tellwe.com'da bakılan fallar!

Hepsi gitti ki, capella da stms de:SSS kizlar o olaydan ve yonetimin tutumundan dolayi ayrildilar tamamen. Cok uzucu, Leyla okuyorsan burayi "don adanadan":)))
Biliyorum ve yoklukları çok belli, bir süre ben de girmedim. Özgürlüğün kısıtlanmasiydı bana gore, tehditler bilmem ne ama inadına yazmak istedim düşüncelerini ve döndüm.

Withoutyou kim çıktı? Ben onun falcı yorumlarını baya dikkate alıyordum ya :KK70:

Ben adini tam hatirlamiyorum ama falin ustasi mi neydi sanirim. Kizlar buldu aslinda.
Biliyorum ve yoklukları çok belli, bir süre ben de girmedim. Özgürlüğün kısıtlanmasiydı bana gore, tehditler bilmem ne ama inadına yazmak istedim düşüncelerini ve döndüm.

Umarim onlar da donerler. coz ozledik yazilarini:(

Ben 5 gun oldu Indira Gandhi anca 110 kredi birikti bende. 500 kredi nasil yaptin? Wow! Ama sonuç değmez diyorsun yani, o tarz uygulamalar var hani gerçek falcılar diyorlar ama en basta hazir metin oluşturmuşlar, kart yorumlatmışlar sonra falcı boot aslında... :KK43:
Yarım saat ara ile 2 kredi kazanınca saat başı başına bekledim. Ben Pakize Soyadan 'ın hazır metni gönderdiğini inanıyorum. Herkese uyacak yorumdu.

Kızlaar simdi rewsenannenin duvarına bakıp cok memnun kalan var diye fal atcaktım ama sanırım burdaki herkesin falı patlamıs geri mi ceksem ki kahve falı indirimde diye aklımı çelmişti oysa:KK43:
Rewsen Anne, Zeynep Ana, Meryem Abla aynı kişiler ve çoklu hesabi olan büyük bir gruba dahiller.
Yine de sen bilirsin.

Kızlaar simdi rewsenannenin duvarına bakıp cok memnun kalan var diye fal atcaktım ama sanırım burdaki herkesin falı patlamıs geri mi ceksem ki kahve falı indirimde diye aklımı çelmişti oysa:KK43:
oyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdi :D hatta kazandıkları krediyle falcılara fal baktırıp beğenmedim iğrenç 1 puan falan yapmışlardı :D

oyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdi :KK70: hatta kazandıkları krediyle falcılara fal baktırıp beğenmedim iğrenç 1 puan falan yapmışlardı :KK70:
Ahahahah aaaa bunu yeni duyuyoruum bu falcı dünyası cok garip...

oyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdi :KK70: hatta kazandıkları krediyle falcılara fal baktırıp beğenmedim iğrenç 1 puan falan yapmışlardı :KK70:

ne yaptin ne yaptin:))) yerlerdeyim inan, hesaplarini hacklemissin resmen:KK70::KK70:

Ahahahah aaaa bunu yeni duyuyoruum bu falcı dünyası cok garip...
hatta ben mercanteyzenin duvarına yazdım fake hesap acıyorsun bari şifresini 123456 yapma diye onu silmiş sonra :D ya cok değişik bişile karşılaştım anlatamam :D

Back
X