tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben olumsuz yoruma da açığım zaten ama bazen olayları dallasa cevırıyolar ve ınsan bı anlık psikolojiyle belkide durum hıc oyle dedikleri gibi değil sınırle bıse yapsa mesaj atsa arasa ya da daha kötü olacak. Ben bı kez boyle bıse yaptım ve sınırle ve sacma sapan bı hal aldı ilişkim
Ohooo ben birisi ile küsüm ne olacak kusluk durumu diye sordum,sana büyü yaptırmaya kalkmış dedi birisi.Hayir o kişiyi tanimasam karisacak ortalik:)

Ben olumsuz yoruma da açığım zaten ama bazen olayları dallasa cevırıyolar ve ınsan bı anlık psikolojiyle belkide durum hıc oyle dedikleri gibi değil sınırle bıse yapsa mesaj atsa arasa ya da daha kötü olacak. Ben bı kez boyle bıse yaptım ve sınırle ve sacma sapan bı hal aldı ilişkim
Bir anlik ta olsa insan etkileniyor tabii ister istemez ama asla fala göre hareket etmemek lazım ben bunu bilir bunu söylerim, aksi halde sonuçlar fena.

Ohooo ben birisi ile küsüm ne olacak kusluk durumu diye sordum,sana büyü yaptırmaya kalkmış dedi birisi.Hayir o kişiyi tanimasam karisacak ortalik:)
Banada sevgilin seni aldatıyor demişti bi falcı ve bende onun instagramında bi kız gördüm fotoğraflarını beğenmişti hep ve kızı tanımıyorum dedim bu mu acaba direk sinirlenip aramıştım ve ilkokul arkadaşı çıkmıştı rezil olduğumla kaldım:))

Banada sevgilin seni aldatıyor demişti bi falcı ve bende onun instagramında bi kız gördüm fotoğraflarını beğenmişti hep ve kızı tanımıyorum dedim bu mu acaba direk sinirlenip aramıştım ve ilkokul arkadaşı çıkmıştı rezil olduğumla kaldım:))
Cok fena seyler,evli olduğunu düşün o adamla resmen bir aile faciası olur.Bir de büyü yaptırmaya kalkmış ne demek yaa?KKarşındaki insanı nasıl böyle biseyle suclayabilirsin,dünyanın en assagilik davranışlarından biri.

Kızlaaar naktayı daha fazla bekleyemem diyip falımı hic arastırmadan Behappy'e attım sanırım yeni geri dönen bi falcı yorumunu gerçekten çok beğendim ve karakter analizleri iyi olan gerçekçi bi faldı kaldı geriye vadeleri beklemek bence tavsiye edebilirim simdi sıram gelirse peralina ve uyumsuz kaldıı

Çıkan fal haberi cherrycoco artık sen pesinden koscaksin dedi birden o sekilde dönüverdi olaylar faldan sonraki gün :KK14:

Kizlar bu ayeviii denen falcinin duvarinda cok net cikti diye yazanlar olmus sizce dogru mu bu relam mi bu kadar cikti yazan? Ozellikle yildizname ve hayat yolu mu ne oyle fallarda gunu gunune cikti yazmislar, baktiran var mi memnun kalan?

Kizlar bu ayeviii denen falcinin duvarinda cok net cikti diye yazanlar olmus sizce dogru mu bu relam mi bu kadar cikti yazan? Ozellikle yildizname ve hayat yolu mu ne oyle fallarda gunu gunune cikti yazmislar, baktiran var mi memnun kalan?
Ben baktırdım ama vadesi var daha. İki net tarih verdi bana

Lizyaa sen bir yolun var da nurbanuyu beğeniyordun yanlış hatırlamıyosam çıkan şeyler oldu mu falında?

Kızlar Tellwe de ustafalci11 var ben yeni geldiginde baktirmistim ve falı hosuma gitmişti,dün tekrar atayım dedim,daha düne kadar beş kredi ye kahve falı bakiyirdu,yuzelli yi geçince kahve kirk kredi olmuş.Bu kadar olur ya..Bunun adı nedir sizce?

Kızlar Tellwe de ustafalci11 var ben yeni geldiginde baktirmistim ve falı hosuma gitmişti,dün tekrar atayım dedim,daha düne kadar beş kredi ye kahve falı bakiyirdu,yuzelli yi geçince kahve kirk kredi olmuş.Bu kadar olur ya..Bunun adı nedir sizce?
Ben gecen bi tane promosyon fal attim kahve sansima o bakti biliyo musun temmuz ortası iliski var dedi promosyon diye salladı mi acaba dedim de bilmiyorum :D

Ben gecen bi tane promosyon fal attim kahve sansima o bakti biliyo musun temmuz ortası iliski var dedi promosyon diye salladı mi acaba dedim de bilmiyorum :KK70:
Valla bazı falcilar fırıldak gibi fiyat değiştiriyor,başı dönüyor insanin,eğer o ise sanslisin,bana hep en dandikler kopya fal gönderiyor tellwe de.

Back
X