tellwe.com'da bakılan fallar!

O kadar çok fal baktirmisim ki hemen baktım fal geçmişine parlakzel varmı diye, baktirmisim kendisine güzel bakmış,çok uzun da değil kısa da değil ama beklentimi karsilamis o an için.Verdigi vade henüz gelmedi,ama tutarlı bir fal bakmış,bunun dışında nazik,iyi niyetli biri kendi

Canım ayevii iklim gönderdiğimde enerji alamamis benden öyle demisti.Vade vedi evet bu ay içinde gerceklesirse sayet falı tutmuş olacak:)
Sayfasındaki yorumlarda hep çıktığı söyleniyor bakalım nolacak. Benimki tee mayısta :D

Sayfasındaki yorumlarda hep çıktığı söyleniyor bakalım nolacak. Benimki tee mayısta :KK70:
Ya evet iyi bir falcı anı iyi yorumluyor,karşındaki kişinin hislerini felan ama böyle duvarında ki yazilalanl çok inandırıcı gelmedi bana dikkat ettiysen hep aynı kişiler,her dediğin verdiğin tarihte çıktı felan demis ve haftada bir yildizname bakılmaz ki, yildizname geniş kapsamlı bir faldir.Dogumdan ölüme kadar başından geçecek olayları soyler.Boyle bu hafta onu yasadim,oönümüzdeki hafta ne olacak felan şeklinde bakılacak bir fal türü degil.

Canım ban

Canım bana da öyle yapmışti,tipik falci kaprisi işte.Bu arada ben de dün gece sırf merakimdan dolayi Sardunya'ya attım.O kadar süre beklememe rağmen bakmadı,çok soru sormussunuz hepsi ayrı bir fal konusu lütfen tek bir soru da yogunlasin diye mesaj gondermis.Topu topu üç tane soru sordum.

Bana da nakta yaptı hayatının şifresini istiyosun resmen gibi bi şey demiş :KK16: ve falımı iade etmiş tekrar attım soruları baya indirgeyerek ama bakalım

Bana da nakta yaptı hayatının şifresini istiyosun resmen gibi bi şey demiş :KK16: ve falımı iade etmiş tekrar attım soruları baya indirgeyerek ama bakalım
Hepsinde bir kapris,bir burnundan kıl aldırmayan durumu, parasıyla degilmi kardesim,yeni falcilar candır en azından bidi bidi yapmadan bakiyirlar.

Canım parlakzel'emi baktirdin,bajtirdiysan sende nasildi?
Canım evet ona baktırdım geçen sene konuştuğum birisi vardi koptu iletisimionu sordum bana karsi ne dusunuyo falan diye yaptığı yorum mantikli geldi bana gelmesi için senin adim atman lazim once faln dedi gelecekle ilgili de suan senden hoslanan biri var dedi harf verdi ama öyle biri bence yok yani harflerden falan cikarmaya calistim yok yani bulamadim sevgili olmicaksiniz ama dedi baska biriyle olcaksin dedi zaman vermemis sordum işte ne zaman diye cevap bekliyorum

Bir cok falcı bana hep yeni tanışacağın biriyle olacaksin dedi banu yılmaz suan tanıdığın gördüğün biri dedi farklı olarak banunun fallar tutuyo mu

Canım evet ona baktırdım geçen sene konuştuğum birisi vardi koptu iletisimionu sordum bana karsi ne dusunuyo falan diye yaptığı yorum mantikli geldi bana gelmesi için senin adim atman lazim once faln dedi gelecekle ilgili de suan senden hoslanan biri var dedi harf verdi ama öyle biri bence yok yani harflerden falan cikarmaya calistim yok yani bulamadim sevgili olmicaksiniz ama dedi baska biriyle olcaksin dedi zaman vermemis sordum işte ne zaman diye cevap bekliyorum
Tamam canım,bir de yenilerden denemek istersen MadamNadya güzel bence,Cuma günü gördüm ben, ilk baktiran benim galiba:)Kuyruk olmuş onda da.

Sardunya bana hemen bakmıştı benimde sorduğum soru çoktu halbuki.
Ayevi sanada net tarih verdi mi böyle canım? İlk falında çok odaklanmamışsın ondan bakmadım demiş birde bana anlamadım üç haftada ne değişti? :KK70:
Canım bu Sardunya nasildi sende,bekliyeyim mi cekeyim mi falı?Bir arkadaş çoklu hesapları olan falcilar arasında saymisti galiba onu yanlış mı hatırlıyorum yoksa.

Kızlar neferttine baktırdım. Fena değildi bide hoş hani atarlı bi falcı gelmedi. Çıkarsa yazarım şok edici bilgiler vermedi ama fena değildi, bilmedi diyemem.

Ben kendisine baktirmadım ama duvarı için aynı şeyleri düşündüm. Hani takipçi satın alınıyordu ya bir ara sosyal medyada, o hesap eş dost kendi özel üye hesabi filan saksakcilik yapıyor herhalde dedim :)

Kızlar elimde 30 kredim kaldı acaba kime baktirsam? Chitra yulee evremdamla nakta ayevii bunlara baktirdim, aklımda taraca ve akrepgoz var ama size de sorayım dedim.

Canım bu Sardunya nasildi sende,bekliyeyim mi cekeyim mi falı?Bir arkadaş çoklu hesapları olan falcilar arasında saymisti galiba onu yanlış mı hatırlıyorum yoksa.
Öyle ahım şahım bir fal değildi ama çokta kötü değil. Kısa tutmuş falı birde net tarih veremiyorum dedi. Kredisi 10 olduğu için denenebilir diyebilirim

Kızlar elimde 30 kredim kaldı acaba kime baktirsam? Chitra yulee evremdamla nakta ayevii bunlara baktirdim, aklımda taraca ve akrepgoz var ama size de sorayım dedim.
Akrepgoz’u tavsiye etmem bana tavsiyeli bir fal yolladı sonuç olumlu mu olumsuz mu hiçbir şey anlamadım. İade istedim o yüzden

Akrepgoz iade isteyince azarlamış beni :D falı okumuyor musun diye halbuki okuyorum okuyorum netice ile ilgili bir şey bulamıyorum

Kizlar o mu bu mu derken, uyumsuz'a attım,umudum yoktu bakacağına dair çünkü daha önce bir kaç kez attım bakmadi,bakmadı derken iade etmedi ama çok sık online olmadığı için beklemek istemedim.Kendisi zaten atarlı bir ablamiz anladığım kadariyla çünkü çok saçma sapan sebeplerden iade ediyormuş falları,derken şu anda iptal vaziyette yım.Sanki bir akrabamdan,bir arkadaşımdan bilgi almışta aktariyormus gibi bakmis, Türkçesini cozebilirseniz şayet çok iyi bakmis,Valla bana öyle geldi.

Akrepgoz’u tavsiye etmem bana tavsiyeli bir fal yolladı sonuç olumlu mu olumsuz mu hiçbir şey anlamadım. İade istedim o yüzden
Akrepgoz iade isteyince azarlamış beni :KK70: falı okumuyor musun diye halbuki okuyorum okuyorum netice ile ilgili bir şey bulamıyorum
Akrepgöz baktirdigim ilk üç falcidan biriydi. 2 onemli sorum vardi birkac gun sonra sonuc olumsuz oldu, bunun uzerine ben de iade istedim, olumlu olacagindan cok kesin konustu cunku. Bana dalga gecer gibi smiley gönderdi cvp olarak dolandırıcı. O zaman ilk iadem olduğundan yönetime yazsam kesin iade ederlerdi ama ilk koşulsuz iade hakkım olduğunu dahi bilmiyordum. Bana sesli bakmıştı bu arada. Azeri şivesiyle baktığından o kadar kolayda anlaşılmıyor kadının bazı kelimeleri. Sonuç olarak ben de kesinlikle önermem.

Akrepgöz baktirdigim ilk üç falcidan biriydi. 2 onemli sorum vardi birkac gun sonra sonuc olumsuz oldu, bunun uzerine ben de iade istedim, olumlu olacagindan cok kesin konustu cunku. Bana dalga gecer gibi smiley gönderdi cvp olarak dolandırıcı. O zaman ilk iadem olduğundan yönetime yazsam kesin iade ederlerdi ama ilk koşulsuz iade hakkım olduğunu dahi bilmiyordum. Bana sesli bakmıştı bu arada. Azeri şivesiyle baktığından o kadar kolayda anlaşılmıyor kadının bazı kelimeleri. Sonuç olarak ben de kesinlikle önermem.

Akrepgözü erkek sanıyordum baktırmadım :)))))

Back
X