tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben sevdim yalnız vade falan vermemişti. Durum analizi yapmıştı. Ve gerçekten o fiyata cok da uzun bir fal göndermişti. Emek vermiş belli. Sorulara da hemen dönüyor ve yine uzun uzun cevap veriyor. Söyledikleri de doğruydu. Yalnız sıra cok zor ilerliyor iste
evet bir haftada gelcek gibi :(

Gizemli efsun ve olivianayi da beğendim ben. Denemek isteyen varsa diye söylüyorum. Yalnız gizemliefsun faldan sonra soruma cevap vermedi. Sayfasında da böyle yorumlar almis. Falı iyiydi ama.
beyin okuyucu varlığı olan bi bildiğin falcı var mı tanıdınmı :(

Yiramirden falım 7 gün sonra geldi. Kelebbekk Kelebbekk in dediği gibi ben de ne diyeceğimi bilemiyorum. Uzun mu uzun kartları analiz etmiş benim ruh halimi anlatmaya çalışmış. Gelecekle ilgili de zaman vermemiş söyle şöyle olur demiş. Onu da ancak o zaman görürüz.

Insan bozuluyor dimi bana ilginç geliyor bu mesele
Aynen bir garip oldum. Hayır üç iadem oldu daha önce ama hiçbiri enerjiyle ilgili olmadı. Ayevii şu an sana bir şeyler söylemem doğru değil, iyi bir psikolojide değilsin dedi. Peralina falın olumlu ama geçen iki, üç defa fal çekip attın iki hafta sonra at o yüzden dedi. Alrisha, yine aynı yıldızın düşük daha sonra bakayım birkaç olumsuz şey var seni etkilemesin demişti. İlk defa enerjiden kaybettim ki yesilcingene iade etmemişti bana Banu yineaynı şekilde şaşırdım

Aynen bir garip oldum. Hayır üç iadem oldu daha önce ama hiçbiri enerjiyle ilgili olmadı. Ayevii şu an sana bir şeyler söylemem doğru değil, iyi bir psikolojide değilsin dedi. Peralina falın olumlu ama geçen iki, üç defa fal çekip attın iki hafta sonra at o yüzden dedi. Alrisha, yine aynı yıldızın düşük daha sonra bakayım birkaç olumsuz şey var seni etkilemesin demişti. İlk defa enerjiden kaybettim ki yesilcingene iade etmemişti bana Banu yineaynı şekilde şaşırdım
Yesilcingene bana bakmamıştı mesela enerjimiz uymadı diye biri daha vardı öyle iade eden. Aman boşver kandırmaya çalışmamışlar en azından. Biraz ara versen daha iyi olacak gibi canım olumlu düşünmeye çalış bence neyle ilgili baktiriyorsun bilmiyorum ama

Yesilcingene bana bakmamıştı mesela enerjimiz uymadı diye biri daha vardı öyle iade eden. Aman boşver kandırmaya çalışmamışlar en azından. Biraz ara versen daha iyi olacak gibi canım olumlu düşünmeye çalış bence neyle ilgili baktiriyorsun bilmiyorum ama
Kredileri bitirdim zaten. Peralina’da bekleyen falım var sadece bir süre ara vereceğim yoksa durdurulamıyor bu bağımlılık :D

naktadan baska kim var kisilik analizi ve anlık durumu iyi bilen yesilcingene dısında, nakta bana bakmıyor enerjimiz uyusmuyormus cok ihtiyacım var resmen ölüyorum kızlar yardım edin

naktadan baska kim var kisilik analizi ve anlık durumu iyi bilen yesilcingene dısında, nakta bana bakmıyor enerjimiz uyusmuyormus cok ihtiyacım var resmen ölüyorum kızlar yardım edin
Geysu ya da o konuda iyi diyorlardı ama ben baktirmadim

sardunya0 ıptal ettm yok banuyilmaz a attım katina özeeelden önerince. çatlıcam. ıyıce fal batagına battım bırakmıstım oysakii offff

Back
X