- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.873
- 373
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #21.381
Al benden de o kadar ya. Bugünde sıra gelmeyecek heraldeAynen yaaaaagına geldi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar ya. Bugünde sıra gelmeyecek heraldeAynen yaaaaagına geldi
![]()
11 saat olmuş göndereli aslında ona göre sayılı alsa yorumlasa daha iyi de karışmayalımAl benden de o kadar ya. Bugünde sıra gelmeyecek heralde
Benim 24 saati geçti kız:)) dur sen:)11 saat olmuş göndereli aslında ona göre sayılı alsa yorumlasa daha iyi de karışmayalım![]()
Ama ilerlemiyor ki kac saattir iki kişi ancak düştüBenim 24 saati geçti kız:)) dur sen:)
Benim 24 saati geçti kız:)) dur sen:)
Aynen ilerlemiyor kuzu falda gözüküyor ama. Bende belki bu gece diyordum da ıı ııh)))))))))) saygılar......
O zaman salı gününü bekliyorum ben yorumu almak için
Malesef bende dört gözle bekliyorumAma ilerlemiyor ki kac saattir iki kişi ancak düştü
Ben de ayni. Surekli kontrol ediyorumMalesef bende dört gözle bekliyorum
300 tlden çokKızlar bu ay fala ne kadar para harcadiniz?Hesapladim şimdi 85 felan olmuş benimle hala daha elim ayağım titriyor fal baktırmak için,sizlerin ne kadar oldu? Kendimi değerlendirmek ve bir yerde sınır koymak,dur demek istiyorum.
Ben geçen sene 8000 tl den fazla verdim 8 ayda, hayatımın en pis süreciydi ve maalesef daha kötü oldu falcılar umut verdiler.300 tlden çok(1 senede)
Çok pis bir bağımlılık bu yalnız, kendimden korkmaya başladımBen geçen sene 8000 tl den fazla verdim 8 ayda, hayatımın en pis süreciydi ve maalesef daha kötü oldu falcılar umut verdiler.
Ve bir gün karar aldım, azaltım.
Bu ay sadece 5 tl verdim bugün kahve falına. En son şubat ayında Katina baktırdım, cüzdanım hafifledi, bende bu bağımlılıktan kurtuldum
Seni çok iyi anlıyorum, bir gün 10 fal aynı sitede farklı yorumculara attığım oldu, bir sene boyunca hepsi umut verdi olacak diye . Ta ki olmayana kadar, 2 yorumcu hayır olmayacak demişti bana ocak ve şubatta gerçekleri yüzüme vurdular ve olmadı,o gün bıraktım falları. Allah razı olsun olumsuz konuşan falcılardan.Çok pis bir bağımlılık bu yalnız, kendimden korkmaya başladım![]()
Ya çok sinirlendim duyunca şimdi,büyü dünyanın en assagilik davranışlarından biri bana göre,yapana da yaptırana da lanet olsun deniyor.Allahim yarabbim yaaa..Kızlarkısmet ablanın profilindeki yorumları okuyordum şimdi, biri büyü yapmasını biliyorsanız yapın demiş kadına..
Şok oldum.
Büyü yapanın da yaptıranın da yatacak yeri yok derdi anneannem. Allah akıl fikir versin, kızlar doğru yoldan ayırmasın Allah bizleri, inşallah hepimiz mutlu oluruz cani gönülden diliyorum.Ya çok sinirlendim duyunca şimdi,büyü dünyanın en assagilik davranışlarından biri bana göre,yapana da yaptırana da lanet olsun deniyor.Allahim yarabbim yaaa..
Evet canım,aslinda fal baktırmak bile çok büyük günahken büyü yapanın da yaptıranın da yatacak yeri yok.En büyük günahlardan biri,Allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun,hepimizin derdi tasasi tez zamanda son bulsun İnşallah..Büyü yapanın da yaptıranın da yatacak yeri yok derdi anneannem. Allah akıl fikir versin, kızlar doğru yoldan ayırmasın Allah bizleri, inşallah hepimiz mutlu oluruz cani gönülden diliyorum.