tellwe.com'da bakılan fallar!

perseise ben baktırdım bana falı çıkmıştı birebir ama farklı isimleri deniyim diyorum.:)
medyumçetin mi uyumsuz mu daha iyi sence?
medyumcetin ve perseis bana neredeyse ayni seyleri soylemis anda ikisi de iyi ama perseis bir tik daha iyiydi gelecek icin vadesi var en az 3 ay. Uyumsuzz anda benzer seyleri soylemis gidisat da benzer ama sonuc olarak cok daha farkli bir sonuca baglamis onun da 1 seneye yakin vadesi var o yuzden hangisi iyi dersen tam karar veremiyorum sonucu bilmedigim icin. Medyumcetin fiyati cok uygun o yuzden onu deneyebilirsin cok da uzun fal yorumluyor her soruya cevap veriyor hizli bakim yapiyor.

medyumcetin ve perseis bana neredeyse ayni seyleri soylemis anda ikisi de iyi ama perseis bir tik daha iyiydi gelecek icin vadesi var en az 3 ay. Uyumsuzz anda benzer seyleri soylemis gidisat da benzer ama sonuc olarak cok daha farkli bir sonuca baglamis onun da 1 seneye yakin vadesi var o yuzden hangisi iyi dersen tam karar veremiyorum sonucu bilmedigim icin. Medyumcetin fiyati cok uygun o yuzden onu deneyebilirsin cok da uzun fal yorumluyor her soruya cevap veriyor hizli bakim yapiyor.

medyumcetine ne falı atmıştın canım? yorumcu tarotu diye bir falı var hangi tarot ola ki:)) merak ettim.

Önceden attığım fallarıma baktım şimdi patlayanları yazıyorum kızlar.
Akrepgöz, medyumçetin, banuyılmaz, husoonungezegeni, purplemoon, blackpearl, evremdamla, geleceğinşifresi.
Sardunya ve chitra şuan biriyle görüşüyor demişlerdi en son yaptıgımız konusmada eski erkek arkadaşım kimseyle görüşmediğine yemin etti ne kadar doğru bilmiyorum eğer doğruysa onlar da patladı.

Anaaaam bu kadar kişi aynı şeyi mi söyledi valla ben olsam mercek altına alırdım çünkü bahsettiğin falcılar kelli felli falcılar.bunların içinden bana birebir çıkan durumlar oldu.

Anaaaam bu kadar kişi aynı şeyi mi söyledi valla ben olsam mercek altına alırdım çünkü bahsettiğin falcılar kelli felli falcılar.bunların içinden bana birebir çıkan durumlar oldu.
Tabikide hepsi aynı şeyi söylemedi. Üstteki yazdıklarıma kasımda baktırmıstım zaten 6ay oldu ve dedikleri hiçbişe olmadı. Sadece sardunya ve chitraya baktıralı 2 ay oldu onlar aynı konuştular. Ayrıca falcılar hepsi aynı şeyi söyledi diyede mercek altına alacak halim yok peygamber mi bunlar hisleri ile bakıyorlar kader bizim elimizde dedikleri %100 olacak diye bişe yok size çıkmıştır bilemem bana çıkmadı

Kızlar bana 2 gündür bi rahatlık geldi :KK16: tuhaf falan ama geldi bi şey. Silmedim bu veledi daha sosyal hesaptan Annesi de var bende az bekliyorum ama gözümden düştü bu basbaya benim, dengim değil algısına girdim bi anda. Paylaşımlarımı falan açıyo vss vss ama bana bişey oluyo mu? Olmuyo. Adamı gözümde büyütmüştüm şimdi farkına vardım. Dengim değil. Üzülmem bu mikrop için.

Sana tutmasına çok sevindim canım.. sana net bişey dedi mi,tarih felan.. Böyle beğenen olunca açıp açıp tekrar okuyorum falımı ya bende niye tarih rakam tutmadı ,iki ay oldu atalı ona :KK43:(
Canım benim sen çok takılıp kalıyosun tarihlere yapmaaaaaa, tarih veren falcılardan kaçıyorum ben zaten de baksana insan saymaya başlıyo günleri. Kendini hırpalama

Arkadaşlar merhaba.
Ben arka arkaya nakta'ya tarot, chitra'ya katina baktırdım.

Nakta karşı tarafın düşünceleri ile ilgili baya iyi tespitlerde bulunmuş resmen nokta atışı yaptığı yerler var ağzım açık kaldı, zaten hep ona sordum şöyle dedi böyle dedi diye anlatmış falı. Ama genel olarak o kadar olumsuz şeyler söyledi ki gelecekle ilgili resmen yaşam enerjim gitti, bu iş olmaz demiş açık açık.

Chitra'nın falında karşı tarafın düşüncesi ile ilgili tutturduğu bazı yerler var ama nakta anda daha iyi gibi bence. Lakin chitra'nın gelecekle ilgili söylediği şeyler nakta'yla tamamen zıt ve gayet olumlu.

Naapsam, hangisine kulak versem bilmiyorum. İki iyi falcı, iki tamamen farklı fal. Yani fala tabi ki yüzde yüz inanıyor değilim, sonuçta geleceği kimse bilemez ama insan yine de kafaya takıyor işte.

Nakta burada okuduğum kadarıyla genelde olumsuz yorumlar yapıyormuş. Sizin düşünceniz nedir? Nakta ve chitra ile ilgili yorumlarınız neler? Hangisinin falı daha güvenilir sizce?

Canım benim sen çok takılıp kalıyosun tarihlere yapmaaaaaa, tarih veren falcılardan kaçıyorum ben zaten de baksana insan saymaya başlıyo günleri. Kendini hırpalama
Canım benim,tüm falcılar seni düşünüyor, dönecek diyor, 6 ay oldu, seviyorsa neden bekliyor,tamam içinde bulunduğu durumdan dolayı olabilir diyorum ama mantığım almıyor,tarihler biraz kayabilir diyorum ,takılmıyorum ama ,bir bakıyorum elimde var sıfır :( yani spesifik sorumda olumsuza açığım diyorum yine olumlu yorum ama sonuç yok..

Canım benim,tüm falcılar seni düşünüyor, dönecek diyor, 6 ay oldu, seviyorsa neden bekliyor,tamam içinde bulunduğu durumdan dolayı olabilir diyorum ama mantığım almıyor,tarihler biraz kayabilir diyorum ,takılmıyorum ama ,bir bakıyorum elimde var sıfır :KK43: yani spesifik sorumda olumsuza açığım diyorum yine olumlu yorum ama sonuç yok..
Bekleme .... ya sonuc husran olursa kendine yazik etmiyor musun

Back
X