- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #21.641
Canım nasıldı senin ki? Kısa mıydı?Banu sana iade mi etti? Benim falımı göndermiş de merak ettim sana gönderdi mi diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıldı senin ki? Kısa mıydı?Banu sana iade mi etti? Benim falımı göndermiş de merak ettim sana gönderdi mi diye
Çok kısa değildi bu sefer gerçi yeni söylediği bir şey çok yok genelde aynı şeyler bir iki soeum vardı ona cevap vermiş onları merak ediyordumCanım nasıldı senin ki? Kısa mıydı?
Yok canım tellwede bir ona baktırıyorumevetnazarlıymışım üüüüüü. lizya başka falcı yok mu
![]()
baska kim var bildiğin gercekten senelerdir ilk kez falcısız kaldım
Nazar için ayetel kursi oku en az suya üfle iç, nazar için bunları önerirler.cidden nzarlı olabilir miyimnapcam ben
bu derinin nicki ne tam olrkDerin sezgiden iyidir bence baktırmadıysan
sağol canım evet böyle şeyler önerirler. yapayım belkide nazarlıyımdırNazar için ayetel kursi oku en az suya üfle iç, nazar için bunları önerirler.
bu derinin nicki ne tam olrk
Nazar herkese olmabilen bir şey, okursan geçer bence.sağol canım evet böyle şeyler önerirler. yapayım belkide nazarlıyımdır![]()
Neyse sorulara cevap vermiş Allah’tan :)Çok kısa değildi bu sefer gerçi yeni söylediği bir şey çok yok genelde aynı şeyler bir iki soeum vardı ona cevap vermiş onları merak ediyordum
vay arkadaş kredimmle kaldımCanım maille bakıyor derin
bu derin facebook sayfası olan değilmi burayı okuduguna dair tartısmalar cıkmıstı fallarının patladığına dairDerin sezgiden iyidir bence baktırmadıysan
bu derin facebook sayfası olan değilmi burayı okuduguna dair tartısmalar cıkmıstı fallarının patladığına dair
Canım gizemliefsun diye birini önerdiler ben hemüz denemedim tellwedemiş istersen denevay arkadaş kredimmle kaldımkendime uygun falcı bulamacak mıyım ya
![]()
okaliptus49 attom canım saddece yiramir beklıyrm battım resmen. sagol yınedeCanım gizemliefsun diye birini önerdiler ben hemüz denemedim tellwedemiş istersen dene
Derinin mail adresini bana atabilir misiniz özel denHayır canım maille bakıyor forumda aratabilirsin