tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben 300₺’lık mobil limiti doldurdum yine.
O değilde yine Nakta’ya atacağım sanırım bu gidişle. İki buçuk hafta oldu bakar herhalde :KK70:
Mobil ödeme de ucyuz liralık limitmi oluyor canım?Bu Nakta kırk kredi harcayacak kadar iyi mi gerçekten?

Ne yiramir mis arkadas. Bana 5 dk da fal yorumlamisti. Copy paste yapmasi 5 dk sini almis diye dusundm ve uzuldum onun adina. Ben daha hizli kopyala yapistir yapabiliyorum :) aslaa burda ovenleri elestirmiyorum ama madem siz de tutan seyler var o halde benm nazarimda bu kisinin coklu hesaplara sahip.oldugu garantisidir. Ki bu sayede de daha once sizden aldigi bilgilerle iyi tespitler yapabilmis. Ama benm telwede baktrdigim fal sayisi bir elin parmagini g3cmedigi icin bana bakmams olacak ki careyi genel fal yorumunda bulmus. :KK14:

Ne yiramir mis arkadas. Bana 5 dk da fal yorumlamisti. Copy paste yapmasi 5 dk sini almis diye dusundm ve uzuldum onun adina. Ben daha hizli kopyala yapistir yapabiliyorum :) aslaa burda ovenleri elestirmiyorum ama madem siz de tutan seyler var o halde benm nazarimda bu kisinin coklu hesaplara sahip.oldugu garantisidir. Ki bu sayede de daha once sizden aldigi bilgilerle iyi tespitler yapabilmis. Ama benm telwede baktrdigim fal sayisi bir elin parmagini g3cmedigi icin bana bakmams olacak ki careyi genel fal yorumunda bulmus. :KK14:
bana 1 saat surdu bakmasi ve fal uzunlugunun icinde bir tane bile bos laf yoktu bastan sona benle ve sordugum soruyla ilgiliydi
diger hesaplarindan yola cikabilcegini sanmiyorum cunku diger fallarimdan tamamen bagimsiz soru sordugum ilk falciydi ve karsi tarafi analizi olsun varolan durumumuz olsun harika tespit etti ve olası seyler soyledi
enerji meselesi, sizinle tutmamis demek ki :) ya da benle fazlaca tuttu bilemedim

Seni çok iyi anlıyorum, bir gün 10 fal aynı sitede farklı yorumculara attığım oldu, bir sene boyunca hepsi umut verdi olacak diye . Ta ki olmayana kadar, 2 yorumcu hayır olmayacak demişti bana ocak ve şubatta gerçekleri yüzüme vurdular ve olmadı,o gün bıraktım falları. Allah razı olsun olumsuz konuşan falcılardan.
Hiç unutmuyorum bi falcıyla telefon görüşmem vardı bi sitede herşeyi bilmişti, meğer..
diğer yorumcu onun arkadaşıymış ve beni boş şeylerle kandırdılar. Bence insan tokatı yediği an kendine geliyo
Olmayacak diyenler kimlerdi

Evet canım,aslinda fal baktırmak bile çok büyük günahken büyü yapanın da yaptıranın da yatacak yeri yok.En büyük günahlardan biri,Allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun,hepimizin derdi tasasi tez zamanda son bulsun İnşallah..
Çok ama çok doğru Borellus80 Borellus80 :110:
Allahım hayırlısını versin hepimize. Olmaması bazen daha hayırlı, ama biz bunu o an anlamıyoruz, bir gün güzel kapılar açılcak bizlerede

Ya kizlar burada son zamanlarda ovulen yiremir encokempati ve banuya attim
Banu ve encok empati hic anlatildgi gibi degildi yiramir bakmadi henuz ama ondanda beklentim kalmadi.
Yani bir isi olumlu veya olumsuz yorumlamalarindan ziyade sen soylesin boylesin deyip fali bitirmisler.
Baskasina iyi bakan devilen kisi bende niye boyle oluyor anlamiyorum.

Banu ve encok empati hic anlatildgi gibi degildi yiramir bakmadi henuz ama ondanda beklentim kalmadi.
Yani bir isi olumlu veya olumsuz yorumlamalarindan ziyade sen soylesin boylesin deyip fali bitirmisler.
Banu Yılmaz'ı bende beğenmemiştim.Söylediği şeylerin hiç biri çıkmadı. Yiramir çok özenli uzun bir fal baktı bana.Çok beğendim.Maalesef her falcı herkeste iyi olamıyor :110:

Yiramir iyiydi bence ama mukemmel mi fali cikarsa bakicaz. Banu yilmazi begebmedim canli fala cagirmisti baktirdim ama hicbisi yok encokempati de kullanici yorumlaribi okuyunca fal atasim gelmedi

Yani bende hicbirsey bilemeyen falcilar baskasina nasil bu denli guzel ve dogru bakiyor?
Iyi kotu fal ayriminda kriter bir isin veya iliskinin olmasi veya olmamasi ise zaten yuzde 50 ihtimal.
Neyse hayirlisi olsun kizlar ama bir yerde dur demek lazim cunku biz bu halde oldukca falcilar daha cok arkadas olurlar bilgilerimizi birvirlerine verirler fiyati yukseltirler kapris yaparlar ...
Ben en son yiramire atmistim.sonrasinda uzun bir donem dusunmuyorum ya paramla oyuncagi olacagim yoksa milletin.

Back
X