tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar bi fal baktirdim Ayni şeyleri dönüp dolaşip Tekrar söylemiş.5 yildiz verdim uykulu uykulu okudum.iade alabilir miyim?Nasil iade aliniyor?

Sardunya’ya fal attım olumsuz gördüğü için yorumlamak istemedi daha önce baktıran oldu mu? Olumsuza da açık bir insanım ben neden bakmadığını anlamadım.Falları çıkıyor mu?

kızlar cok alakasız olacak sorum ama bu kadar fal batağına düsmüş biri olarak sizden görüş almak istiyorum.
Sizce bir ilişki taktiklerle stratejilerle ne kadar yuruyebilir? Erkekleri elimizde tutmak icin sevgimizi göstermemek mi gerek gerçekten.. Harap oldum artık sinirlerim kaldırmıyor kendimi karşı cinse açtığım icin ve duygularımı paylastığım icin enayi gibi hissetmeye basladım.
Örneğin koc burcu erkeği. Aranızda uzun süre ilişkisi olan ya da flörtü olan varmı? Nasıl yürütüyor fikir verebilirmi..

Gerçekten üzülerek söylüyorum; çok ümitliydim ama evremin vadesi geçti bende. O kadar emin ve vurgulu hisli konuşarak bana ,sesli yorumda 2,5 ay sabret,sizin aranızda birşey olmaması imkansız demişti... Hatta 2,5 ay sonra değil, en geç 2,5 ay içinde ,diye çok emin konuşmuştu.. ne diyelim sağlık olsun..
Söz vermiştim sonucu yazacağıma dair, o yüzden belirtmek istedim..

Günaydın kızlar.Bunları yazmak istiyorum ki baktırdığımız fallar sadace bir avuntu ve bizi boş hayallere kaptırıyor.Bu zamana kadar baktırdığım fallardan alakasız geldi bana o kişi.Söyledikleri ne olumlu Ne de olumsuz şeyleri yaşadım.Ama sonuç elbette olumsuz.:)Baktırdıklarım chitra,geysu,blackpearl(çok önceden),evremdamla,perseis,falcinur(o kişi ile geleceğimi görmediği için iade etmişti)Banu yılmaz(o kişinin olumsuz davranışlarının düzeleceğini belirtmişti 6 ay içinde),yiramir(benimle olursa bu ilişki yaşanılırsa yıpranacağımı söylemişti)yulee(Temmuz’a kadar vade vermişti.)belki de başka isimler de vardır tam hatırlayamadığım.Kendisi benimle biryerden iletişime geçti.Bu kişi kendisine beni laik görmüyormuş ve haketmediğini söyledi.Nedeni ise birçok kişi ile birlikte olması ve kirlenmesiymiş sayısını hatırlayamadığı onca kadın.Ve erkeklerin temel ihtiyacı varmış.Ve beni aldatırmış olmaz ise.Gel de bu adamı sev, hayır elbette.Bu gibi bir erkek sadece sapıktır.Benim söyliceğim tek şey eğer seviyorsanız konuşmayı deneyin.Fallara takılı kalıp zamanın gelmesini beklemeyin.Utanmayın sadece konuşun olabilir mi diye.?Kim bunları bilebildi ki kimse, değil mi?Biraz açıkça yazdım Kusura bakmayın.Ama amacım fallara odaklı olmayalım diye..Herkese güzel günler diliyorum:KK200:

Gerçekten üzülerek söylüyorum; çok ümitliydim ama evremin vadesi geçti bende. O kadar emin ve vurgulu hisli konuşarak bana ,sesli yorumda 2,5 ay sabret,sizin aranızda birşey olmaması imkansız demişti... Hatta 2,5 ay sonra değil, en geç 2,5 ay içinde ,diye çok emin konuşmuştu.. ne diyelim sağlık olsun..
Söz vermiştim sonucu yazacağıma dair, o yüzden belirtmek istedim..
Canım Evremdamla anda çok iyi olabilir ama verdiği vade ben de de tutmadı,uzulme lutfen.

Kalan kredimle poyraza kahve attım atmaz olaydım:kızgın::kızgın:
Suç biz de tutamiyoruz kendimizi,dün isinehli diye yeni bir falcı ya fal attim,bana dediği şeyi aynen aktarıyorum:Cevremden cilveli bir bayan esime ilgi duyuyormus ve ona yaklaşabilmek için beni kullanıkakmis.Sinirimden uyku uyuyamadim.Yahu böyle bir şerefsizin benim çevremde ne işi olabilir diye yazdım kendisine,ne olur kızma ben gordugumu söyledim ama fala bağlı kalma sen yine de yazmış.Allahim delirdim resmen delirdim..

Suç biz de tutamiyoruz kendimizi,dün isinehli diye yeni bir falcı ya fal attim,bana dediği şeyi aynen aktarıyorum:Cevremden cilveli bir bayan esime ilgi duyuyormus ve ona yaklaşabilmek için beni kullanıkakmis.Sinirimden uyku uyuyamadim.Yahu böyle bir şerefsizin benim çevremde ne işi olabilir diye yazdım kendisine,ne olur kızma ben gordugumu söyledim ama fala bağlı kalma sen yine de yazmış.Allahim delirdim resmen delirdim..

işinehli değilmiş demek ki.bence fazla takma :kızgın:

işinehli değilmiş demek ki.bence fazla takma :kızgın:
Yok canım ya ne çevremde öyle biri var ne de eşim onu yapabilecek bir insan,sadece sinirlerim bozuldu.Ya bunlar yuva bile yiktirir,hiç mi insaf yok.Bes aydır bir sayısını bilmediğim kadar fal baktirdim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım.Hee kardeşimin yasak aşk yaşadığını ve gorumcemin bana büyü yaptırdığını soyleyenleri saymazsak:)))

Bu kafayı yemiş ya !!!!!!!!!!!!!
Bence kafanı bile takma buna, milleti birbirine düşürür bunlar.
Kızlar. Okuyun: gorusme olacak demistim sana ama bu gorusmenin olmasina daha cok var gibi duruyor bunun zamanini sen belirleyeceksin gibi duruyor fincanda.
bekledigin bir haber varsa eger bu haberi alabilirsin yoksada seni mutlu edecek bir haber alabilirsin.yildizin cok düşük bu yuzden sık sık nazara göze geliyosun.

Biri bana anlatsın........ Whats is this ????

Yok canım ya ne çevremde öyle biri var ne de eşim onu yapabilecek bir insan,sadece sinirlerim bozuldu.Ya bunlar yuva bile yiktirir,hiç mi insaf yok.Bes aydır bir sayısını bilmediğim kadar fal baktirdim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım.Hee kardeşimin yasak aşk yaşadığını ve gorumcemin bana büyü yaptırdığını soyleyenleri saymazsak:)))
Poyraz falımı iade etmiş :halay::KK76:

kızlar cok alakasız olacak sorum ama bu kadar fal batağına düsmüş biri olarak sizden görüş almak istiyorum.
Sizce bir ilişki taktiklerle stratejilerle ne kadar yuruyebilir? Erkekleri elimizde tutmak icin sevgimizi göstermemek mi gerek gerçekten.. Harap oldum artık sinirlerim kaldırmıyor kendimi karşı cinse açtığım icin ve duygularımı paylastığım icin enayi gibi hissetmeye basladım.
Örneğin koc burcu erkeği. Aranızda uzun süre ilişkisi olan ya da flörtü olan varmı? Nasıl yürütüyor fikir verebilirmi..
Koc burcu duygularini belli etmeyen bir burc diyorlar ama bir yandan da asik olsa durmax diyorlar coknceliskili
Bence hicbir erkegin dötünü kaldirmaya degmez onlar ugrasmali ilk zamanlar özellikla zaten yoksa kiymeti olmuyor fali filan bi kenara birak bence

Koc burcu duygularini belli etmeyen bir burc diyorlar ama bir yandan da asik olsa durmax diyorlar coknceliskili
Bence hicbir erkegin dötünü kaldirmaya degmez onlar ugrasmali ilk zamanlar özellikla zaten yoksa kiymeti olmuyor fali filan bi kenara birak bence
canım ugrasıyordu da zafen ancak artık ben karsılık verdiğimde beni zaten cebinde görmeye basladı heralde onceki haliyle simdiki arasında dağlar var monotonlaşmaktan heralde ama sürekli de kaçamam ki ilişki istiyorum sonucta

Back
X