Denediklerim hakkında bilgi vermek istiyorum ayrıca:Evremdamla:Anı çok iyi analiz ediyor ama gelecekte nadildir bekleyip göreceğiz.Filiz abla: Asiri pembeci,benim hiç hoşuma gitmedi,çok genel ve Türkçe'si bozuk.Zaryanos:Çok kötü diyemem kesinlikle ama çok ta iyi sayılmaz.Alpos:Kesinlikle laf salatası yapıyor.Begenmedim.Husoonungezegeni:Tam olarak ne demek istedigini anlamasam da hisleri var diye dusunuyorum.Ani ve karakter analizini güzel yapiyor ve birebir tarih veriyor,bakalım tutacak mı? Sanmıyorum ama neyse:) Limon çiçekleri

ara tuzagindan başka birşey değil,beş krediye baktirdigim fal ertesi gün otuzbes krediye çıktı ve kesinlikle degmez.FalciSevgii22: Ağzım açık kalmadı açıkçası ama fena sayilmaz.Parlakzel:Çok kibar ve iyi gibi,denenebilir.Medyumderin:Çok iyi diyemem ama kesinlikle hisleri var,boş değil yani.Ayevii:Çok kısa da olsa net yorumlar yapıyor ve ben çok beğendim acikcasi, verdiği vadeler tutacak mı bakalım.İzmirliburcu:Uzak durmanizi tavsiye ederim,mubarek pembeci demesinler diye öyle bir kadiyor ki,dediğine göre görümcem bana suikast düzenleyecek:) Acelya1:Hani mahalle de fal bakan teyzeler olur ya öyle birşey ama nokta atışları oldu ben de.KahinFevzi:Bir laf salatası ornegi daha:) Simdilik bu kadar.Deneyimlerimi paylasmaya devam edeceğim:)