tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhabalar uzunca bir süredir sizlerin tavsiyelerin de göz önünde bulundurarak tellwe ve Binnaz da fal baktırdım ben de çıkan çıkmayan falları yazmak istedim ama sunu belirtmek isterim baktırmak istediğiniz kişiyi bir yoruma göre değerlendirmeyin ve hislerinize güvenin icinizden gelmeyen birisine biliyorumus diye baktırmayın ben arastırarak ve hislerime güvenerek baktırdım.

Yulee: gecmiste cok basarılı buldum yakın gelecekte söylediği ama benim okuduğum da ihtimal vermediğim Bir şeyi bildi ve hayatımla ilgili önemli bir olaydı anla ilgili pek yorum yapmamış ve asıl konu daha cıkmadı insallah cıkar kısa ama net bir faldı

Nurgamze: anda cok basarılı bulduğum bir kisidir gelecek cıkmadı ama anda bana asıl konuyla ilgili söylediği seyi 2 hafta sonra öğrendim ben an icin atarım falları o yüzden nurgamze favorimdir gecmiste iyiydi ve kısaydı

Klothoyagmur:uygulamayı ilk indirdiğim de dikkatimi ceken isimdir uzunca bir süre girmesini bekledim gecmiş karakter analizi an iyiydi ve hayatıma birisinin girip kafamı karıstıracağını görmüs evet böyle birisi girdi ama kafam karısmadı hala eskideyimm söylediği tarihten 3 hafta önce oldu ama cok tatlı bir insan dürüst olduğunu düsünüyorum asıl konu beklemede

Geysu: anda basarılı olduğunu düsünüyorum sorduğum kişinin hayatıyla ilgili bir olayı bilmiş öğrendiğim kadarıyla eğtim hayatımla ilgili bir konuyu bildi karakter analizi iyiydi gecmisteki olayların nasıl basladığını bilmis ve sorduğum kişinin benim hakkımdaki düsüncelerini bilmis o kişinin bana söylediği seyleri söyledi vadesine az kaldi cıkarsa yazacağımm

Herra: kişiliklerimizi iyi analiz etmiş an tutmamıs gibi sanki eminde olamıyorum olayları dısardan izlediğim icin gelecek insallah cıkar beklemede

Ecem23: çok çekinerek fal atmıştım olumsuz konusuyor diye bir kaç yorum görmüştüm ama korktuğum sey basıma gelmedi şükürrr:) karsı tarafın hayatında olan Bir seyi bilmis vade vermemis cok uzun bir zaman görmediğini belirtmis geçmiş hakkında yorum yapmamış

MEDYUMZAGNOS:herkes atınca bende atmıştım heveslenip kötü bir fal değildi ama daha cok tavsiyeydi sevmistim bu abiyi coklu hesapmış galiba geçmiş iyi karakter analizi fena değildi an tutmamıs gibi ama 2 ay sonra hem eskisinin geleceğini hemde yeni birisinin gireceğini görmüs(bu kisiyi farklı bir sekilde hayatıma soktuğu icin klothoyagmurun söylediği kişiyle aynı kişi olmadığını düsünüyorum) hayatıma aynı tarihlerde ikisiylede ilişkiye baslıyorum sasırtıcı biraz uzunn bir faldı her sorumu cevapladi emek vererek baktığını düsünmüstüm gelecek cıkarsa yazarim

BANUYILMAZ:gecmis hakkında yorum yapmamıs anda iyi 4 ay vade vermis cıkarsa yazarım tatli birisiii orta uzunlukta bir faldi

black_pearl88: gecmisle ilgili kimsenin bilemediği bir seyi bildi anda cok iyi değil gibiydi hayatıma girecek kisiyi tarihine kadar tuturmuş asıl konunun vadesi bu zamanlar cıkarsa yazarım vade çokta önemli değil takılmamak gerekiyor

Kehriban: geçmis yoktu gelecek cıkmadı suan anladiğima göre anda tutmamıs tatli bir bayan ama biraz pembeymiş

AKREPGOZ: iki kez fal yolladim kahve fali ve kısmet falı birbirine uyan yorumlar vardi azeri olduğu icin anlamakta biraz zorlandim gecmis hakkında pek yorum yapmamıs karakter analizi iyi karsı tarafın hayatında olan önemli bir olayı bilmiş onun düşüncelerini söylemis uyan seylerdi karşı tarfla ilgili o da hayatıma birisinin gireceğini ve kafamın karısacağını görmüs ama kafam karısmadiii asıl konu için kış dönemi içerisinde demis beklemede

nakta: cok cekinerek attığım falların ikinciside budur ama cok güzel bir yorum almıstım karsı tarafın düsüncelerini birebir anlatmış bana söylediği seyleri söylemis ve onunla asırı uyan yorumlar yapmış benim bir kac düsüncemi onun düsüncesi olarak görmüs falı dinlerken ağzım acık kalmıştı telapati de basarılı olduğunu düsünüyorum gecmiste olmuş bir olayı gelecekte olucak gibi görmüstü yakın gelecekte olucağınk söylediği bir sey olmadi anda önemli bir seyi bilememis gelecek cıkarsa yazarim

Chitra: oku oku bitirememiştim gecmis iyi cok önemli bir detayı bilmiş bir kadın görmüş ama karsı tarafın cevresindeki kişi tarif ettiği kişiden cok farklı anda fena değil gelecek icin bu ayı vermiş cıkarsa yazarimm

Binnaz

Elfin Demet :cok dobra olduğunu düsünüyorum pembeci değil bana iyi de konuşmuş kötüde gecmiş basarılı karakter analizi iyi benim ilişki hakkında düsüclerimi 12 den vurmus vade vermemis gelecek beklemede

Nehir Atesoğlu : sesini seren serengile benzeten sadece ben miyim ya ses kaydını ilk açtığım da oha demistim :):) anda basarılı aramızda mesafe olduğunu bilen tek falcıdır kendisi tarifi düsündüğüm kisiye uymustu ve adının icinde olan harflerin yarısını saymıştı ayrılık sebebini bilip farklı bir sekilde düsünmüş vadesine az kaldi cıkarsa yazarımm

Ve kızlar bir sey sormak istiyorum benim tüm fallarım olumlu suana kadar baktırdığı tüm falları olumlu olup cıkan veya olumlu olmasına rağmen olumsuz olan var mi?

Benim yorumlarim bunlar size fikir olur insallah ama sadece benim yorumlarıma göre baktırmayın arastırıp atın sevgileeeer

Akrepgöz karsı tarafın gelecekte yasayacagı birşeyi mi bildi bana seni aldatıyor diyen tek kişi ve som falında hiç bakmadı bana ama ilk falı ıyıydı

Akrepgöz karsı tarafın gelecekte yasayacagı birşeyi mi bildi bana seni aldatıyor diyen tek kişi ve som falında hiç bakmadı bana ama ilk falı ıyıydı

Anda olan bir olaydı gelecek icin söylememis belkide enerjiniz uymamıştır sen çoğunluğun yorumlarını ön plana al :)

İyi akşamlar. Tellwedeki bi falcı hakkında görüş almak istediğim için şimdi üye oldum.
Husoonungezegeni adlı yorumcuya fal baktıranınız var mı? Ve fikri olan? Bana çok tuhaf şeyler söyledi ve bunu bana söylüyorlar dedi. Bilemedim inanmalı mıyım?

Baktırdım ve beğenmedim . Fal bakılacağı zaman canım cicim, soru sorunca ortada yok.

Kızlar merhaba bayadır burayı takip etmiyorum yoğunluğumdan dolayı. Fakat patlayan falları söyleyeceğim. Bana herkes sorduğum kişi ile alakalı olacak ve sana yazacak dedi. En son ben yazdım ve hayatında birisi olduğunu öğrendim, engellendim. Yani Chitra patlamış oldu. Encokempati sana sempati duyuyor o yazacak dedi olmadı sadece sevmediğini bilmiş. Bir Ecem bilmiş oldu.

Kızlar ayrılık sürecimden beri bir sürü falcıya baktırdım, herkesin söylediği sey aynı adamın bana baskasıyla yürümediğini anlayınca bosluğa düşerek yazacagı ama cok yalancı biri oldugu ve kesinlikle kabul etmemem gerektiğini söylediler.
Yesilcingenenin falı cıkan varmı aranızda? Sordugum soruya aralarındaki bu bağın kopması zor ama nihai sonları olamaycak kaderleri ayrı yazılmıs ama evlilik kapıları acık demiş, evlenseler bile bosanıcaklar demiş..
Bu arada yesil cingene arkadasıma ocak ayında işten cıkıcaksın demişti olmadı hala işyerinde arkadasım bu faldan sonra cok üzülüp ağlamıştı.ama hala işinde calısmaya devam ediyor ve gayet memnunlar kendisinden.

Şuana kadar fal bakanların hepsi hemen hemen aynı şeyi söyledi. aralarında hiç bilemeyen sahıs ise chitra oldu malesef o kadar özenli bakmasına rağmen baktığı falların hepsi patladı.

SEZGİ nin baktığı falların kısım kısım bana cıktığı olmustur ama anlık durumda patlayan seyler oldu.
PERSEİS adamın karakter özelliklerine kadar bildi daha once falının cıktığını söyelmiştim, adamın özelliklerini aramızdaki durum neden böyle olmus geleceğe yönelik söylediği seylerde kendi icinde tutarlıydı akla mantığa uygun seyler
GEYSU gayet güzel seyler söyledi söylediklerinin hepsi yine tutarlıydı bu falıda cok beğendim geysunun gelecek genelde cıkmaz ama kisilerle ilgili sezdiği seyler yakın gelecek bana cıkmıstır ama uzak gelecek cıkmadı
YESİLCİNGENE olan olayları gayet güzel bildi cidden sezgiyi cok begenirim sezgiden daha iyiydi falı. Ama gelecek yonunde söyledikleri adamın yine bana geri döneceği fakat üzüleceğim konusuydu. Bütün falcılar bu kızla olmayacak dedi bu da aynı seyi söyledi ama bu sekilde git gel yasayacaklar evlilik kapıları acık kız böyle devam ederse evlenebilirler ama bosanıcaklar evlenseler bile dedi tek zıttını söyleyen kişi bu.

Se
Kızlar ayrılık sürecimden beri bir sürü falcıya baktırdım, herkesin söylediği sey aynı adamın bana baskasıyla yürümediğini anlayınca bosluğa düşerek yazacagı ama cok yalancı biri oldugu ve kesinlikle kabul etmemem gerektiğini söylediler.
Yesilcingenenin falı cıkan varmı aranızda? Sordugum soruya aralarındaki bu bağın kopması zor ama nihai sonları olamaycak kaderleri ayrı yazılmıs ama evlilik kapıları acık demiş, evlenseler bile bosanıcaklar demiş..
Bu arada yesil cingene arkadasıma ocak ayında işten cıkıcaksın demişti olmadı hala işyerinde arkadasım bu faldan sonra cok üzülüp ağlamıştı.ama hala işinde calısmaya devam ediyor ve gayet memnunlar kendisinden.

Şuana kadar fal bakanların hepsi hemen hemen aynı şeyi söyledi. aralarında hiç bilemeyen sahıs ise chitra oldu malesef o kadar özenli bakmasına rağmen baktığı falların hepsi patladı.

SEZGİ nin baktığı falların kısım kısım bana cıktığı olmustur ama anlık durumda patlayan seyler oldu.
PERSEİS adamın karakter özelliklerine kadar bildi daha once falının cıktığını söyelmiştim, adamın özelliklerini aramızdaki durum neden böyle olmus geleceğe yönelik söylediği seylerde kendi icinde tutarlıydı akla mantığa uygun seyler
GEYSU gayet güzel seyler söyledi söylediklerinin hepsi yine tutarlıydı bu falıda cok beğendim geysunun gelecek genelde cıkmaz ama kisilerle ilgili sezdiği seyler yakın gelecek bana cıkmıstır ama uzak gelecek cıkmadı
YESİLCİNGENE olan olayları gayet güzel bildi cidden sezgiyi cok begenirim sezgiden daha iyiydi falı. Ama gelecek yonunde söyledikleri adamın yine bana geri döneceği fakat üzüleceğim konusuydu. Bütün falcılar bu kızla olmayacak dedi bu da aynı seyi söyledi ama bu sekilde git gel yasayacaklar evlilik kapıları acık kız böyle devam ederse evlenebilirler ama bosanıcaklar evlenseler bile dedi tek zıttını söyleyen kişi bu.
Sezgi mail ile bakan kişi mi?

Benim anlamadığım şu "evlilik kapıları açık" nedemektir yaaa... bir falcı olsun kim olursa olsun nasıl bir insanın kaderimizde yazılıp yazılmadığını bilebilir ben çook üzülüyorum böyle kaderleriz bir değil şeklinde yorum yapmaya çünkü gelecek tahmin edilebilir ama bence kader bilinemez niye boyle konuşuyor lar olabilir bazı falcılar boyle iyi gidiyor mesela sizinde hisleriniz kuvvetli ilişki anlamında ama falcı kaderiniz yokkk dedi diye nezmn o Sonan gelecek diye bekler durursunuz buda sizi mutsuz eder çok kötü birşey değilmi senin arkadaşınının işte verdiğin örnek gbi ben yıllardır üzülüyorum mesela

Benim anlamadığım şu "evlilik kapıları açık" nedemektir yaaa... bir falcı olsun kim olursa olsun nasıl bir insanın kaderimizde yazılıp yazılmadığını bilebilir ben çook üzülüyorum böyle kaderleriz bir değil şeklinde yorum yapmaya çünkü gelecek tahmin edilebilir ama bence kader bilinemez niye boyle konuşuyor lar olabilir bazı falcılar boyle iyi gidiyor mesela sizinde hisleriniz kuvvetli ilişki anlamında ama falcı kaderiniz yokkk dedi diye nezmn o Sonan gelecek diye bekler durursunuz buda sizi mutsuz eder çok kötü birşey değilmi senin arkadaşınının işte verdiğin örnek gbi ben yıllardır üzülüyorum mesela

tesekkür ederim canım yorumun icin, yani kesinlikle olmayacaklar her falcının ortak söylediği şey, böyle üzüntülü durumlarda fallara sarılıp rahatlamaya calısıyoruz ama tabiki gaybı allah bilir ha bazı seyleri bizde hissedebiliriz o da ayrı mesele. Bana evlenebilirler kız ikna ederse dedi ama aslında ilk basından beri evlenmek isteyen kisi benim adam ama kız ailem bana izin vermez senle ayrılmana ikna edemeyiz demiş aldatıp gitmis sonra da. Bazen tam tersi cıkabiliyor kisilerin görüslerini karıstırabiliyorlar.

tesekkür ederim canım yorumun icin, yani kesinlikle olmayacaklar her falcının ortak söylediği şey, böyle üzüntülü durumlarda fallara sarılıp rahatlamaya calısıyoruz ama tabiki gaybı allah bilir ha bazı seyleri bizde hissedebiliriz o da ayrı mesele. Bana evlenebilirler kız ikna ederse dedi ama aslında ilk basından beri evlenmek isteyen kisi benim adam ama kız ailem bana izin vermez senle ayrılmana ikna edemeyiz demiş aldatıp gitmis sonra da. Bazen tam tersi cıkabiliyor kisilerin görüslerini karıstırabiliyorlar.

Nasıl yani tam anlamadım cnm evet gorusleri karıştırabiliyorlar ciddende o nee yaaa evlilik kapıları açık töbe haşa onu birtek allah bilir dogum ölüm evlilik oha dıyorum

MissCherryBlossom MissCherryBlossom kuzu dimi bilimezler biz evlencez her koşulda değilmi onlat yalan soyluyor birde birşy sorcam bi. b. ka benzemeyen ilişkiye rağmen ayrılıp ayrılıp barışılıyorsa bitircem denilip denilip dönülüyorsa bu sadece o ilişkide sex oldugnu gosteriyor değilmi. bi. s.. km olmaz yani...

Yalan dolan yahu kaderi kim bilsin atıp tutuyorlar işte

kuzı bna 6yıl önce baktı bi abla herseyi söyledi ex i tarif et bana ki boy pos ben felan değildi olay onun hayatını anlattı resmen bu kadın ın olayı farklı galıba zaten paralı da bakmıyordu bana epeydir sevdiğim öküzü tarif etmişti

kuzı bna 6yıl önce baktı bi abla herseyi söyledi ex i tarif et bana ki boy pos ben felan değildi olay onun hayatını anlattı resmen bu kadın ın olayı farklı galıba zaten paralı da bakmıyordu bana epeydir sevdiğim öküzü tarif etmişti

Gidelim panpa :) nerde bu ablamız kimin nesi

Naktaya 3 ay önce baktırmıştım. 15 şubatta iş teklifi alacaksın demişti.Dediği tarihte iş teklifi aldım.Sonucu onun dediği gibi mi olur bilemiyorum.Buraya yazmak istedim
Naktaya 3 kere fal baktırdım. Sanırım ruh halime göre zihin okuyor karşı tarafı da bilgi diyemem. İlkinde çok iyi bi anımda baktırmıştım bana 4 ay sonra ilişkiniz oturacak vs dedi.
İkincisinde şu an evliliğe ve ciddi ilişkiye hazır değil şöyle davran dedi
Üçüncüsünde böyle adamlar evlenmez şöyle böyle dedi. O yüzden ben pek tavsiye edemicem hepsi sallıyor.
Sadece chitra dan memnun kaldım iki kere baktırdim ikisi de istikrarlıydı. Ne hissettiğimi ben bile bu kadar tarif edemezdim. Söylediklerini de yavaş yavaş yaşamaya başladım ama devamı için benim tepkilerimin önemli olduğunu da söylemiş zaten

Naktaya 3 kere fal baktırdım. Sanırım ruh halime göre zihin okuyor karşı tarafı da bilgi diyemem. İlkinde çok iyi bi anımda baktırmıştım bana 4 ay sonra ilişkiniz oturacak vs dedi.
İkincisinde şu an evliliğe ve ciddi ilişkiye hazır değil şöyle davran dedi
Üçüncüsünde böyle adamlar evlenmez şöyle böyle dedi. O yüzden ben pek tavsiye edemicem hepsi sallıyor.
Sadece chitra dan memnun kaldım iki kere baktırdim ikisi de istikrarlıydı. Ne hissettiğimi ben bile bu kadar tarif edemezdim. Söylediklerini de yavaş yavaş yaşamaya başladım ama devamı için benim tepkilerimin önemli olduğunu da söylemiş zaten
Chitrayı ben de beğenmiştim.İlişki odaklı fal baktırmıyorum.Genelde iş-kariyer soruyorum. İlk kez verilen bir tarih çıkınca o yüzden yazmak istedim.Hakkımızda hayırlısı olsun,olumlu fallarımız çıkar inş

Chitrayı ben de beğenmiştim.İlişki odaklı fal baktırmıyorum.Genelde iş-kariyer soruyorum. İlk kez verilen bir tarih çıkınca o yüzden yazmak istedim.Hakkımızda hayırlısı olsun,olumlu fallarımız çıkar inş
Kesinlikle hayırlısı olsun. İnşallah istediğimiz herşey olur. Çok fal baktırıp artık vazgeçen daha doğrusu vazgeçmeye çalışan biri olduğum için,
Chitra ya artık kime inanıcağımı şaşırdığım kafayı yemek üzereyken gitmiştim. Bana hayırda şey de allahtan bırak ne olursa olsun sorma demişti. Yarını sürekli sorgulayarak hayat geçmez demişti. Haklıydı. Beklenti içine girip veya olumsuz etkilenip durduk yere aramı bozduğum belki de daha iyi olabilecekken daha kötü yaptığım anları anlatmış bana. O yüzden severim. Çıkmazsa da canı sağolsun. En azından faldan kurtulmamı sağladı. Sevgilimle konuşmak yerine falcıyla konuşuyordum. Ama sanırım sadece inanıp olumlu düşünmek yetiyor. Sonrası taktir

Back
X