- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #21.461
Bu kişiden kişiye de değişen bi durum tabi. Ben karşımdaki insanı 2 senede çözdüm ona göre bi strateji uyguladım baskasında tutmaz o ayrı herkesın karakterı farklıdır. Karsınızdakı ınsanı en ıyı sız bılırsınız doğru hamleyi de en iyi siz yaparsınız ama su da bı gercek cok da duygusal olmamak lazım ikili ilişkilerde bırazda gerı durmakta fayda var erkekler cok boguluyor
benim cok güzel giden bir ilişkim vardı rüya gibi desem yeridir. Foruma kaydolma sebebim bile o adam zaten ilk 5 ay o kadar güzeldi ki daha sonra benim ayrılmak istemem sonucu ayrıldık fakat yapamadım onsuz geri dönmek istedim işte ne zaman beni geri kabul etti ilişkide bütün herşey tepetaklak oldu, o eski halinden eser kalmadı, hayatında ben olsam da olmasamda bişi farketmez moduna geçti bunu anlayıp sonra tekrar terk ettim ve bitti. Kendimi cok sucladım hatta kendimden nefret etme asamasına kadar gelmiştim psikologlara gittim. Sanırım sürekli strateji yapılmıyor cünkü en ufak hatada yaptığımız stratejiler mahvoluyor benim yaptığım gibi. Belli yere kadar ilişkiyi götürmeye yarıyor sadece. Birinin sevgimizden emin olduktan sonra hareketlerinin değişmesi bence onun kişiliğiyle ilgili bir durum diye düsünüyorum..