tellwe.com'da bakılan fallar!

Yiramir’e dokuz gün önce atmıştım tee bugün yorumladı. Nurseli ile Selizay’da uzaktalar belki online olurlar diye deniyorum yaklaşık on gündür. Krediler hala güvende yani :KK70:
Nasildi falin canim?Ben de bir hafta oldu Atalı,su anda bakıyor sanırım.

Gururum kırıldı kaç gündür, kızla paylaşımlar yapıyor. Artık erkek türünden nefret geldi bana, istemiyorum kimseyi artık.
bu kızın sevgilisi yok mu? başkasını bıraktı çocuğa mı gitti? terbiyesiz bırak zaten o ederini o kızdan bulur canım. seni gururunu kıracsk birsey yok üzme kendini, kişiliksizliği ile seni haketmiyor. sen değerlisin :))

bu kızın sevgilisi yok mu? başkasını bıraktı çocuğa mı gitti? terbiyesiz bırak zaten o ederini o kızdan bulur canım. seni gururunu kıracsk birsey yok üzme kendini, kişiliksizliği ile seni haketmiyor. sen değerlisin :))
Bulur dimi..
Kızın sevgilisi benimkinin kankası..
Biz buna ******* diyoruz. Allahım büyük ama.
Çok sağolun kızlar

Yiramir’e dokuz gün önce atmıştım tee bugün yorumladı. Nurseli ile Selizay’da uzaktalar belki online olurlar diye deniyorum yaklaşık on gündür. Krediler hala güvende yani :KK70:
dodude dodude bence ara ver dodudem :bicak: ben geçen sene deli gibi fal atardım vallah iyi olmuyo sapıttım bir ara. Şimdi çok şükür kendimi buldum bu dangalak kazık falan attı da deli gibi fala sarmadım mesela bugün. Ablam aslında hep der: Bırak sana eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.. Sen neden kendinden ödün veriyorsun ? Haklıymış

dodude dodude bence ara ver dodudem :bicak: ben geçen sene deli gibi fal atardım vallah iyi olmuyo sapıttım bir ara. Şimdi çok şükür kendimi buldum bu dangalak kazık falan attı da deli gibi fala sarmadım mesela bugün. Ablam aslında hep der: Bırak sana eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.. Sen neden kendinden ödün veriyorsun ? Haklıymış
Kelebek haklı kızlar dagilin,bu arada o kız onuda en agirindan boynuzlar merak etme sen,alışmış bir kere,huylu huyundan vazgeçmez;)

ellynore a fal yollamıştım güzel bakmış ama kahve falı yollamama rağmen sürekli kartlarınıza şu yansımış kartlarda bu var gibi şeyler de yazmış.Tam emin olamadım açıkçası :KK64:
banada öyle demişti sorduğumda kahve falından net görü alamadığım için kartlarımla destekledim dedi

Kizlar bu sefer 4 hafta bekledigim Alrisha falimi 2. kez iade etti. Enerjimiz uyusmuyormus! Bullshit bence. Nasil bir sey ki bu? Iyi kotu ne goruyorsan soyle. Cikar cikmaz Yuce Yaradan bilir.
Sardunya da iade etmis. Bu nedir arkadas? Neymis bu falci milleti, kapris kiyamet bi dunya...
Yok mu bunun otesi :/ 3 gunluk omrum kaldi da benim mi haberim yok, surekli iade yiyorum.

Kizlar bu sefer 4 hafta bekledigim Alrisha falimi 2. kez iade etti. Enerjimiz uyusmuyormus! Bullshit bence. Nasil bir sey ki bu? Iyi kotu ne goruyorsan soyle. Cikar cikmaz Yuce Yaradan bilir.
Sardunya da iade etmis. Bu nedir arkadas? Neymis bu falci milleti, kapris kiyamet bi dunya...
Yok mu bunun otesi :/ 3 gunluk omrum kaldi da benim mi haberim yok, surekli iade yiyorum.

Düşük puan verdiysen başka falcılara bunu görüp bakmak istemiyor olabilirler tamamen puan kaygısı

alrisha uzakta gorunuyo bende atcaktım ama

Kızlar bir hafta süren uzun bir bekleyiş sonunda Yiramir'den falım geldi,bu kadar uzun,bu kadar guzel bir fal olamaz ya,resmen okurken gözyaşları mi tutamadım.Seviyorum ben bu kizi ya:)
Sana tutmasına çok sevindim canım.. sana net bişey dedi mi,tarih felan.. Böyle beğenen olunca açıp açıp tekrar okuyorum falımı ya bende niye tarih rakam tutmadı ,iki ay oldu atalı ona :((

Peki hisleri nasıl, biliyor mu Yiramir?
Söyle soyliyeyim,beni ve ailemi uzaktan takip eden,ttanıyan biriymiş gibi düşün! Falcidan çok bir psikolog,bir yol gösterici gibi biri ve çok emek vererek bakiyor fallarina.Ben beş krediyken atmıştım,baştan saçma bir yorum yapabilirdi,o kadar fal varken başında usenmemis yazmista yazmış.Oyle çok fazla tarih felan yok,zaten ben o tarih veren falcilari çok samimi bulmuyorum acikcasi.Ne bileyim,ben seviyorum tarzını,iinanılmaaz rahatladım şu anda.Ve bakmış olduğu zibilyon faldan sonra hala beni tanıyor olmasına çok şaşırdım çünkü ilk falında bu kadar üzgün degildin yazmış:)

Sana tutmasına çok sevindim canım.. sana net bişey dedi mi,tarih felan.. Böyle beğenen olunca açıp açıp tekrar okuyorum falımı ya bende niye tarih rakam tutmadı ,iki ay oldu atalı ona :KK43:(
Çok fazla tarih olayına girmiyor Yiramir,kişileri ve yaşanılanları çok guzel tahlil edip ona göre bir yol gösteriyor.

Önceden attığım fallarıma baktım şimdi patlayanları yazıyorum kızlar.
Akrepgöz, medyumçetin, banuyılmaz, husoonungezegeni, purplemoon, blackpearl, evremdamla, geleceğinşifresi.
Sardunya ve chitra şuan biriyle görüşüyor demişlerdi en son yaptıgımız konusmada eski erkek arkadaşım kimseyle görüşmediğine yemin etti ne kadar doğru bilmiyorum eğer doğruysa onlar da patladı.

Y
Benim bu aralar karşı tarafın düşünceleriyle alakalı karşı tarafı çok iyi analiz eden falcı bulmam gerekiyor siteyi çok fazla kurcaladım ama kimisi aynı kişiyi övmüşken kimisi aynı kişiyi yerden yere vurduğu için bir karara varamadım. ben gelecek konularına inanmadığım için bana nakta ve ellynore gibi anlıkta çok iyi olan bir falcı lazım . bu ikisine atmak istemiyorum artık çünkü çok fazla attığım için artık tavsiyeye döndü :KK43: anlıkta çok iyi olan ve karşıyı çok iyi analiz eden bir falcı biliyormusunuz? tellwede olur başka sitelerde olur. yuleeyi çok kişi övmüş fakat siteye 1 aydır girmiyor nerden baktırıyorsunuz kendisine
ben artık baktirmamaya karar verdim. Karşı tarafın düşünceleri için baktiriyordum ben de. Naktaya bu konuda çok güveniyorum ama onu da belirteyim. Diğer baktirdim tüm falcılar burda ismi geçenler özellikle biri diyor karşı tarafın aklında biri var sevgilisi var. Öbürü diyor hayır sadece sıkıntıları var. Ama hepsi de şunu söyledi sana karşı duygusu var. E o zaman nerde bu adam. Neden gelmez yani. Neden arayıp sormaz. Sadece sıkıntıları buna sebep değildir sanırım. Ay neyse ben de içimi dökmüş gibi oldum. Ama durum bu ben de kime inanayım bilemedim

Back
X