- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #20.301
Mail Ile bakan sezginin vadeleri çikiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede vermez, çünkü ben sorumda olumsuzlukları sıraladım.. zaten kimse yazmasın diye de duvarı silmiş..Az önce falda görünüyordu.Bence cevap vermicek.Benim anlamadığım bu kişi falda olduğu zaman da görünmüyor falcılar sayfasında.Kendi fallarım sayfamdan bakıyorum.Neden görünmüyor anasayfa da onu anlayamadım.
Garip biri Sanki.Ben pek analayamadım.Aslın da ben 1 yıldız versem mi diye bile düşünüyorum.Çünkü bir yorum ile bitmemeli..Bencede vermez, çünkü ben sorumda olumsuzlukları sıraladım.. zaten kimse yazmasın diye de duvarı silmiş..
belki puanlama yapmadığınız icin cevaplamamıştır kizlar, beni cevaplamis cunku hemde uzun bi cevaptiGelecek_habercisi halen sorumu yanıtlamadı ! Ve hala iyi niyetimi korumaya çalışıyorum.. soru hakkımda yok.. duvarınıda silmiş, birşey yazılmıyor.. 5 TL de değilim ama kimsenin kimseye boşa ümit vermeye hakkı yok!!
Yani çok ilginç detaylar vermiş... İşte şu vakte kadar iletişim ,yok başkası var gibi yorumlar değil. O yüzden doğruluk payını ölçemiyorum.. iyi niyetli olduğum için 1 yıldız vermek istemedim, arkadaşım soru sormadan iade istedi ve iade ettiGarip biri Sanki.Ben pek analayamadım.Aslın da ben 1 yıldız versem mi diye bile düşünüyorum.Çünkü bir yorum ile bitmemeli..
Yani puanlama yapmadım ama olumsuz olayları söylerken de kırıcı söz yoktu,olumsuza açığım bir de bunları düşünerek bakın dedim..belki puanlama yapmadığınız icin cevaplamamıştır kizlar, beni cevaplamis cunku hemde uzun bi cevapti
Ben sorumu cevaplar mısınız yazdım ama ona dahi bakmadı.Biz hep iyi niyetliyiz ama onlar bakıp parayı alıp soruma cevap vermez ise ben bunda art niyet ve para için yapılan birşey ararım ve 1 puanı vericem.Yani çok ilginç detaylar vermiş... İşte şu vakte kadar iletişim ,yok başkası var gibi yorumlar değil. O yüzden doğruluk payını ölçemiyorum.. iyi niyetli olduğum için 1 yıldız vermek istemedim, arkadaşım soru sormadan iade istedi ve iade etti
O zaman tellweye şikayet gönderelim ekran ss alıp..Ben sorumu cevaplar mısınız yazdım ama ona dahi bakmadı.Biz hep iyi niyetliyiz ama onlar bakıp parayı alıp soruma cevap vermez ise ben bunda art niyet ve para için yapılan birşey ararım ve 1 puanı vericem.
Pek olumlu geri dönüş alıcağımızı sanmam.Derler ki falcının inisiyatifin de..O zaman tellweye şikayet gönderelim ekran ss alıp..
Pek olumlu geri dönüş alıcağımızı sanmam.Derler ki falcının inisiyatifin de..O zaman tellweye şikayet gönderelim ekran ss alıp..
Ben yazdım tellwe desteğe, başkası da var, benimle aynı durumda olan dedim,yanıt bekliyorum..Pek olumlu geri dönüş alıcağımızı sanmam.Derler ki falcının inisiyatifin de..
Aaa, geri dönüş aldın mı?Ben yazdım tellwe desteğe, başkası da var, benimle aynı durumda olan dedim,yanıt bekliyorum..
Aldım dönüş,falcının iade etmesi gerekmiş,5 Yıldız verirsen iade yok eğer 3 defa iade aldıysan kredi yüklenmiyor.Falcıya yazamıyorum dedim,falı okuduğun yerde ayarlar kısmından sorun bildir var,orda seçenekler çıkıyor fal iadesi talep et diyebilirsin sende, eğer yorum hakkın yoksa.. sanırım benim 3 iadem var.. birde eğer falınız iade edilmezse puanlama yaparken yorum yazmanızı rica ederiz demişler. En azından bu da yapılabilir. Ve kısa sürede dönüş sağladılar..Aaa, geri dönüş aldın mı?
Anladım ben iadesinde değilim ama iade talep ettim mesajımı da yazdım şimdi.Eğer ondan sonra da cevap vermezse 1 yıldız vericem.İlk defa bu sitede böyle bi durumla karşılaştım.En kötü falcılar bile cevap veriyor en azından..Aldım dönüş,falcının iade etmesi gerekmiş,5 Yıldız verirsen iade yok eğer 3 defa iade aldıysan kredi yüklenmiyor.Falcıya yazamıyorum dedim,falı okuduğun yerde ayarlar kısmından sorun bildir var,orda seçenekler çıkıyor fal iadesi talep et diyebilirsin sende, eğer yorum hakkın yoksa.. sanırım benim 3 iadem var.. birde eğer falınız iade edilmezse puanlama yaparken yorum yazmanızı rica ederiz demişler. En azından bu da yapılabilir. Ve kısa sürede dönüş sağladılar..
İadeden ziyade,site yönetiminin en azından aklında bulunur,diğer kullanıcılarda yorumları okur fikir sahibi olurlarAnladım ben iadesinde değilim ama iade talep ettim mesajımı da yazdım şimdi.Eğer ondan sonra da cevap vermezse 1 yıldız vericem.İlk defa bu sitede böyle bi durumla karşılaştım.En kötü falcılar bile cevap veriyor en azından..
Evet şimdi yorumumun altına cevap yazılmış.Falların yoğunluğundan cevap veremediği ve bekleyebilirsem de cevap vereceğini yazmış.iletmişler sanıyorum ki.İadeden ziyade,site yönetiminin en azından aklında bulunur,diğer kullanıcılarda yorumları okur fikir sahibi olurlar
Üstüne Bir de özelimizi paylaşıyoruz bu insanlarla![]()
Canım Bende mesaj felan yok.. Benim iade için de 10 gün beklemem gerekmiş.. cevap gelirse yazar mısınEvet şimdi yorumumun altına cevap yazılmış.Falların yoğunluğundan cevap veremediği ve bekleyebilirsem de cevap vereceğini yazmış.iletmişler sanıyorum ki.
Aa tamam canım senin neden öyle oldu acaba?Ben biraz sert bir yazı yazmıştım ve falcıya iletilmesini istemiştim.Belki ondan olabilir.Çünkü ondan yani yazımdan sonra falcı bana geri dönüş yapmış.iade de istemedim genel olarak sadece yorum yapıp ilgilenmediği ve sorumu 2 kez yazmama dahi cevap verilmemesine sinirlendim.Belki bundan dolayı olabilir.Canım Bende mesaj felan yok.. Benim iade için de 10 gün beklemem gerekmiş.. cevap gelirse yazar mısın
Evet şimdi yorumumun altına cevap yazılmış.Falların yoğunluğundan cevap veremediği ve bekleyebilirsem de cevap vereceğini yazmış.iletmişler sanıyorum