tellwe.com'da bakılan fallar!

yok canım kendi öngörüsüydü çok da göz aydınlık bir durum değildi ama teşekkür ederim gene de :)) ama sorduğum soru üzerine iyi yorum yapmış benim de bildiğim şeylerdi tabi herkese iyi olacak diye de birşey yok iyi günündeydi belki de :))
Cnm tsk ederim cevabim için, umarım en kısa zamanda göz aydınlık durumlar da yaşarsın :)

Kızlar yaklaşık 1.5 yıllık tellwe deneyimimde edindiğim tecrubeler:
Ilk başta her yeniye yeni diye atlıyor puanı da iyiyse gonderiyordum, yenilere şans tanımak adına... zamanla anladım ki her yeni gerçekten yeni değil eski falcıların çoklu hesapları ve bunlardan iyi oldugunu dusunduklermizin birçoğuna diğer hesaplarından baktırmış olduğumuz için önceki fallarda verdiğimiz bilgiler ve sorularimiz ışığında ucundan tutturduklarini düşünüyorum, vadeyi olabildiğince uzun tuttukları için de gelecek için de tutma olasılığı daha fazla oluyor tabii.
Diğer bazı yeni veya yeni sandıklarımız da kopyala yapıştır, sonuç olarak gerçekten hisli birine daha fazla vermek bu şekilde onlarca 5TL ödemekten daha mantıklı.
Portföyü olan falcılara dikkat! Her yeni sandığımız yeni değil. Ayrıca tellwe de dikkat ederseniz bazı gruplar var aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çıkıyorlar sistemden.
Kendimce başka göstergeler de var falcı seçerken ama yine bile zaman zaman uckagitcilara denk gelmiyor değilim. Bir-kac hafta önce bu şekilde baktirdigim 20 TL lik bir fal içime oturdu resmen. Hani evet veya hayır dir bazı sorular icin olasiliklar, bu sözünü ettiğim dolandırıcı tüm olasılıkları sayıp vade olarak bu yılı verip iademi vermeyen bir sahtekar. Aman dikkat!
En son dikkatimi çeken durum ise yine "yenilerden" Xgemisi -kim olduğunu sistemden bakarsanız anlarsiniz- adlı yorumcunun neden birçok "tellwe falcisi" hayranı olduğu?

Ilk başta her yeniye yeni diye atlıyor puanı da iyiyse gonderiyordum, yenilere şans tanımak adına... zamanla anladım ki her yeni gerçekten yeni değil eski falcıların çoklu hesapları ve bunlardan iyi oldugunu dusunduklermizin birçoğuna diğer hesaplarından baktırmış olduğumuz için önceki fallarda verdiğimiz bilgiler ve sorularimiz ışığında ucundan tutturduklarini düşünüyorum, vadeyi olabildiğince uzun tuttukları için de gelecek için de tutma olasılığı daha fazla oluyor tabii.
Diğer bazı yeni veya yeni sandıklarımız da kopyala yapıştır, sonuç olarak gerçekten hisli birine daha fazla vermek bu şekilde onlarca 5TL ödemekten daha mantıklı.
Portföyü olan falcılara dikkat! Her yeni sandığımız yeni değil. Ayrıca tellwe de dikkat ederseniz bazı gruplar var aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çıkıyorlar sistemden.
Kendimce başka göstergeler de var falcı seçerken ama yine bile zaman zaman uckagitcilara denk gelmiyor değilim. Bir-kac hafta önce bu şekilde baktirdigim 20 TL lik bir fal içime oturdu resmen. Hani evet veya hayır dir bazı sorular icin olasiliklar, bu sözünü ettiğim dolandırıcı tüm olasılıkları sayıp vade olarak bu yılı verip iademi vermeyen bir sahtekar. Aman dikkat!
En son dikkatimi çeken durum ise yine "yenilerden" Xgemisi -kim olduğunu sistemden bakarsanız anlarsiniz- adlı yorumcunun neden birçok "tellwe falcisi" hayranı olduğu?

Canım ben bu ayki kotami fazlasıyla astım zaten,kendimi frenleyebilmek adına kota koymaya çalışıyorum.Bes beş derken bir sürü para harcadım ben de şimdi önümüzdeki dönem için şöyle esaslı,durust ve her dediği gerçekten çıkan birine baktırmak istiyorum,bu bağlamda kimi onerirsin?Aklimdaki isim Betulunkehanetleri ama bu falcı hakkında fazla bilgi yok forumda o yüzden emin olamıyorum.Baska bir isim de onerebilirsen sevinirim.

Bir de en son kopyala yapıştır aldığım fallar: arikannnursima ve Bornmoon. Ikisi de derhal iade etti.
Anlamadığım diğer bir konu ise bunlar gerçekten istediklerinde fal bakabiliyorlar mı? Yani belli bir sayıdan sonra yeni açtıkları hesaplarda Vip olana kadar mı kopyala yapıştır gönderiyorlar yoksa format değiştirip bu duruma devam mı ediyorlar?
Bazı yorumların sahte veya manipüle edilmiş olduğunu da biliyorum.

Son düzenleme:
Yiramir bende güzel kişilik tahlili yaptı,gerek benim gerek karşı tarafın bulunduğu durumu güzel özetledi ama godheabla'yi bende begenmedim,yildizname baktirdim ona ve çok yüzeysel,herkese uyabilecek tarzda bir yorumdu ama en berbat Kahin Fevzi oldu bende,çiçek,bocek felan fistan yazmista yazmış:)
Yiramire bende baktırdım, pembe tablo çizdi, yorum sonrası , karşı ile olan olumsuz durumdan bahsettim, falı iade edebileceğini belirtti,ilk defa olumlu hissettiği bir falda böyle sıkıntılı olması ile karşılaştığını belirtti,kibar biri, dedikleri çıkar mı bilmiyorum.. gelişme olursa yazar mısın canım, bende paylaşırım.

O kadar guzel aciklamissin ki. Ayni sekilde dusunuyorum. Bundan 4 ay once filan acaba telweeye falci alirken nasil bir degerlendirme yapiolar diye merak edip falci basvurusunda bulundum. Saat 16.00 civariydi sorgusuz sualsiz 2 saat sonra yorumcu oldum. Yani bu kadar kolay orada yorumcu olmak. Simdi denilecek belki cv mi isteyeceklerdi referans mi sorcaklardi diye. Tabiki de bunlari beklemiorum arkadaslar ama en azindan bi degerlendirme yap mesela katina bakiorum dedim. Sec bi katina karti anlio muyum bi ölç. Bu kadar zor mu yani bunu yapmalari? Oyle yapsalar daha guvenilir yorumcular olmaz miydi? Dalga gecer gibi yorum yapan kisilere daha az rastlamaz miydik ? Bunu sadece telwee icin soylemiorum hepsi icin gecerli. Sadece orda yorumcu olmayi denedigim icin telweeden yola ciktim. Bu arada sunu da belirtmek isterm ki kimseye fal bakmadim. Zaten amacim fal bakmak degildi orda sadece nasil yorumcu olunuo onu merak etmstm

Yiramire bende baktırdım, pembe tablo çizdi, yorum sonrası , karşı ile olan olumsuz durumdan bahsettim, falı iade edebileceğini belirtti,ilk defa olumlu hissettiği bir falda böyle sıkıntılı olması ile karşılaştığını belirtti,kibar biri, dedikleri çıkar mı bilmiyorum.. gelişme olursa yazar mısın canım, bende paylaşırım.

Tabiki yazarım canim,evet çok kibar biri Yiramir,çok güzel kişilik tahlili yapıyor bence ama öyle çok vade vermemiş bana falini tekrar inceledim şimdi.Benim çok kırgın olduğum bir insan var onu birebir anlatmis mesela,beni de birebir anlatmış.

Peki üçü arasında en çok hangisini tavsiye edersin vade analiz bakımından..
Ya aslında benim durum pek iç açıcı olmadığı için üçü de pek olumlu konuşmadı zaten. Nisan ayını verdiler tarih olarak.Alrishanin karşı tarafın kişilik analizini cok beğendim. Naktayla ayni seyleri söyledi hemen hemen. Bu da beni cok şaşırtmıştı. Ben uygun fiyatlı olduğu için bu üçünü yazdım. Çünkü naktayi da çok beğeniyorum. Abelz e yeni baktirdim hem el falı hem kahve. Kahvesi daha iyiydi. Daha çok ayrıntı vermişti. Ve onun da kişilik analizi iyi

Tabiki yazarım canim,evet çok kibar biri Yiramir,çok güzel kişilik tahlili yapıyor bence ama öyle çok vade vermemiş bana falini tekrar inceledim şimdi.Benim çok kırgın olduğum bir insan var onu birebir anlatmis mesela,beni de birebir anlatmış.
Bende tekrar okudum falı :)
İki hafta içinde çok istediğin bir dilek olacak demiş, 1 hafta oldu. Bakalım gelişme olursa yazarım.

Ya aslında benim durum pek iç açıcı olmadığı için üçü de pek olumlu konuşmadı zaten. Nisan ayını verdiler tarih olarak.Alrishanin karşı tarafın kişilik analizini cok beğendim. Naktayla ayni seyleri söyledi hemen hemen. Bu da beni cok şaşırtmıştı. Ben uygun fiyatlı olduğu için bu üçünü yazdım. Çünkü naktayi da çok beğeniyorum. Abelz e yeni baktirdim hem el falı hem kahve. Kahvesi daha iyiydi. Daha çok ayrıntı vermişti. Ve onun da kişilik analizi iyi
Teşekkür ederim canım, abelz ya da alrisha denemeyi düşünüyorum

Back
X