- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #21.561
Dün gece
Lizyaa
ile baktıkta Banu bana baya tutturmuş çoğu şeyi.
Nirdesiin Banu tamda sana ihtiyacım varken yine

Nirdesiin Banu tamda sana ihtiyacım varken yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben atacaktım uzakta görünüyor. Benim de merak ettiklerimden birison zamanlarda geysuya atan arkadaşlar var mı acaba?
Bana kaç yaşlarında olduğunu söylemişti. Kendi fotoğrafı olmayabilir. Eğer oysa gerçekten çok değişik :)Sanırım onun kemikleşmiş bazı müşterileri var ve onlarin dışında yeni birilerine bakmıyor hiç. Benim de aynı şekilde iade etmişti. Hoş değil ama yaptığı. Profil fotosunda da LGBT bayragina sarilmis ve o giydiği şapkayla birlikte ne alaka çözebilmiş değilim, müthiş stylish :))
Kaç yaşında peki, merak ettim şimdi:)Fotogr
Bana kaç yaşlarında olduğunu söylemişti. Kendi fotoğrafı olmayabilir. Eğer oysa gerçekten çok değişik :)
Geysu hep uzakta gozukuo zaten. Ben attigimda da uzaktaydi ama baktiBen atacaktım uzakta görünüyor. Benim de merak ettiklerimden biri
Tamam teşekkür ederimGeysu hep uzakta gozukuo zaten. Ben attigimda da uzaktaydi ama bakti
Yazdığı cümleyi söyleyemem de. 30 üstü. 40 a varmış değil.Kaç yaşında peki, merak ettim şimdi:)
25-30 aralığı mi, yani fotoğrafa bakıp fikir yuruttum.
Banu’nun bir yakını baya hastaymış o yüzden çok kısa bakmış falıma![]()
Sorularımı kısa kısa cevaplamış sadece ayrıntılar hiç yok. Bana ilk attığı kısaydı ama ikincide resmen destan yazmıştı bu tabii kısanında kısası. Haftaya falan yine at dedi bakalımNormalde zaten 13 satır yazıyor bunun kısasını düşünemedim:)
Çok net hatırlıyorumTaraçaya ayna fali baktiran var mi?
Çok Teşekkürler.çok dikkatimi çekmişti.baktirmayayim öyleyseÇok net hatırlıyorumLeyla_74 batırmıştı ve iade almıştı, cok kotuydu onda. Forumda arat istersen.
Rica ederim. Leyla eskisi gibi sık girmiyor siteye ama zamanında yazmıştı detaylarıyla, geçen yıl baktırmıştı.Çok Teşekkürler.çok dikkatimi çekmişti.baktirmayayim öyleyse
Bu kisiye baktirmadim ama milyon tane fal baktirmis biri okarak falcilarim olumsuz kehanetlerini kendimizde gerceklestirebiliyoruzpurplemoon'a baktiran oldu mu?
bu kisi benim uzun zamandir baktirdigim ve anda iyi oldugunu düşündüğüm guzel analiz yaptigini dusundugum ayrica enerjisini begendigim bir falciydi. olaylar onun dedigi sekilde ilerliyordu genelde ama hep de olumsuz konusan bir falci. hangi konuyla ilgili fal atmissam olumsuz konuşmuş ve tesaduf mu bilemem hepsi de olumsuz gitmis.
gelin görün ki dun yine fal attim 3. siradaydim fali attigimda falda diye gozukmesine ragmen 6 saat sonra falim geldi bu surec icinde cevrimdisi gozukmesi hep falda diye gözüktü. 1. siraya geldigikten 1bucuk 2 saat sonra anca falım geldi beklerken sabrim bitmisti iptal etmeyi dusundum ama suan bakıyorsa emeğe ayıp olur diye bekledim
yorumum geldi, kahve+tarot olmasına ragmen bana yuzeysel orta uzunlukta genelgecer bir yorum gönderdi iade hakkim dolmus iade de alamadim, ustune ustluk cok olumsuz konusmus ve gercekten o kadar uzuldum ki dun geceden beri bunalimdayim resmen. fal diyip gecmek istiyorum, belki bana sira geldiginde enerjisi dusmustu falciyi suclamak istemiyorum kotulemek de degil amacim.
sadece baktirip dediklerinin tutarli ilerlediği kisiler oldu mu? yoksa tamamen dediginin tersi mi yasandi? benimle paylaşırsanız cok sevinirim![]()
Üzülme canim,onun adı fake falcilar arasında geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.Boyle olmasa bile kafana takmaya değmez,hangi baktirdigim fal tam anlamıyla çıktı ki?purplemoon'a baktiran oldu mu?
bu kisi benim uzun zamandir baktirdigim ve anda iyi oldugunu düşündüğüm guzel analiz yaptigini dusundugum ayrica enerjisini begendigim bir falciydi. olaylar onun dedigi sekilde ilerliyordu genelde ama hep de olumsuz konusan bir falci. hangi konuyla ilgili fal atmissam olumsuz konuşmuş ve tesaduf mu bilemem hepsi de olumsuz gitmis.
gelin görün ki dun yine fal attim 3. siradaydim fali attigimda falda diye gozukmesine ragmen 6 saat sonra falim geldi bu surec icinde cevrimdisi gozukmesi hep falda diye gözüktü. 1. siraya geldigikten 1bucuk 2 saat sonra anca falım geldi beklerken sabrim bitmisti iptal etmeyi dusundum ama suan bakıyorsa emeğe ayıp olur diye bekledim
yorumum geldi, kahve+tarot olmasına ragmen bana yuzeysel orta uzunlukta genelgecer bir yorum gönderdi iade hakkim dolmus iade de alamadim, ustune ustluk cok olumsuz konusmus ve gercekten o kadar uzuldum ki dun geceden beri bunalimdayim resmen. fal diyip gecmek istiyorum, belki bana sira geldiginde enerjisi dusmustu falciyi suclamak istemiyorum kotulemek de degil amacim.
sadece baktirip dediklerinin tutarli ilerlediği kisiler oldu mu? yoksa tamamen dediginin tersi mi yasandi? benimle paylaşırsanız cok sevinirim![]()