- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.141
Ikisine de baktirdim hatta ayni durum chitra olumlu nakta oyle bi olumsuzdu ki falindan sonra aglamisligim varArkadaşlar merhaba.
Ben arka arkaya nakta'ya tarot, chitra'ya katina baktırdım.
Nakta karşı tarafın düşünceleri ile ilgili baya iyi tespitlerde bulunmuş resmen nokta atışı yaptığı yerler var ağzım açık kaldı, zaten hep ona sordum şöyle dedi böyle dedi diye anlatmış falı. Ama genel olarak o kadar olumsuz şeyler söyledi ki gelecekle ilgili resmen yaşam enerjim gitti, bu iş olmaz demiş açık açık.
Chitra'nın falında karşı tarafın düşüncesi ile ilgili tutturduğu bazı yerler var ama nakta anda daha iyi gibi bence. Lakin chitra'nın gelecekle ilgili söylediği şeyler nakta'yla tamamen zıt ve gayet olumlu.
Naapsam, hangisine kulak versem bilmiyorum. İki iyi falcı, iki tamamen farklı fal. Yani fala tabi ki yüzde yüz inanıyor değilim, sonuçta geleceği kimse bilemez ama insan yine de kafaya takıyor işte.
Nakta burada okuduğum kadarıyla genelde olumsuz yorumlar yapıyormuş. Sizin düşünceniz nedir? Nakta ve chitra ile ilgili yorumlarınız neler? Hangisinin falı daha güvenilir sizce?
Sonuclara takilma hayatbakiyor ne olacagi belirsiz. Onlarin gordugu anlik durumlar sonucu bilen yok..