tellwe.com'da bakılan fallar!

Serüven in bir falını bana atabilecek olan varmı onemli yani oyke bişey demişki varlıgı kotu olur bunun adam yok dıyır serüven var dıyor birş bana ona attıgu falı ozelden atarsa fal bile bakarım:)

Serüven in bir falını bana atabilecek olan varmı onemli yani oyke bişey demişki varlıgı kotu olur bunun adam yok dıyır serüven var dıyor birş bana ona attıgu falı ozelden atarsa fal bile bakarım:)
Serüven mi? Ben yıllar önce atmıştım hiç çıkmadı bana dedikleri ama aşk konusunda bakmamıştı iş kariyer aile vs genel durumlardı.

Panpa tıkladım ama dişe dokunur bir şey bulamadım :)

Eeeeee panpa free readinglere hemmeeeeeeeen atladim amma :)

Bir tane şaman gecinen abiye tikladim, sorun cevaplayayim demis. Kadinin biri benden once davranip ne zaman evlenicem yazmis heh :) O da ben gelecegi bilemem, gelecek ihtimaller vb vb yazmis. Sonra baska biri baska bir sey sormus, ayni cevap. Reddit isi tirrrrrt panpaaaa

Bildigin iyi biri var mi?

Son düzenleme:

Bir tane saman gecinen abiye tikladim, sorun cevaplayayim demis. Kadinin biri benden once davranip ne zaman evlenicem yazmis heh :) O da ben gelecegi bilemem, gelecek ihtimaller vb vb yazmis. Sonra baska biri baska bir sey sormus, ayni cevap. Reddit isi tirrrrrt panpaaaa

Geleceği bilmiyorsun tamam da ne sorucaz yani aşk hayatım nasıl iş hayatım nasıl olur diye sorar insan. Şu insan benim için iyi mi, bu iş benim için iyi mi gibi soru bekliyor herhalde. Bulursanız bana da söylesenize. :KK31:

Bir tane saman gecinen abiye tikladim, sorun cevaplayayim demis. Kadinin biri benden once davranip ne zaman evlenicem yazmis heh :) O da ben gelecegi bilemem, gelecek ihtimaller vb vb yazmis. Sonra baska biri baska bir sey sormus, ayni cevap. Reddit isi tirrrrrt panpaaaa

Samana sorarsan öyle der tabi, yabancıların hepsı aynını dıyecek sana bu arada :)bazı olaylar dışındaki herşey değişir dıyecekler. Diğer türlü enerjıyı okuyorlar , şu kışı dıyorsun yok sana ılgı duymuyor bu ıs olmaz dıyorlar vs vs. Bıldıgım var da çok çok tuzlu , bir de orada bir çok falcı var sağda başkasına bak. paralarry diye subreddit var ona bak

Hmm ben de emin değilim atsam mı atmasam mı, çok konuşulanlar içinde bir o kaldı atmadığım şimdi alakasız bir fal gönderirse molralim bozulmasın olmadık yere. Anlık karşı tarafın hisşeri fena değil diyorsun yani genel olarak?
Enerjisini sevmiyorum ben naktanın. Moralini bozabilir atma istersen. Çünkü olumsuz bi tavrı var. Çıkan bişeyi de olmadı. Emin konuştuğu tarihlerde çıkmadı ama üslubu o kadar etkileyici ki karşı tarafın ağzından konuşuyor. Sen bilirsin:)

Enerjisini sevmiyorum ben naktanın. Moralini bozabilir atma istersen. Çünkü olumsuz bi tavrı var. Çıkan bişeyi de olmadı. Emin konuştuğu tarihlerde çıkmadı ama üslubu o kadar etkileyici ki karşı tarafın ağzından konuşuyor. Sen bilirsin:)
Falimi yorumlamis bir iki seyi bilmis bir seyde nokta atisi var ama onun disinda soyledigi bazi seyler hic tutmadi bilmiyorum sordugum soru disinda cok gereksiz ayrintiya girmis cogu da bana uymayan seyler. belki karsi tarafin dusucelerinde veya karakter analizinde iyi olabilir emin degilim, cok da bayilmadim yani.

Falimi yorumlamis bir iki seyi bilmis bir seyde nokta atisi var ama onun disinda soyledigi bazi seyler hic tutmadi bilmiyorum sordugum soru disinda cok gereksiz ayrintiya girmis cogu da bana uymayan seyler. belki karsi tarafin dusucelerinde veya karakter analizinde iyi olabilir emin degilim, cok da bayilmadim yani.
En azından moralini bozmamış gibi çünkü benim moralimi bozuyor hep.

Bana da ilk zamanlar öyle bakıyordu, moralimi bozuyordu. bir süre olmayacak falan dedi. Halbuki ara ara giren oldu. dönmez dediği döndü. Anlık düşünce okuduğu için oluyor. Geniş vade yanılıyor. Açıkçası bana 3 gündür sana yönelmiş dedi. Doğru öncesinden olay oldu. Ondna önce unutmaya çalışıyordu. Yani önce atsaydım, diyecekti seni unutmuş düşünmüyor.
O yüzden bozma moralini. o sadece o anlık durum :)

kızlar kızlarrrr yine ben geldim başınızın belası:)))) bana serüven hakkında yazın akrepgoz e de coook eskiden baktıran varaa yazsın

Aslinda bozabilirdi ama sen uyardigin icin basta hazirlikliydim. Cok moral bozucu seyler soylemese de hem diger falcilardan farkli seyler soyledi hem de net bir tavirla soyledi aslinda ses tonu ve tonlamasi onu biraz olumsuz yapiyor galiba, bir negatflik var genel olarak.

İyi akşamlar. Tellwedeki bi falcı hakkında görüş almak istediğim için şimdi üye oldum.
Husoonungezegeni adlı yorumcuya fal baktıranınız var mı? Ve fikri olan? Bana çok tuhaf şeyler söyledi ve bunu bana söylüyorlar dedi. Bilemedim inanmalı mıyım?

Merhabalar uzunca bir süredir sizlerin tavsiyelerin de göz önünde bulundurarak tellwe ve Binnaz da fal baktırdım ben de çıkan çıkmayan falları yazmak istedim ama sunu belirtmek isterim baktırmak istediğiniz kişiyi bir yoruma göre değerlendirmeyin ve hislerinize güvenin icinizden gelmeyen birisine biliyorumus diye baktırmayın ben arastırarak ve hislerime güvenerek baktırdım.

Yulee: gecmiste cok basarılı buldum yakın gelecekte söylediği ama benim okuduğum da ihtimal vermediğim Bir şeyi bildi ve hayatımla ilgili önemli bir olaydı anla ilgili pek yorum yapmamış ve asıl konu daha cıkmadı insallah cıkar kısa ama net bir faldı

Nurgamze: anda cok basarılı bulduğum bir kisidir gelecek cıkmadı ama anda bana asıl konuyla ilgili söylediği seyi 2 hafta sonra öğrendim ben an icin atarım falları o yüzden nurgamze favorimdir gecmiste iyiydi ve kısaydı

Klothoyagmur:uygulamayı ilk indirdiğim de dikkatimi ceken isimdir uzunca bir süre girmesini bekledim gecmiş karakter analizi an iyiydi ve hayatıma birisinin girip kafamı karıstıracağını görmüs evet böyle birisi girdi ama kafam karısmadı hala eskideyimm söylediği tarihten 3 hafta önce oldu ama cok tatlı bir insan dürüst olduğunu düsünüyorum asıl konu beklemede

Geysu: anda basarılı olduğunu düsünüyorum sorduğum kişinin hayatıyla ilgili bir olayı bilmiş öğrendiğim kadarıyla eğtim hayatımla ilgili bir konuyu bildi karakter analizi iyiydi gecmisteki olayların nasıl basladığını bilmis ve sorduğum kişinin benim hakkımdaki düsüncelerini bilmis o kişinin bana söylediği seyleri söyledi vadesine az kaldi cıkarsa yazacağımm

Herra: kişiliklerimizi iyi analiz etmiş an tutmamıs gibi sanki eminde olamıyorum olayları dısardan izlediğim icin gelecek insallah cıkar beklemede

Ecem23: çok çekinerek fal atmıştım olumsuz konusuyor diye bir kaç yorum görmüştüm ama korktuğum sey basıma gelmedi şükürrr:) karsı tarafın hayatında olan Bir seyi bilmis vade vermemis cok uzun bir zaman görmediğini belirtmis geçmiş hakkında yorum yapmamış

MEDYUMZAGNOS:herkes atınca bende atmıştım heveslenip kötü bir fal değildi ama daha cok tavsiyeydi sevmistim bu abiyi coklu hesapmış galiba geçmiş iyi karakter analizi fena değildi an tutmamıs gibi ama 2 ay sonra hem eskisinin geleceğini hemde yeni birisinin gireceğini görmüs(bu kisiyi farklı bir sekilde hayatıma soktuğu icin klothoyagmurun söylediği kişiyle aynı kişi olmadığını düsünüyorum) hayatıma aynı tarihlerde ikisiylede ilişkiye baslıyorum sasırtıcı biraz uzunn bir faldı her sorumu cevapladi emek vererek baktığını düsünmüstüm gelecek cıkarsa yazarim

BANUYILMAZ:gecmis hakkında yorum yapmamıs anda iyi 4 ay vade vermis cıkarsa yazarım tatli birisiii orta uzunlukta bir faldi

black_pearl88: gecmisle ilgili kimsenin bilemediği bir seyi bildi anda cok iyi değil gibiydi hayatıma girecek kisiyi tarihine kadar tuturmuş asıl konunun vadesi bu zamanlar cıkarsa yazarım vade çokta önemli değil takılmamak gerekiyor

Kehriban: geçmis yoktu gelecek cıkmadı suan anladiğima göre anda tutmamıs tatli bir bayan ama biraz pembeymiş

AKREPGOZ: iki kez fal yolladim kahve fali ve kısmet falı birbirine uyan yorumlar vardi azeri olduğu icin anlamakta biraz zorlandim gecmis hakkında pek yorum yapmamıs karakter analizi iyi karsı tarafın hayatında olan önemli bir olayı bilmiş onun düşüncelerini söylemis uyan seylerdi karşı tarfla ilgili o da hayatıma birisinin gireceğini ve kafamın karısacağını görmüs ama kafam karısmadiii asıl konu için kış dönemi içerisinde demis beklemede

nakta: cok cekinerek attığım falların ikinciside budur ama cok güzel bir yorum almıstım karsı tarafın düsüncelerini birebir anlatmış bana söylediği seyleri söylemis ve onunla asırı uyan yorumlar yapmış benim bir kac düsüncemi onun düsüncesi olarak görmüs falı dinlerken ağzım acık kalmıştı telapati de basarılı olduğunu düsünüyorum gecmiste olmuş bir olayı gelecekte olucak gibi görmüstü yakın gelecekte olucağınk söylediği bir sey olmadi anda önemli bir seyi bilememis gelecek cıkarsa yazarim

Chitra: oku oku bitirememiştim gecmis iyi cok önemli bir detayı bilmiş bir kadın görmüş ama karsı tarafın cevresindeki kişi tarif ettiği kişiden cok farklı anda fena değil gelecek icin bu ayı vermiş cıkarsa yazarimm

Binnaz

Elfin Demet :cok dobra olduğunu düsünüyorum pembeci değil bana iyi de konuşmuş kötüde gecmiş basarılı karakter analizi iyi benim ilişki hakkında düsüclerimi 12 den vurmus vade vermemis gelecek beklemede

Nehir Atesoğlu : sesini seren serengile benzeten sadece ben miyim ya ses kaydını ilk açtığım da oha demistim :):) anda basarılı aramızda mesafe olduğunu bilen tek falcıdır kendisi tarifi düsündüğüm kisiye uymustu ve adının icinde olan harflerin yarısını saymıştı ayrılık sebebini bilip farklı bir sekilde düsünmüş vadesine az kaldi cıkarsa yazarımm

Ve kızlar bir sey sormak istiyorum benim tüm fallarım olumlu suana kadar baktırdığı tüm falları olumlu olup cıkan veya olumlu olmasına rağmen olumsuz olan var mi?

Benim yorumlarim bunlar size fikir olur insallah ama sadece benim yorumlarıma göre baktırmayın arastırıp atın sevgileeeer

Back
X