tellwe.com'da bakılan fallar!

dodude dodude bence ara ver dodudem :bicak: ben geçen sene deli gibi fal atardım vallah iyi olmuyo sapıttım bir ara. Şimdi çok şükür kendimi buldum bu dangalak kazık falan attı da deli gibi fala sarmadım mesela bugün. Ablam aslında hep der: Bırak sana eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.. Sen neden kendinden ödün veriyorsun ? Haklıymış
Valla bu ara çok az baktırdım :KK17:

yiramir nasıldı güzelse bende atmayı düşünüyorum
Yiramir benim Nakta’dan sonra tekrar fal attığım ikinci kişi. Bende ilk baktığında da olumsuz dememişti şimdide öyle ama tavsiye falanda vermesi, kendini senin yerine koyması benim hoşuma gidiyor. O krediye o kadar uzun ve özenli bir yorum yapıyor ki takdir edilesi gerçekten

Canım senin falınıda yorumlamış sanırım valla beklediğime değdi. Çok tatlı, özenli bir yorumdu yine :)
Evet canım,onca yoğunluk arasında soruma bile o kadar uzun o kadar özenli cevap yazmis ki takdire şayan! Tenezzül Edip soruları cevaplamayan falcilar da var Tellwe de.Zaten Tellwe sayfasını kapattım sayılır artık,arada bir kaç kişiye atarım o kadar:)

Evet canım,onca yoğunluk arasında soruma bile o kadar uzun o kadar özenli cevap yazmis ki takdire şayan! Tenezzül Edip soruları cevaplamayan falcilar da var Tellwe de.Zaten Tellwe sayfasını kapattım sayılır artık,arada bir kaç kişiye atarım o kadar:)
Benimde soruma kendi kart seçerek yazdı cevabı. Bende artık yavaş yavaş kapıyorum burayıda. Özenli bakan tek tük kişi var zaten

Düşük puan verdiysen başka falcılara bunu görüp bakmak istemiyor olabilirler tamamen puan kaygısı
Yok canım hiç puanlama yapmadım beğenmediğim bir iki falcıya, yorum yazdım sadece ve iade aldım. Yorumum da silinmiş oldu ams sadece hazır metin olduğunu düşündüğümü yazmıştım.

Yiramir’e katina attım ben de demin, 24.sıradayım artık 1 ay sonra gelir herhalde :)

Kizlar Medyumcetin ve Perseis'in baktigi fallarimi okudum tekrar o kadar cok benziyor ki birebir ayni yorumu yapmislar. Yani ikisi de patlayabilir ikisi de cok iyi tutturabilir anda ozellikle Perseis super bilmisti zaten eger onlarin gelecek patlarsa Banu Yilmaz, Uyumsuzz bir de Berguzar (Zumra Lal) falari cikmis olacak ama vade biraz uzun sene sonu hatta onumuzdeki seneye sarkiyor.

Kızlar falı iptal edince kredi iade ediliyor mu? İlk kez gönderdim de, bilmiyorum o yüzden :)

Back
X