olur yani bana hep öyle olduğundan diyorum ama bir seyleri önerince de insan cekiniyor :))
Tabi denerim önümüzdeki ay çünkü bu ara hem katina hem su falı attım ona. Önerileri ben seviuorum tabii ki önereceğiz birbirimize tutmazsa da problem değil benim için denemiş oluyoruz bu topiğin amacı bu. Bence Elfin’i ve Doğa’yı dene derim ikisi de bende bildi elfin’e her ay sabit atıyorum ama ara vermem lazım çünkü çok yorum aldım üstüste, birkaç gelişme olunca. Ben yeni falcı çok denemiyorum zaten arada beğenilmişleri deniyorum eğer beni çekiyorsa enerjileri, beğenirsem de aynı kişiye gidiyorum genelde.

Tabi denerim önümüzdeki ay çünkü bu ara hem katina hem su falı attım ona. Önerileri ben seviuorum tabii ki önereceğiz birbirimize tutmazsa da problem değil benim için denemiş oluyoruz bu topiğin amacı bu. Bence Elfin’i ve Doğa’yı dene derim ikisi de bende bildi elfin’e her ay sabit atıyorum ama ara vermem lazım çünkü çok yorum aldım üstüste, birkaç gelişme olunca. Ben yeni falcı çok denemiyorum zaten arada beğenilmişleri deniyorum eğer beni çekiyorsa enerjileri, beğenirsem de aynı kişiye gidiyorum genelde.
yani tabii ki bende cok para harcanmaması taraftarıym falcılara banu yu cok beğendiğim iiçin kredi aldım yüzyüze falcıları daha cok önerirdim aslında bir talihsizlkten sonra onlardan vazgectim kafam atınca banuya atıyorum yenileri de bazen deniyorum ama öylesine beğendiğim olunca da genelde buraya yazıyorm :D elfin aklımda bir dursun :)

michigannn michigannn merhaba sen evrimdamlaya atacaktın en son, attın mı? Yorumun geldiyse nasıl bulduğunu merak ettim.

merhaba,evet baktırmıştım ben,genel olarak beğendim,kişi analizi iyiydi,karşının karakterini tam anlatmış,marta kadar zaman vermiş bakalım beklemedeyim,o zamana kadar iletişim olcak mı,ben ayrıldığım kişi için niyet ettim diye sormuştum başta fal gönderirken,öyle yani :)

Evremdamla da mı copy-paste'çi çıktı??? Silinmeden....
Adsız.webp

Doğru arkadaşlar o msjı yazan arkadaşım. Evremdamla Birebir aynı falı yollamış hatta falları bana attı çok şaşırdık. Noktasına virgülüne kadar aynı. Sesli msj da sorun olduğu için yazılı yolladım demiş.
Yazılı mı yollamış? Hmm kötü olmuş ya bendeki iyiydi falı hatta şaşırdım bildiği bir iki şeye, şu yola başvurmasalar keşke ortaya çıkıyor çünkü.

Back
X