tellwe.com'da bakılan fallar!

neden böyle bişi yaptım biliyor musun :D cunku hiç inandırıcı gelmedi karadedeye kin tuttum hatta resmen falda dalga geçmişti bende arastırırlen bir baktım aynı kullanıcılar mercanteyzeyede yorum atmış hepsi de soyle ablamda sana fala yollucak eniştemde sana fal yollucak sen mükemmelsin falan bir denedim sifre 123456 tutmus :D bu falları da hep promosyon olarak bakmışlar nasıl buldularsa yolunu bilmiyorum

özelden birkaç kişiye yolladım bunu farkettiğimde forumdan bana zaten cok belli denemesemde fake oldukları yazmışlardı gerçekten de bağırıyordu fake oldukları :D

Gadolinyumun profiline bakin bir, kadin demis ki"cKafam karıştı.ben kahve fincanı göndermiştim ama siz cay bardağınıza baktıgımda diyorsunuz.???? Falımı iade edermisiniz lütfen" adamin yaniti "Çay bardağı dediğim o bardağın özel ismi :) kahve bardağı denmiyor o yüzden :) "

Sanirim fincan kelimesinin varoludugundan haberdar degil:KK70::KK70:

oyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdi :KK70: hatta kazandıkları krediyle falcılara fal baktırıp beğenmedim iğrenç 1 puan falan yapmışlardı :KK70:
Hesapları silinmiş bir deneyeyim dedim yemedi :KK45:

Aaa teşekkür ederim hemen iptal edelim
özelden birkaç kişiye yolladım bunu farkettiğimde forumdan bana zaten cok belli denemesemde fake oldukları yazmışlardı gerçekten de bağırıyordu fake oldukla
onlara övgüler yağdıran sozde kullanicilarin hesaplarına 123456 şifresiyle mi girdin? Doğru mu anladım? Tebrix koyuyorum sana. Brava!

özelden birkaç kişiye yolladım bunu farkettiğimde forumdan bana zaten cok belli denemesemde fake oldukları yazmışlardı gerçekten de bağırıyordu fake oldukları :KK70:
Bu super olmuş:)) bunu önceden duymak isterdim. Ben de fark ettim ki bu şekilde fake yorumcular var, bir falcı 1 aldıysa bunlar hemen kurtarma mesajları.

Kızlar ben de Tellwe de bir profil acsam zaten kafadan on kisiye fal bakarım,mubarekler yorum kısmına bütün hayat hikayelerini yazıyorlar,adlarını bilirsiniz zaten:)Günü kurtarıp sonra hesabı kapatırım:)))

neden böyle bişi yaptım biliyor musun :KK70: cunku hiç inandırıcı gelmedi karadedeye kin tuttum hatta resmen falda dalga geçmişti bende arastırırlen bir baktım aynı kullanıcılar mercanteyzeyede yorum atmış hepsi de soyle ablamda sana fala yollucak eniştemde sana fal yollucak sen mükemmelsin falan bir denedim sifre 123456 tutmus :KK70: bu falları da hep promosyon olarak bakmışlar nasıl buldularsa yolunu bilmiyorum
Ben de bir ara yollamıştım karadedeye. Sonra beklemek istemedim ve geri çektim. Iyiki öyle yapmışım

ne cakal kadin ya hep ayni taktik, nedense ask durumu disinda bir sey cikmiyor falda:))) kizcagizi da kandirmis, kiz iki hesaba da fal yollamis, yi falci bildi saniyor. Komik olan benim kiymetabla falima defnesen imzasi atmis:)))
Aynen yaaa:((( yalniz öyle denk geldiki benim buradaki kendi falcimla dedikleri uyuşunca inandim

Perseis ile Hades’le ilgili güzel yorumlar var gibi kızlar. Bir el birliği yapıp Peralina gibi onları da döndürsek mi?
Peralina’ya baktırabilen oldu mu bu arada? Mail gelince girmeye başlamış tekrar

Perseis iyi mi canım?
Ben hiç baktırmadım bir kere yollamıştım geçen ay dört gün bekledim uzaktaydı geri çekmiştim o yüzden. Forumda ama iyiler arasında adı geçenlerdendi. Ss alıyorumda ben uyku tutmayınca. Merak ettiklerim arasındaydı o yüzden. Chitra’yı falanda öyle buldum ben. Birkerebir var o da övülmüş zamanında ama bir yıldır yok

Ben hiç baktırmadım bir kere yollamıştım geçen ay dört gün bekledim uzaktaydı geri çekmiştim o yüzden. Forumda ama iyiler arasında adı geçenlerdendi. Ss alıyorumda ben uyku tutmayınca. Merak ettiklerim arasındaydı o yüzden. Chitra’yı falanda öyle buldum ben. Birkerebir var o da övülmüş zamanında ama bir yıldır yok
Çok ilginç uzun süre girmeyen falcilar bazen beklenmedik şekilde girebiliyorlar sisteme.

Back
X