tellwe.com'da bakılan fallar!

perseis olumsuzları bile cok güzel sekilde anlatıyor bence ben o konuda cok beğeniyorum bir nakta yada yesilcingene değil faldan sonra oturup ağlamıyorsun yani en azından
ahahaha aynen öyle ya ben ikisine de fal attım hadi nakta yine bir noktada iyiydi de yesilcingenenin falının etkisinden 3 gün çıkamamıştım içimi ruhumu emen bir faldı beni fallara tövbe ettirdi o derece ama yine kopamadım şu fallardan :KK70: ben naktayı çok fazla övecek kadar başarılı bulmuyorum fakat diğer falcılardan kat ve kat daha iyi baktığını düşündüğüm için kendisine baktıyorum yani diğer falcılarla kıyaslayınca yine güzel bakıyor. fallara çok para basmak istediğimde naktaya o an durumum iyi değilse ellynoreye atıyorum. ellynore naktanın bir alt versiyonu gibi diyebilirim :KK70:

ahahaha aynen öyle ya ben ikisine de fal attım hadi nakta yine bir noktada iyiydi de yesilcingenenin falının etkisinden 3 gün çıkamamıştım içimi ruhumu emen bir faldı beni fallara tövbe ettirdi o derece ama yine kopamadım şu fallardan :KK70: ben naktayı çok fazla övecek kadar başarılı bulmuyorum fakat diğer falcılardan kat ve kat daha iyi baktığını düşündüğüm için kendisine baktıyorum yani diğer falcılarla kıyaslayınca yine güzel bakıyor. fallara çok para basmak istediğimde naktaya o an durumum iyi değilse ellynoreye atıyorum. ellynore naktanın bir alt versiyonu gibi diyebilirim :KK70:
buradan bir arkadasla da konustuk katina da cok olumlu kartlarım cıkmasına rağmen ellynore sonucu olumsuz bağlamıs simdi perseise atıp cok uzun süre fallardan uzaklasmayı dusunuyorum.

ha bu arada nakta sayesinde arkadasım flörtlestiği adamın evli oldugunu öğrendi o konuda hakkını yiyemem gercektrn ürkütüyor beni.

Perseis, Ellynore,Sardunya ise Haziran ayında girecegimi söylediler.Tutarsa hepsinin falı birden tutmus olucak.Nakta bana göre çok pahalı o yüzden denemedim bile:)

Bana da naktanin bir ay önce söylediklerini uyumsuz dünkü falımda söyledi. Yalnız nakta su an farklı konuşuyor. Çok kafam karıştı o yüzden

Nurgamze falıma baktı. Analizlerini beğendim. Orta uzunlukta bir yorumdu denenebilir bence kızlar
Nurgamze'yi ben de beğenirim ama 15 TL yapmış. O da varlıkla bakıyor sanırım, anda iyi, karşı taraf analizi de fena değil. Gelecekle ilgili bir keresinde bana Black Pearl le tarih tutturmuştu ama ikisi de gidişatı bilip sonuçta yanıldılar.

Nurgamze'yi ben de beğenirim ama 15 TL yapmış. O da varlıkla bakıyor sanırım, anda iyi, karşı taraf analizi de fena değil. Gelecekle ilgili bir keresinde bana Black Pearl le tarih tutturmuştu ama ikisi de gidişatı bilip sonuçta yanıldılar.
Hisli bir kadın gibi geldi bana da. Beğendiğim nokta atışları da oldu. O da tarih verdi bakalım nolacak?

bugüne kadar baktırdığım falları yazacağım. Bundan sonra fal baktırmayı düşünmüyorum.
Hüsonungezegeni: İlk kendisine fal baktırmıştım. Duvarındaki yorumlarının abartılmış olduğunu düşünüyorum. Herkese aynı kalıp fal gönderdiğini düşünüyorum. Dediği şeylerin çoğu olmadı. Olumsuz bir faldı. Tanışacağım kişinin adını mesleğini tarihi vs yazdı. En çok üzüldüğüm 20 kredi ona harcadığım 20 kredi. İade de istemedim.
Akay35: özel bir soru sormamışım genel yorum yapmış.
Shamantomris: Kendisine iki ayrı hesaptan iki fal gönderdim. Aynı duruma çok zıt yorumlar yaptı :)
medyumeda: verdiği vadeye daha bir hafta var ama patladı diyebiliriz.
banuyılmaz: duymak istediğimi düşündüklerini söylemiş gibi bir fal. Pek anlam veremedim.
kehriban: çok olumlu bir tablo çizdi ama patladı diyebiliriz :)
purplemoon: sağlık durumunda söylediği şeylerin hiçbirisini yaşamadım :)
lydian: iki kez yorum aldım. birisi tarot birisi kahve. tarot falı çok ilginçti çok fazla nokta atışı vardı sonucu olumlu buldu ağustos ayı dedi fakat gidişat tam tersi :) kahve falında da özel hayatımdaki şu anki durumu bildi ilerisi için olumlu konuştu ama zor. İş hayatında hiç bir nokta atışı yoktu kahve falında o yüzden kendisine bir puanlama yapmadım.
bornmoon: iade aldım. çok karışık bir faldı. anlam bütünlülüğü yoktu.
esma_sbyl: kendisi falıma bakmış fakat sanki sallamışta tutmuş gibi geldi bana. fincanımın net olmadığını belirtmiş
taraca: iade aldım. Anlık durumda bildiği hiç bir şey yoktu.
ellynore : İki ayrı hesaptan iki fal attım. ikisinde de sonucu olumsuz söyledi. Fakat beni aynı zamanlarda bambaşka kişilerle tanıştırdı. Bu çok imkansız :).
yiramir : bana attığı ilk fal inanılmazdı. Karakter analizi olsun anlık durum olsun mükemmel nokta atışları vardı. Hatta durumun olumlu olacağını fakat bunun eksilerini söyledi. Söylediği eksiler tamamen benim düşüncelerimle paraleldi. Arkadaşım falı okudu o da inanamadı benim hesabımdan ona da fal attık fakat o falı tam anlayamadık. Kendisi de falı gönderenin inanmadan gönderdiğini falda tam oturmayan noktalar olduğunu belirtmiş. bende de burçlardan mı yola çıkıyor die bir düşünce belirdi fakat emin olamıyorum.
kısmetabla: kendisinin hiç bir nokta atışı yoktu. beğenmedim çok fazla canım cicimli. falımı iade de etmedi.
uyumsuz: gerçekten yiramir'e attığım ilk fal ile beraber beni şok eden bir fal oldu. anlık durumun olumsuzluğunu gayet net bir şekilde dolandırmadan söylemiş. ama gelecek için tahmini olumluydu o şekil olur mu bilemem sanmıyorum ama yeni birisinin beni mutlu etmeyeceğini lydian ile beraber söyleyen falcı. Kişilik özelliğime uyan, gerçekçi olan da bu aslında.
Bornmoon dan ben de iade aldım. Tek kelimeyle berbattı. Anlam bütünlüğü yok çünkü farklı hazır metinlerden farklı cümleleri kes yapıştır yapıyor.

Cumle kurus tarzi bile ayni cok sasirdim bu benzerlik ama uyumsuz hanimefendi demis banu yilmaz hanimefendi dedigini duymadim daha once
100% katılıyorum sana ve sanırım bu forumda Banu Yılmaz da benden sonra en çok falı olan kişi sensin. Ben birkaç hafta önce baktırdım ve hemen anladım Banu olduğunu ama paronaya oluşsun istemediğim için yazmadım buraya hemen. Tellwe de sözüm ona aynı falcının birden fazla hesabı olamaz, kim inanır ki buna :)) koskoca gruplar var bu ayrı konu da o nedenle kendini saklamak için Hanımefendi demiştir bence. Yine aynı şekilde bana da demiş hanımefendi. Normalde hiç kullanmadığı bir kelime ama dediğim gibi farklı görünmek adına demiş olabilir büyük ihtimal.

100% katılıyorum sana ve sanırım bu forumda Banu Yılmaz da benden sonra en çok falı olan kişi sensin. Ben birkaç hafta önce baktırdım ve hemen anladım Banu olduğunu ama paronaya oluşsun istemediğim için yazmadım buraya hemen. Tellwe de sözüm ona aynı falcının birden fazla hesabı olamaz, kim inanır ki buna :)) koskoca gruplar var bu ayrı konu da o nedenle kendini saklamak için Hanımefendi demiştir bence. Yine aynı şekilde bana da demiş hanımefendi. Normalde hiç kullanmadığı bir kelime ama dediğim gibi farklı görünmek adına demiş olabilir büyük ihtimal.
ilk falı okuyunca cümle tarzından ötürü benimde aklıma ilk gelen buydu fakat daha önce yazdığım gibi falın içeriği farklıydı. Uyumsuz'un anda bildiği oldu mu sizde ya da çıktığı bir durum?

banu yılmaz oldugunu dusunmuyorum onun falı bende farklıydı ama bu ekim olayı garip bence
falcılar herkese aynı tarihleri mi veriyor lydian'da herkese nisan demişti geçenlerde sanırım. acaba gerçekten böyle mi görüyorlar yoksa umut vermek için mi uzun vade yazıyorlar anlamadım valla. :(

ilk falı okuyunca cümle tarzından ötürü benimde aklıma ilk gelen buydu fakat daha önce yazdığım gibi falın içeriği farklıydı. Uyumsuz'un anda bildiği oldu mu sizde ya da çıktığı bir durum?
Hayır ama şöyle ki Banu gibi yapmanız olacak etmeniz olacak demiş; bu kadar üslup nasıl tutar? Bu tamamen Banu ya özgü bir tarz. Giriş kısmında hanımefendi demiş hoşgeldiniz bilmem ne bu kısım herkese standard giriş olabilir gerisi tıpatıp Banu tarzı.

Hayır ama şöyle ki Banu gibi yapmanız olacak etmeniz olacak demiş; bu kadar üslup nasıl tutar? Bu tamamen Banu ya özgü bir tarz. Giriş kısmında hanımefendi demiş hoşgeldiniz bilmem ne bu kısım herkese standard giriş olabilir gerisi tıpatıp Banu tarzı.
evet tekrar okudum aynen dediğiniz gibi yapması olacak falan ortak hep :) birde sanırım falı tutmamış 20 kredi de az değil ne desem bilemedim beni çok şaşırtan bir faldı ama fal olayından iyice soğudum artık bekleyip görmek en iyisi herhalde en azından param cebime kalır :)

falcılar herkese aynı tarihleri mi veriyor lydian'da herkese nisan demişti geçenlerde sanırım. acaba gerçekten böyle mi görüyorlar yoksa umut vermek için mi uzun vade yazıyorlar anlamadım valla. :KK43:
ekime daha var diye heralde oyle yaziyolar .lydian nasil? Bana o iade etmsti mesgulum diye halbuki 1. Siradaydm

Olabilir bir de sorulara yildiz vermeden cevap vermiyorum demis banu bunu da yapmiyordu ama benzerlik inanilmaz. Soyledikleri de yakin seyler bir iki sey disinda.

Back
X